Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5494 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בוקר טוב לחבריי הפורום

מותקן אצלי ברכב מגבר מדגם

cerwin vega HED300.4

ורציתי לדעת אם כדאיי להתקין עליו את הדוטק ואם המגבר הזה יתן הגברה ברמה טובה לסט ?

סוריי התבלבלתי בכותרת התכוונתי לדוטק לאוביישן כמובן !

פורסם

שאלה תמוהה ,אני ממליץ על שיטת המצליח.

אם כבר יש לך את המגבר כול מה שנישאר זה לרכוש ולהתקין את הסט ,ולנסות.

אם מצליח והתוצאה לטעמך מה טוב,אם לא תמיד אפשר לשדרג.

פורסם

ממ, מנסיון עם המגבר הזה ולמרות שאני לא מבין גדול לדעתי זה לא יספיק.

תחשוב, המגבר הזה אולי אמין ואפילו מוציא צליל טוב(ממני לא תשמע שזה נכון, אולי מאחרים כן)אבל עדיין 45 רמס לסט של 140?

ועוד שאומרים שזה לא 45 אלא פחות (בגלל המתח שברכב שפחות מ14 ומשהו שבו מודדים את העוצמה של המגבר לא?)

לדעתי אם יש תקציב תיקח מגבר חזק יותר!

שמע היה לי אותו ואחר כך קלריון של 60 רמס אני יכול לומר לך בוודאות שהמגברים בעוצמות האלה יכולים להיות הכי טובים בעולם אולי אבל לא יעזור בית דין = הם לא חזקים.

לא צריך להיות מומחה(ואני ממש לא)כדי להבין את זה.

פורסם

AUDIO KING אני יאמץ כנראה את העצה שלך אני בתהליך שדרוג של המערכת ברכב סה"כ זאת מערכת שראשונה שלי והדבר היחדי ששדרגתי בה זה את האד יוניט שהיה לי מסך מולטימדיה סיני זול ששדורג לקלריון FZ407 שלמען האמת זה היה השדרוג הכי משמעותי ונכון שעשיתי המכשיר הזה לא איכזב ואפילו שיפר לי מעט את הסאונד ברכב !

עכשיו רכשתי את הדוטק ששמעתי עליו מספיק המלצות ושמעתי אותו וממש אהבתי !

והצעד הבא יהיה כנראה להחליף את המגבר שלי ,חשבתי על המק האודיו ZX4200 או על כל דגם אחר טוב שימלצו לי התקציב שלי עומד על 800 עם חריגה ל900 ,אשמח לקבל הצעות נוספות למשהו שיחזיק טוב את הדוטק בתקציב הזה ?

• תוכן חדש...