Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3850 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לילה טוב.

היום הייתי במורשה ניסאן רנו, ביקשתי מהם מצתים לרכב שלי, אחרי שביקשו את מספר הרכב הביאו לי מצתים של NGK דגם EKR6E.

הקוד מנוע הוא QG18D, כאשר חזרתי הביתה, סתם נכנסתי לאתר של NGK על מנת לוודא, וראיתי שמתאים לרכב שלי הדגם LFR5A-11, יכול להיות שבמורשה טעו?

אתר של NGK

http://www.ngkpartfinder.co.uk/car_commercial_extra.php?id=7634

המצתים עדיין לא הותקנו.

תודה ולילה טוב.

פורסם

גם לפי נתוני אוטודטה הפלאג המתאים הוא LFR5A-11, יכול להיות שטעו, אך גם אם אומרים לך שלא, והדגם השני גם מתאים, לפני שאתה מרכיב אותם תבדוק את האורך שלהם לעומת הקודמים, מחשש לפגיעה בבוכנה.

• 4 שנים מאוחר יותר...
פורסם
לילה טוב.

היום הייתי במורשה ניסאן רנו, ביקשתי מהם מצתים לרכב שלי, אחרי שביקשו את מספר הרכב הביאו לי מצתים של NGK דגם EKR6E.

הקוד מנוע הוא QG18D, כאשר חזרתי הביתה, סתם נכנסתי לאתר של NGK על מנת לוודא, וראיתי שמתאים לרכב שלי הדגם LFR5A-11, יכול להיות שבמורשה טעו?

אתר של NGK

http://www.ngkpartfinder.co.uk/car_commercial_extra.php?id=7634

המצתים עדיין לא הותקנו.

תודה ולילה טוב.

אהלן, יש לי את אותו הבעיה, - יש לי אלמרה 2003 1.8 אוטו' - לפי הקטלוגים צריך פלאג ארוך אבל מה שהיה בפנים לפני הטיפול זה הפלאג הקצר (מה שהביאו לך מהמורשה) - מעניין אותי לדעת איך היה סוף הסיפור? נשארת עם הפלאג שנתנו לך או שהחלפת לארוכים כפי שמופיע בקטלוגים?

תודה

פורסם

תודה,

אבל מופיע לי ברישיון 116 כ"ס ומצד שני המכסה שחור, מה אני עושה - איך אפשר להיות בטוח?,

אני שואל מכיוון שנהגתי על אלמרה 2006 1.8 ויש הבדל בסחיבה בעליות מול האלמרה 2003,

באלמרה 2006 היה 170K ובאלמרה שלי (2003) יש קרוב ל100K

יש לך דרך בטוחה יותר לבדוק?

ותודה על העזרה

בנוסף, לפי כ"ס ברשיון רכב ניתן לדעת.

114 כ"ס = BKR5E-11

116 כ"ס = LFR5A-11

[ATTACH=CONFIG]447756[/ATTACH]

• תוכן חדש...