Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5524 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
זה משפט שאני שומע הרבה וממש לא מסכים איתו,

מה אם תזכה באיבי בפגוש חדש בדולר בודד, האם תצפה שהמשלוח וכל העמלות שבדרך לא יעלו על ערך הפגוש ?

בהרבה חלקים שהזמנתי שילמתי יותר על שילוח מאשר על הפריט, מה שחשוב זה לבדוק עלות לפני השילוח ולעשות חשבון כמה זה יעלה בארץ והאם זה כדאי.

אתה צודק באם היה מדובר במקרה של מכירה פומבית שנסגרה במחיר מגוחך ובמקרה כזה המכס רשאי לחייב כרגיל בהתאם לערך הריאלי של החלק. במקרה שלי החלקים נקנו בחנות בחול מאחר ואין למצוא את החלקים בארץ המחיר היה רגיל ללא הנחה כלשהי ובטח שלא במחיר נמוך מאוד . העלות הגבוהה ששילמתי היא לא בגלל המכס אלה בגלל עלות שחרור החבילה באופן כללי שנובעת מתהליך מסורבל ובלתי נתפס כאן בארץ .

בשורה התחתונה בגלל הבירוקרטיה כאן חבילה שהוזמנה בדואר אקספרס הגיע לארץ תוך 3 ימים וזמן השחרור שלה כאן ערך קרוב לחודש! לא רק ששילמתי המון כסף על שירות מחורבן ערך החבילה קפץ פי 6 . האם המצב עדין נראה לך נורמלי עכשיו?

RACING

because football ,baseball , bowling & golf only require

ONE BALL

פורסם

בשורה התחתונה בגלל הבירוקרטיה כאן חבילה שהוזמנה בדואר אקספרס הגיע לארץ תוך 3 ימים וזמן השחרור שלה כאן ערך קרוב לחודש! לא רק ששילמתי המון כסף על שירות מחורבן ערך החבילה קפץ פי 6 . האם המצב עדין נראה לך נורמלי עכשיו?

כאן אני כבר מסכים איתך לחלוטין.

פורד קפרי 1600GT 1973 + פורד קורטינה 1975 1600XL + פורד פוקוס 2005 1600 GHIA

מעוניין במידע על קפרי או כל פורדים ישנים אחרים נטושים/זרוקים/למכירה.

• תוכן חדש...