Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מחפש רכב עד 250K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5475 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני בן 19, מחפש רכב שמשלב עיצוב פנימי וחיצוני יחד עם ביצועים, התקציב מכובד כמו שאתה רואים. יש לי כמה רכבים שאני חושב עליהם אבל אשמח לשמוע אם יש למישהו רעיון טוב להציע.

פורסם

אתה צריך לתת יותר פרמטרים מתקציב בלבד ו/או דוגמאות לרכבים שבאים לך בחשבון.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

אין לי יותר מידי דרישות מיוחדות, אני מתכוון לנסוע בעיקר לבסיס שאני עוד לא יודע אם יהיה קרוב לבית או לא. אני מוכן לאוטומט או ידני העדפה לגיר בסגנון של האלפא 147 סלספיד למרות שגם ידני זה בסדר. מעדיף מנוע טורבו.

פורסם

יש המון אפשרויות בתקציב הזה, כדאי שתתמקד יותר - משהו ספורטיבי? משפחתי או סופר-מיני? דרישות פרקטיות נוספות? אם יש לך כמה דברים בראש כדאי שתגיד - זה יעזור למקד אותך.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

אלפא מיטו אם עיצוב זה מה שאתה מחפש. אפילו גרסת התלתן הירוק תשאיר לך ים של עודף בכיס, ועונה על הדרישות.

אם אתה בן 19 אני בספק שאתה סוחב איתך משפחה או משהו כזה.

פורסם

250 אלף ? חכה לגולף אר או אס3 משומשת או מגאן אראס חדשה ואם אני זוכ רנכון אפילו גירסאת הקאפ תיכנס לך בתקציב

פורסם

לגבי הגולףR, מתי היא מגיעה? והיא לא אמורה לעלות בסביבות ה300?

האמת שה rcz תפסה לי את העין אבל הפנים שלה לא מדהים וגם אני לא מכיר כ"כ צרפתיות, האם אתם ממליצים עליה?

פורסם

גרסת ה-200 כ"ס אמורה להיות מהנה מאוד. לחילופין אתה באמת יכול לבדוק את השירוקו 2.0 ל' טורבו, או לפזול לכיוון הג'ולייטה תלתן.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

גולייטה תלתן יש לאחי, אוטו מדהים. את השירוקו אני משום מה לע כ"כ אוהב ואלפא גיטי עולה 250 עם מנוע לא משהו ו300 פלוס עם מנוע 3200.

• תוכן חדש...