Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5508 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

הייתי רוצה לדעת אם האוטו אמין, כי מבחינת צריכת דלק הוא נחשב מצויין ולכן הוא קורץ לי.

אשמח לשמוע עוד אפשרויות בטווח המחירים.

אני מחפש מכונית קטנה, בעלת צריכת דלק נמוכה.

תודה רבה!

עידן

פורסם

הוא רכב מאוד אמין, אני אוהב אותו מאוד, אם כי קטן להחריד,

עוד אפשרויות? הייתי שוקל ברצינות את הסוזוקי סוויפט, וגם את הפולו,

GMC Cannon-ball going like a train, all down"

the 40 in the driving rain" (Mark Knopfler)...GM TRUCK

8)RIDE ON: GMC SIERRA K2500 4X4 1987 - RAT-TRUCK

פורסם

מה תווך המחירים?

סיריון עם מנוע 1000 סמ"ק לרוב היו בהשכרה, והמנועים האלה לא כל כך אמינים, בהרבה רכבים הם כבר הוחלפו.

אין מה לעשות, המשאבים של המנוע הקטן הזה נגמרים יחסית מהר. מומלץ לעלות את התקציב לסיריון 1300 סמ"ק.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

אני מת על התגובות המלומדות של KENWORTH MAN:

"אוטו קטן להחריד!!"

קטן? ביחס למה? לשברולט קפריס או לסוזוקי אלטו? או אולי ביחס למשאית קנוורת'?

כי בתור רכב קטן, הוא דווקא מרווח בפנים, ותא המטען שלו הוא מהגדולים בקבוצה - אצלי נכנסת שם עגלת תאומים ענקית של בייבי ג'וגר!...וגב, הסיריון החדשה יותר מציעה מרווח פנימי שלא רחוק אף מזה של מכונית משפחתית, אבל כאן מדובר בתקציב גבוה בהרבה.

ולעניינינו: ברשותי סיריון 1000 סמ"ק ידנית שנת 99 כרכב שני במשפחה. רכב חמוד ואמין מאד. חסכוני מאד מאד: אצלי צורך 15.5 ק"מ לליטר בניסעה משולבת. מאמין שמי שכותב במודעות מכירה ביד2 שהרכב שלו מגיע ל-20 ק"מ לליטר פשוט משקר או מגזים בשביל להיראות יותר אטרקטיבי. אבל, בכל מקרה לרכב ישן, גם נתון 15.5 ק"מ לליטר הוא טוב מאד.

הכלכלה הישראלית אלצה אותי לעלות לארבעה גלגלים.

• תוכן חדש...