Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5491 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני כמה שנים אבא שלי שם במגרש של דוד שלי רכב ישן שהיה לנו ותכננתי לשפץ אותו כשאחסוך קצת אחרי הצבא.

מבחינתי דוד שלי היה מדובר בגרוטאה והוא "עשה לנו טובה" ונתן אותו למישהו לחלקים.

הרכב הוא BMW1802 שנת 1973. פנסים עגולים מאחורה.

מספר רישוי 318-762 (אני לא בטוח אם זה 762 או 562 אבל אני כמעט בטוח 7)

אני יודע שלא עשו לרכב העברת בעלות, כי הרכב מופיע עדיין על שמנו.

כל מי שיודע על הרכב או שמי שהשתמש בו לחלקים ונמצא כאן בפורום אני אשמח אם תגיבו.

לא משנה לי מה מצב הרכב כרגע.

תודה רבה

"לאונו שלי 3 דלתות, 3 דלתות לאונו שלי, לולא היו לה 3 דלתות לא הייתה זו האונו שלי"

פורסם

אם דודים כאלו מי צריך אויבים :-?

ועכשיו בנימה רצינית יותר- מקווה שתמצא את הרכב הנ"ל. בהצלחה !

דע מניין באת, לאן אתה הולך וכמה זה יעלה לך

פורסם

הוא לא יודע...

מישהו עבר ראה את האוטו (בדיוק כמו שאנחנו רואים רכבים) ושאל אותו על האוטו.

הדוד אמר אתה רוצה אותו? קח!

אם רק הייתי יודע בזמן...

killerbinn - כמה שאתה צודק.

שמרנו את הרכב כמה שנים טובות בחנייה הפרטית בבית הקודם.

רבנו עם פקחים, שכנים, אמא שלי (זה היה החלק הכי קשה!)

כנראה שזה נכון שכשעוברים דירה מאבדים דברים....

"לאונו שלי 3 דלתות, 3 דלתות לאונו שלי, לולא היו לה 3 דלתות לא הייתה זו האונו שלי"

פורסם

חבל. אם לא קריטי לך, אני מניח שתוכל למצוא סדרה 02' אחרת, אלא אם כן היה ערך מיוחד לרכב הספציפי הזה ולא תוכל לקחת אחד אחר.

כך או כך, מקווה שתמצא את מה שאתה מחפש. שמרתי את המספר למקרה שאתקל אי-פעם בבימר הנ"ל.

פורסם

תודה רבה :mm_yeah:

אני לא מוצא בארץ את הבימר הזו.

ראיתי חדשות יותר עם הפנסים המרובעים אבל אני לא רוצה אותן.

ואני גם לא רוצה את ה 1602...

פורסם

איזה צבע היה האוטו ?

פורד קפרי 1600GT 1973 + פורד קורטינה 1975 1600XL + פורד פוקוס 2005 1600 GHIA

מעוניין במידע על קפרי או כל פורדים ישנים אחרים נטושים/זרוקים/למכירה.

פורסם

לא באותו מצב אני מניח, אבל בעיקרון כזה?

0yuqwtmty52o.jpg

dmv1tiokyjjl.jpg

איך אני מת על הסדרה 02' עם הפנסים העגולים

פורסם

תיגש עם אבא שלך למשרד הרישוי ואבא שלך יכול לבדוק את כל הרכבים שהיו ברשותו לפני תעודת זהות ואז תוכל לקחת את המספר של האוטו ומשם כבר לנסות להסיג

פורסם

killerbinn - בדיוק כזה!!

העניין הוא שאני לא מאמין שמישהו שיפץ אותו כי לא ביצעו העברת בעלות לרכב.

וכאן גם התשובה ל CLIPPER159 - לא ביצעו העברת בעלות ולכן אני לא יכול להשיג את מי שהרכב אצלו כרגע.

אגב, שיהיה ברור, אם מישהו אכן שיפץ את הרכב או השקיע בו כספים אני ממש לא מתכוון לבקש אותו.

אני רק מקווה שהוא לא הפך לגרוטאה

פורסם

אבל הוא לא יכל לשפץ את הרכב- כל עוד הוא רשום על שמכם זה אומר שהוא לא יכול לעשות איתו כלום, חוקית לפחות! סביר להניח שהיה תורם איברים למישהו...:-( אבל אם ייתמזל מזלכם- אולי זרוק עדיין באיזה מוסך או משהו...:roll:

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

מאחורי מתחם Gבכפר סבא בצמוד לכל נעל סנטר רחוב מדוייק אני לא יודע ממש צמוד למבנה החדש ישנו פחח שזהיתי אצלו שני שלדים בתהליך עבודה או פרוק ייתכן ואחד מהם שייך לך מדובר על צפייה במקום מלפני שלושה חודשים הרכבים היו ללא מספר רישוי ,למיטב ידיעתי הרכבים עדיין שם .

killerbinn - בדיוק כזה!!

העניין הוא שאני לא מאמין שמישהו שיפץ אותו כי לא ביצעו העברת בעלות לרכב.

וכאן גם התשובה ל CLIPPER159 - לא ביצעו העברת בעלות ולכן אני לא יכול להשיג את מי שהרכב אצלו כרגע.

אגב, שיהיה ברור, אם מישהו אכן שיפץ את הרכב או השקיע בו כספים אני ממש לא מתכוון לבקש אותו.

אני רק מקווה שהוא לא הפך לגרוטאה

הרכב נמכר ועכשיו יש חלקים למכירה

פורסם
מאחורי מתחם Gבכפר סבא בצמוד לכל נעל סנטר רחוב מדוייק אני לא יודע ממש צמוד למבנה החדש ישנו פחח שזהיתי אצלו שני שלדים בתהליך עבודה או פרוק ייתכן ואחד מהם שייך לך מדובר על צפייה במקום מלפני שלושה חודשים הרכבים היו ללא מספר רישוי ,למיטב ידיעתי הרכבים עדיין שם .

תודה רבה!

אני אבדוק ביום שישי בבוקר.

אני רק לא יודע איך אוכל לזהות את הרכב.

• תוכן חדש...