Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

צביעת רכב עצמית

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5493 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן

יש לי שברולט קאוואליר 99 עם צבע במצב מזעזע, חצי מקולף, וזה מקולף כבר הרבה זמן אז חצי כבר לבן, חצי כתום-צהוב, והחלק עם הלכה (והצבע המקורי) זה אדום חזק מאוד ובולט, בקיצור נראה זוועה.

אני לא מתכוון להשקיע מעל ל1000 ש"ח כי הרכב גם ככה ישן ויש בפנים פלסטיקים שבורים שאם אני אמצא לקנות/להזמין מחו"ל זה יעלה מעל 2000 ש"ח לחלקים שאפשר להחליף ויש עוד חלקים שהם חצי מהאוטו אז לא כל כך אפשר להחליף.

חשבתי להזמין מאיביי ניירות שיוף כדי להפתר מכל הצבע לגמרי, לרסס חומר נגד קורוזיה, לרסס עם צבע בבקבוק לחץ (ספריי) 2-3 שכבות בסיס, ואז לרסס על זה צבע אדום כמה פעמים שצריך ואחרי הכל שכבת/שכבות מגן (לכה).

יש לי דוד עם מגרש גרוטאות אז חשבתי גם לקנות צבעים הכי זולים שאפשר ולהתאמן רק על מכסה מנוע לדוגמא ולראות מה יצא.

אני רוצה לדעת כמה דברים

1- האם אני אוכל להגיע לתוצאה יפה בלי ציוד יקר (לריסוס הצבע)

2- כמה אמור לעלות לי צבע ניירות שיוף חומר נגד קורוזיה ומה שאצטרך?

3- עד כמה יהיה קשה לקבל אישור לצביעה ללבן?

• תוכן חדש...