Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5494 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי טויוטה קורולה ליסינג 2009 הבנתי שהדרך הטובה ביותר לחיבור IPOD למערכת השמע זה מתאם AUX

המתאם מתחבר לכניסת ה CHANGER אבל בטויוטה קורולה ליסינג זה הדגם הפשוט יותר בלי הCHANGER במערכת שמע.

האם יש חיבור מאחור שאפשר לחבר? או האם יש פיתרון אחר (לא משדר FM)?

פורסם

אין לך כניסת AUX ברדיו המקורי?

בכל מקרה, בהחלט ניתן לרכוש מתאם AUX שמשמש גם כמתאם לדיסק און קי וכרטיס זכרון SD.

השאלה היא האם אתה מוכן להשקיע בין 500 ל 800 ש"ח ולפני ההזמנה תצטרך לשלוף את הרדיו כדי לברר איזה מתאם אתה צריך (יש שני סוגים של קונקטורים).

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

בגלל שזה אוטו ליסינג אין בו את הדברים הרגילים של הטויוטות כמו החיישני חנייה וכו ולכן גם מערת השמע פחות משוכללת

אני יכול לבדוק בעצמי ממש להוציא את הפאנל כי זה מקובע ומובנה הכל מחובר המזגן והכל פאנל אחד והבנתי שהמתאם מתחבר לחיבור CHANGER אבל אין באוטו אפשרות לכמה דיסקים ולכן אני לא בטוח שיש אפשרות לחיבור

• תוכן חדש...