Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5507 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

אני כבר חודש ללא רכב, כי אני לא מוצא את הרכב שמתאים לי

אנו משפחה של ארבעה, נוסעת 220000 בשנה

מחפשת קודם כל בטיחות, תא מטען, דלק סביר(1 ל 12) וכמובן ההנאה בנהיגה

לאחרונה גילית את הקיה סיד סטיישן

מישהו יכול להגיד לי מניסיון אישי על הרכב הזה, בעיקר צריכת דלק ונוחות הנהיגה

בנוסף יש את האוקטביה החדשה, החסרון זה מועד הגעת הרכבים לארץ שזה עוד הרבה זמן

ישנה את ההונדה ההיברידית אינסט- שהעלות שלה יותר גבוה אך היא כנראה חסכונית בדלק, החסרון שאני לא ממש יודע משהו על ההיברידיות

אני כבר רוצה רכב.... נמאס לי לתפוס טרמפים ולא לצאת לטייל עם משפחתי

תנו המלצות על כל רכב שרק נראה לכם, אני אשמח מאוד לשמוע

נ.ב

הפבייה ספייס והסיאט ססטיישן ירדו בגלל רמת הבטיחות לילדים( הרכבים מגיעים לארץ רק עם 4 כריות אוויר), נראה לי שזה חשוב

תודה

מטי

פורסם

קראתי נכון או שאתה עושה מתאים ועשרים אלף קילמוטר בשנה ?

להבא תרשום את המספר במילים ולא בספרות על מנת למנוע בילבולים ו/או תמיהה.

כולם בכפר עם AK ורק אתה עם קפצונים ?

זה לא קצת דפוק ?

פורסם

האינסייט מאד צפופה ואין מקום ליותר משני מבוגרים מאחור - ומעט מטען.

מניסיון של שני שכנים הסיד סטיישן עושה 12.5 ק"מ לליטר.

שני השכנים נוסעים די הרבה, ושניהם מאד מרוצים.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

לרומסטר של סקודה גם זמני המתנה גבוהיים?

C3 פיקאסו שהינה מיקרואן.

ומהמשפחתיות הייתי בוחן את הפיאט בראבו שגם חסכונית וגם ביצועיסטית שצריך עקב מגדש טורבו,איכותית מבפנים ומהנה לנהיגה.

רק ערוך נסיעת מבחן כי היא מגיעה או עם תיבה ידנית או רובוטית(יותר טובה מהקורולה הרובטוית)

פורסם

אתה צריך לשאול את עצמך אם חשובה לך שמירת ערך או לא.

ההבדלים בצריכת דלק בין המשפחתיות האוטומטיות הרגילות לא גדולה מ 10%, לעומת זאת שמירת ערך ב 4 שנים יכולה ליצור פער של 15 אלף ש"ח ויותר.

אם אתה לא מתכוון למכור את האוטו תוך 6 שנים, לירידת ערך פחות חשיבות, אחרת החשיבות משמעותית.

אם כן, היפניות המובילות הוכיחו עצמן כבעלות שמירת ערך הטובה ביותר. לכן הן העדיפות.

הקורולה עדיפה בצריכת דלק על כל ה1.6 אוטומטיות, אבל עם 4 כריות בלבד.

אם לא, יש קוראניות אירופיות ויפניות (ניסן), שניתן לקנות אותן תנאים עדיפים.

יש גם מבצע של פוקסווגן לג'טה 1.6 DSG (גיר רובוטי מתקדם) בכ 110 אלף. מחיר מצויין .

פורסם

הסיד רכב מצויין ועם קצת מיקוח תוכל לרכוש את הדגם המאובזר ב-115K שזאת תמורה מצויינת למחיר מה גם שיש בונס של 7 שנות אחריות!.

פורסם

אתם יודעים אולי מהי צריכת הדלק האמיתית של הקיה סיד סטיישן, כי שמעתי הרבה מאוד גרסאות בעניין

חלק אומרים 1 ל13 חלק 1 ל11 חלק 1 ל7

וזה קצת מרתיע ומפחיד אותי כי לא מתאים לי 1 ל 10

שהדלק רק עולה

מישהו יודע משהו על הבטיחות של פביה ספיס או של סיאט איביזה סטיישן אני מודע לזה שיש להם 4 כריות אויר, מעניין עד כמה נורא זה מבחינת בטיחות הרכב ולנוסעים מאחור

תודה על כל מי שעונה ועוזר, פשוט אנחנו חיבים להחליט איזה רכב

תודה מטי

פורסם
האינסייט מאד צפופה ואין מקום ליותר משני מבוגרים מאחור - ומעט מטען.

מניסיון של שני שכנים הסיד סטיישן עושה 12.5 ק"מ לליטר.

שני השכנים נוסעים די הרבה, ושניהם מאד מרוצים.

אתם יודעים אולי מהי צריכת הדלק האמיתית של הקיה סיד סטיישן, כי שמעתי הרבה מאוד גרסאות בעניין

חלק אומרים 1 ל13 חלק 1 ל11 חלק 1 ל7

וזה קצת מרתיע ומפחיד אותי כי לא מתאים לי 1 ל 10

שהדלק רק עולה

מישהו יודע משהו על הבטיחות של פביה ספיס או של סיאט איביזה סטיישן אני מודע לזה שיש להם 4 כריות אויר, מעניין עד כמה נורא זה מבחינת בטיחות הרכב ולנוסעים מאחור

תודה על כל מי שעונה ועוזר, פשוט אנחנו חיבים להחליט איזה רכב

תודה מטי

נתנו לך מידע על שני רכבים ובגדול כנראה שזאת הצריכה+- מה גם שאופי הנסיעה גם משנה.

פורסם

אני ממליץ על הרכב שיש לי: מיצובישי לנסר 1500.

עברתי כבר למעלה מארבעים אלף ק"מ והכל טוב. רכב סולידי, מרווח, תא מטען גדול, 7 כריות אויר, מערכת בקרת יציבות וכו', איזופיקס לכסאות ילדים, גיר פשוט של 4 מהירויות בלי קשקושים מיותרים, אפס תקלות, שירות מעולה וחסכוני בדלק.

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

• תוכן חדש...