Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5506 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן, קודם כל עשיתי כבר חיפוש בפורום וחרשתי לרב את הנושא הדומה לזה..

אני מתעניין בגיפ הנ"ל בשנים האלה.. יש לי מס' שאלות לגביו..

האם יש כזה הבדל אם אני אקנה שנת 90 או 94? הרי ק"מ אני לא יידע כמה הגיפ עשה לרב כי הכל מזוייף או לא תקין.. האם יש הבדל מהותי? כי ראיתי במחירים שזה + - אותו דבר...

ולשאלה די חרושה, אבל למרות זאת אני רוצה עוד חוות דעת בשביל שקט נפשי - אני מעדיף לקנות גיפ' שכבר משפור עם בולמים קפיצים נעילה אחורית ( לפחות) וכו' האם כדאי לקנות כזה גיפ'? או לקנות גיפ' "נקי" ואז לשפר?? כי הבדלי מחיר כמו שראיתי אין כזה הבדל ( בין 1000-5000 ש"ח בלבד)..

אני מבקש ייעוץ קטן לפני שאני מחליט מה לקנות מה כדאי לעשות בעיניין הגיפ הזה...

יש לציין שזה הולך לשמש אותי כאוטו שטח בלבד, יש לי אוטו פרייבט שלי שתהיה לכביש..

תודה לכל העוזרים!!

פורסם

קראתי כבר את המאמר, מאמר מועיל!

רשום שם איך לבדוק את הגיפ' והכל ובמה כדאי פחות להתעסק ( עד שנתון 90)

אני צריך איזה שהוא חיזוק שבאמת כדאי לי ללכת על הגיפ הזה ולדעת מה ההבדל בין שנת 90 ל94 ? במנוע, גיר וכו'..

פורסם

היי, לדעתי השנתון פחות חשוב מאשר המצב הכללי של הבודי וכד, מכני וכד'

לגבי שיפורים, אל תתלה בזה תקוות רבות, גם אם תקנה רכב משופר, חלק גדול מהשיפורים כבר יהיה עייף וזקוק לרענון, אלא אם התמזל מזלך לקנות רכב ששופר לאחרונה ונמכר מכל סיבה שלא תהיה (נדיר אבל קיים).

בהצלחה.

כמו כן, אם אתה קונה 96, רק קפיצי עלים, קל לשפר :)

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

• תוכן חדש...