Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ברקס תפוס? [מרצדס 190e]

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5484 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי אני חדש כאן,אז קודם כל שלום לכולם :)

אתמול התחלתי נסיעה ברכבי,מרצדס 190e לפתע פתאום הרגשתי שהבלם תופס את הגלגלים האחוריים ולא משחרר לאחר כמה מטרים עצרתי,והרחתי ריח של שרוף קל,

נתתי לרכב לעמוד מספר דקות התנעתי שנית והכל היה כשורה.

היום לאחר נסיעה של 20 דקות הדבר חזר שנית ושוב יש תחושה שהברקסים תופסים את הגלגל,עשיתי נתתי שוב לרכב לעמוד מספר דקות ,והכל חזר לקדמותו והמשכתי בנסיעה בטוחה הבייתה.

שאלתי היא,מה יכולה להיות הבעיה?,אם זה ברקס תפוס או קליפר תפוס מדוע הוא משחרר לאחר מספר דקות?האם בטוח לנסוע כך עוד 20-30 קילומטרים למוסך או שמא עלי לגרור?

פורסם

עוד עצה?דעה?

לאחר חיפוש קל אני משוכנע שמודבר בדיסק תפוס.

1.האטה קיצונית לאחר שיחרור דוושת הגז

2.במצב D הרכב לא גולש

3.ויש נטייה של ההגה שמאלה לכיוון הדיסק שאני חושד שתפוס.

דבר אחד אני לא מבין מדוע הדיסק משתחרר לאחר כמה דקות וחוזר חלילה?

ומה צריך לעשות על מנת לטפל בבעיה?

פורסם
ומה צריך לעשות על מנת לטפל בבעיה?

אבל ענו לך כבר פעמיים :?

דעתי היא שעם בלמים ומכלולי בטיחות לא משחקים ולכן הייתי מזמין גרר.

עם בלמים לא מתעסקים כמו שנאמר מעלי גש למוסך!

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

• תוכן חדש...