Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5522 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני כותב נושא זה למרות שראיתי כמה תהליכים קודמים שנסתיימו בשילוח החבילה חזרה לשולח בגלל צפי לעלות גרנדיזוית לשיחרור הטובין . החלטתי הפעם ללכת עם התהליך עד הסוף כדי להבין במה באמת מדובר.

ובכן לפני חודש ערכתי שיפוץ לפנים הרכב שלי לקראת סוף השיפוץ הכנתי רשימה עם מספר חלקים שלא היו ברי שיפוץ והיה צורך להחליפים בחדשים { קוסמטיקה של פנים הרכב} . הכנתי הזמנה דרך אחת החנויות האינטרנטיות והזמנתי את החלקים .

עלות החלקים נטו הינה 70$ . לפתע ראיתי שהמוכר חייב אותי בעלות משלוח של 90$ התרעמתי ויצרתי איתו קשר הוא מצידו טען שזאת האופציה היחידה ואחרת הוא יכול לישלוח לי זאת דרך הים ...בקשתי שיבדוק מה ניתן לעשות { לשלוח דרך דואר רגיל למשל } ויעדכן אותי { בשום שלב של ההיתכתבות לא הוזכרה חברת שילוח בין לאומית כזאת או אחרת } . לאחר ארבע ימים בלי תשובה ממנו אני מקבל טלפון מחברת פדקס בארץ שהחבילה כאן! אצלהם ושיש עלויות טיפול וכו וכו...

כמובן שחויבתי ב90$ מישלוח ועכשיו פדקס ביקשו ממני להמציא את מסמכי משרד התחבורה רק שהפעם על כל יום המתנה אני אשלם 10 שקלים בערך לממן ועמלת טיפול וכו וכו ... החלטתי לא להחזיר את החבילה שכן את עלות המשלוח 90$ ידעתי שלא אקבל חזרה .

בשביל לא להמשיך עם הפרטים המעצבנים השורה תחתונה היא שחבילה שערכה 70 דולר עלתה 90 דולר משלוח עליהם שילמתי 620 ש"ח! עלויות טיפול ואחסנה כאן ובעצם בערך 1000 ש"ח עבור שילוח של פריטים בשווי של בקושי 250 ש"ח .

אני לא בא בטענות לפדקס או ממן אני רק בא בטענות לשיטה כולה . לא יתכן שמוצר שעולה דולר בארהב שווה כאן 5 או 6 רק בגלל שכולם צריכים לאכול בדרך . שכן עלות האחסנה בגלל האישור המזורגג של משרד התחבורה עלה מעל 200 ש"ח .

RACING

because football ,baseball , bowling & golf only require

ONE BALL

פורסם
אני כותב נושא זה למרות שראיתי כמה תהליכים קודמים שנסתיימו בשילוח החבילה חזרה לשולח בגלל צפי לעלות גרנדיזוית לשיחרור הטובין . החלטתי הפעם ללכת עם התהליך עד הסוף כדי להבין במה באמת מדובר.

ובכן לפני חודש ערכתי שיפוץ לפנים הרכב שלי לקראת סוף השיפוץ הכנתי רשימה עם מספר חלקים שלא היו ברי שיפוץ והיה צורך להחליפים בחדשים { קוסמטיקה של פנים הרכב} . הכנתי הזמנה דרך אחת החנויות האינטרנטיות והזמנתי את החלקים .

עלות החלקים נטו הינה 70$ . לפתע ראיתי שהמוכר חייב אותי בעלות משלוח של 90$ התרעמתי ויצרתי איתו קשר הוא מצידו טען שזאת האופציה היחידה ואחרת הוא יכול לישלוח לי זאת דרך הים ...בקשתי שיבדוק מה ניתן לעשות { לשלוח דרך דואר רגיל למשל } ויעדכן אותי { בשום שלב של ההיתכתבות לא הוזכרה חברת שילוח בין לאומית כזאת או אחרת } . לאחר ארבע ימים בלי תשובה ממנו אני מקבל טלפון מחברת פדקס בארץ שהחבילה כאן! אצלהם ושיש עלויות טיפול וכו וכו...

כמובן שחויבתי ב90$ מישלוח ועכשיו פדקס ביקשו ממני להמציא את מסמכי משרד התחבורה רק שהפעם על כל יום המתנה אני אשלם 10 שקלים בערך לממן ועמלת טיפול וכו וכו ... החלטתי לא להחזיר את החבילה שכן את עלות המשלוח 90$ ידעתי שלא אקבל חזרה .

בשביל לא להמשיך עם הפרטים המעצבנים השורה תחתונה היא שחבילה שערכה 70 דולר עלתה 90 דולר משלוח עליהם שילמתי 620 ש"ח! עלויות טיפול ואחסנה כאן ובעצם בערך 1000 ש"ח עבור שילוח של פריטים בשווי של בקושי 250 ש"ח .

אני לא בא בטענות לפדקס או ממן אני רק בא בטענות לשיטה כולה . לא יתכן שמוצר שעולה דולר בארהב שווה כאן 5 או 6 רק בגלל שכולם צריכים לאכול בדרך . שכן עלות האחסנה בגלל האישור המזורגג של משרד התחבורה עלה מעל 200 ש"ח .

ברוך הבא למועדון, נא לכבות את האור ביציאה :lol:

חלומות נועדו להתגשם

http://www.BackOnTwo.com

פורסם

איך אתה מזמין חלפים בלי לברר מראש עלות משלוח?

לא חסרים מוכרים באיביי (אני מניח שמדובר בקורבט). רק תבחר ממי אתה רוצה להזמין. תמיד תשתדל שעלות החבילה כולל משלוח לא תעלה על 50 $, גם אם זה אומר לפצל לכמה חבילות ותוודא ששולחים רק באמצעות דואר אוויר רגיל ולא חברת שילוח. כך אתה שולט מראש בגובה ההוצאה.

פורסם

יבוא אישי זה המון ניסיון

אין מה לעשות

אם אין לך כח להסתבך יש אנשים שמתעסקים בזה ומזמינים לך חלקים ולוקחים עמלה

צריך לשקול כל מקרה לגופו

מה יותר משתלפם

mustang 67 GT, 302 engine t5

פורסם

יכלת לחסוך כ 200 -300 ש"ח מעלות השחרור, וזה מאוד פשוט.

אתה הרי חייב להגיע לנתב"ג בכדי למסור לחברת השילוח את אישור משרד התחבורה (פקס / מסמך סרוק לא מתקבל)

ואם כבר הגעת אז פשוט לגשת לנציג חברת השילוח , לקחת את המסמכים

להכנס לבנין של המכס לקומה שניה לחדר של לשכת המסחר (תשאל שם כולם יודעים היכן זה) , מפיקים רשומון יבוא בעלות של 80 ש"ח, משלמים את המכס וממתינים להתרה (כחצי שעה עד 40 דקות). לאחר מכן יורדים לבנק המזרחי בקומה למטה בכניסה ומשלמים במזומן בלבד את עלות האחסנה

נגשים לנציג חברת השילוח וכאן יש לך שתי אפשרויות

1. לתת להם את המסמכים והם אמורים להוביל את זה לך הביתה אם זאת חבילה גדולה

2. לקחת את החבילה וללכת הביתה שמח וטוב לב.

כל הסיפור אורך פחות משעתיים כולל השחרור של החבילה , וקצת זמן של ללכת לאיבוד במסדרונות

ועל זה את משלם כ 200-300 ש"ח עמלה

ירון

גם אני מבקר במפגש השפלה... :beerchug:

פורסם
איך אתה מזמין חלפים בלי לברר מראש עלות משלוח?

לא חסרים מוכרים באיביי (אני מניח שמדובר בקורבט). רק תבחר ממי אתה רוצה להזמין. תמיד תשתדל שעלות החבילה כולל משלוח לא תעלה על 50 $, גם אם זה אומר לפצל לכמה חבילות ותוודא ששולחים רק באמצעות דואר אוויר רגיל ולא חברת שילוח. כך אתה שולט מראש בגובה ההוצאה.

רוב החנויות אינטרנט שמוכרות חלקים לקורבט גובות ממך כסף על החלקים ולאחר מכן מוסיפות את עלות המישלוח לטענתם בעלות שעולה להם . בכל הפעמים שהזמנתי עד היום העלות היתה סבירה רק שהפעם הופתעתי מהמחיר ותוך כדי החלפת מילים לבירור העניין קבלתי טלפון שהחבילה כאן.לגבי אי ביי הוא אומנם מלא חלקים אבל רוב הרד נאקים לא מוכנים לשלוח לישראל .

RACING

because football ,baseball , bowling & golf only require

ONE BALL

פורסם

חבל שלא חפרת קצת בפורום כאן... היית קורא על חוויות קוסמיות בכל הנושא של שילוח חלקים באמצעות חברות שילוח.

תלמד לפעם הבאה -> שילוח מארה"ב רק עם USPS !!!

פורסם
חבל שלא חפרת קצת בפורום כאן... היית קורא על חוויות קוסמיות בכל הנושא של שילוח חלקים באמצעות חברות שילוח.

תלמד לפעם הבאה -> שילוח מארה"ב רק עם USPS !!!

אני רוצה לראות אותך שולח עם USPS חבילות בגודל של משטח

אל תזרוק סתם פצצות

בחלקים קטנים אתה צודק זה הכי זול אבל לפעמים יש דחיפות ואז משלמים יותר

והבחור היום למד שלפני שקונים מבקשים הצעת מהחנות שיתנו לך עם מספר חברות שילוח ואתה בוחר את הדרך העדיפה מבחינתך

mustang 67 GT, 302 engine t5

פורסם
אני רוצה לראות אותך שולח עם USPS חבילות בגודל של משטח

אל תזרוק סתם פצצות

בחלקים קטנים אתה צודק זה הכי זול אבל לפעמים יש דחיפות ואז משלמים יותר

והבחור היום למד שלפני שקונים מבקשים הצעת מהחנות שיתנו לך עם מספר חברות שילוח ואתה בוחר את הדרך העדיפה מבחינתך

אל איזה משטח אתה מדבר? משטח של מה ?

פורסם

חבר'ה, אני מתעלק טיפה על השרשור. יש לי בחור בארה"ב שאסף לי כל מיני חלקים באירופה, ועכשיו הם מגיעים אליו. עכשיו, החלקים מאוד יקרים, ואני לא רוצה שיקרעו אותי כאן בארץ. יש דרך לצמצם את העלויות? כמו כן, באיזו חברת שילוח הכי עדיף לשהתמש? החלקים ארוכים ולכן החבילה תהיה גדולה אבל מאוד קלה, כיוון שהם לא שוקלים הרבה.

דע מניין באת, לאן אתה הולך וכמה זה יעלה לך

פורסם
אל איזה משטח אתה מדבר? משטח של מה ?

רצפה של תא מטען,

קיר תומך של רדיאטור

מערכת אגזוזים ( Headers)

פגוש אחורי

וזאת דוגמא לחלקים גדולים שלא ניתן לשלוח בדואר חבילות שאני הבאתי.

אני בטוח שיש עוד אנשים כמוני.

חוץ מזה ניתן לרכז מספר קניות של חלפים למשטח העמסה אחד ולשלוח בכדי למזער עלויות משלוח

לדוגמא אם אתה מביא לדוגמא חלק גדול אבל קל , מוסיפים לו חלק קטן יותר אבל כבד, היות שהמשקל בשילוח הוא משקל נפחי - כלומר לוקחים את הנפח מול המשקל (עם איזה מקדם) ומשלמים עבור הגבוה מבין השניים , אז ניתן לכאורה להוסיף משקל מבלי לשלם עבורו

ירון

גם אני מבקר במפגש השפלה... :beerchug:

פורסם
. לא יתכן שמוצר שעולה דולר בארהב שווה כאן 5 או 6 רק בגלל שכולם צריכים לאכול בדרך . .

זה משפט שאני שומע הרבה וממש לא מסכים איתו,

מה אם תזכה באיבי בפגוש חדש בדולר בודד, האם תצפה שהמשלוח וכל העמלות שבדרך לא יעלו על ערך הפגוש ?

בהרבה חלקים שהזמנתי שילמתי יותר על שילוח מאשר על הפריט, מה שחשוב זה לבדוק עלות לפני השילוח ולעשות חשבון כמה זה יעלה בארץ והאם זה כדאי.

פורד קפרי 1600GT 1973 + פורד קורטינה 1975 1600XL + פורד פוקוס 2005 1600 GHIA

מעוניין במידע על קפרי או כל פורדים ישנים אחרים נטושים/זרוקים/למכירה.

• תוכן חדש...