Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5391 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי הרבה נסיון עם איביי אבל המצב טיפה שונה עכשיו. הזמנתי מהאתר.bodybuilding.com אבקות וחומצות אמינו כמו תמיד וכבר עבר חודש ושבוע והמוצר עדיין לא הגיע. בעיקרון הם מתחייבים לשבועיים ואף פעם לא הייתה שום בעיה ( אני וחברים שלי הזמנו המון משם).

יצרתי איתם קשר אחרי 3 שבועות והם אמרו לי שבגלל שהזמנתי את המשלוח הכי זול אז אין אפשרות למעקב אחרי מספר המשלוח שלי.

מישהו נתקל איתם בבעיה כזאת פעם? מה כדאי לעשות? שילמתי דרך פאי פל אבל אם אני אבטל את העיסקה אני כניראה לא אוכל להזמין משם שוב וחבל לי כי המחירים יותר טובים מבארץ.

GM15318100423059170- זה מספר המשלוח, מישהו יודע אם בכל זאת ניתן לברר אם הגיע כזה פריט לארץ?

פורסם

הנושא מוכר לי (לאו דווקא בתחום הזה) ובאמת יש סיכון מסויים כשמזמינים עם המשלוח הזול ביותר וללא מעקב. אחד מתוך מאה משלוחים הולך לאיבוד, ואולי הפעם יצא שזה המשלוח שלך. אינני רואה כיצד זה באחריותו של המוכר או מדוע צריך לבטל את העסקה, יש גבול לבקרה שלו מרגע שהמשלוח יוצא. כמובן, קשה לי לייעץ לגופו של עניין כי אינני יודע כיצד המוצר נשלח, אולי מישהו פה יכול לתת לך רעיונות איך לאתר אותו.

בלי קשר, סתם שאלה - אני מאד מעריך את המאמץ וההשקעה שהולכים על בודי בילדינג, וברוב המקרים אם לא לוקחים את זה רחוק מדי זה אפילו נראה טוב. האם באמת אין אפשרות להיות בודי בילדר בלי ללכלך את המערכת בתוספים ואבקות? זה נראה לי מאד מוזר, כמו תוספים למערכת הדלק באוטו. למה בעצם? האם אין בטבע (או בסופרמרקט) מוצרי מזון שמאפשרים לבילדר לאכול בצורה נורמלית וגם להשיג את התוצאות הנדרשות? אני מבין שזה כביכול אותם חלבונים וחומצות וכו' בצורה מרוכזת, אבל ראבק - אבקות? לא נראה לכם שמשהו פה דפוק? שוב, אני שואל מתוך סקרנות, לא מתוך ביקורת.

פורסם

בלי קשר, סתם שאלה - אני מאד מעריך את המאמץ וההשקעה שהולכים על בודי בילדינג, וברוב המקרים אם לא לוקחים את זה רחוק מדי זה אפילו נראה טוב. האם באמת אין אפשרות להיות בודי בילדר בלי ללכלך את המערכת בתוספים ואבקות? זה נראה לי מאד מוזר, כמו תוספים למערכת הדלק באוטו. למה בעצם? האם אין בטבע (או בסופרמרקט) מוצרי מזון שמאפשרים לבילדר לאכול בצורה נורמלית וגם להשיג את התוצאות הנדרשות? אני מבין שזה כביכול אותם חלבונים וחומצות וכו' בצורה מרוכזת, אבל ראבק - אבקות? לא נראה לכם שמשהו פה דפוק? שוב, אני שואל מתוך סקרנות, לא מתוך ביקורת.

אתה יכול לקרוא באינטרנט אם תרצה יש מאמר באחד האתרים שזה לא מזיק בפועל.

http://www.israelbody.org/Index.asp?ArticleID=1889&CategoryID=81

האבקות האלה יש בהן חלבון מרוכז ובאבקת מי חלבון יש 24 גרם במנה , האבקה הזו מתפרקת עם מים ויוצא משקה.

יש חלבונים שנספגים מהר בגוף ויש לאט , החלבונים האלו נספגים מיידית לאחר האימון (אם שותים מיידית) ומביאים לתוצאות מהירות וטובות , כמובן שחלבון מי גבינה (הטוב ביותר) לא בא להחליף אוכל , אלא בא כמקור חלבון בלבד. יש אבקות גיינר שנועדו לעלייה במשקל ויכולות להחליף ארוחה שלמה במנה של שייק מבחינת קלוריות וחלבון ופחמימה.

ועוד משהו קטן , נסה אתה לקנות כל שבוע 7 קופסאות טונה ו3-4 קוטג' , זה חור בכיס.

אתה חייב חלבון אם אתה מתאמן , וזה פתרון מהיר נוח וזול.

9.5 שעות דייט ? בערך המערכת יחסים הכי ארוכה שלי
פורסם

אני עכשיו קיבלתי קריאטין מהם באותה צורת משלוח, הגיע אחרי 3 שבועות מיום ההזמנה, מה בדיוק הזמנת? אולי עצרו את זה במכס לבדיקה?

כל מה שתעשה בחיים, יהיה חסר חשיבות.

אך חשוב מאוד שתעשה אותו,

כי איש לא יעשה אותו מלבדך.

פורסם

רשמתי שהזמנתי אבקות וחומצות אמינו ( דלי של 2.2 קילו והחומצות בטבליות). אם זה היה נעצר במכס הייתי גם אמור לקבל כבר משהו בדואר, איזה סוג של הודעה.

פורסם

זה המשלוח שלך :

http://webtrack.dhlglobalmail.com/?trackingnumber=GM15318100423059170

הכל בסדר, הוא הגיע אתמול לחלוקה של DHL, תוך כמה ימים אצלך בדואר.

ד.א, כתוב שם שהחבילה שוקלת מעל ל 7 קילו, הזמנת דלי אחד?

אך חשוב מאוד שתעשה אותו,

פורסם
חלבון מי גבינה (הטוב ביותר)

חלבון ביצים אמור להיות טוב יותר (ועולה כפול).

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

לא בדיוק, לחלבון מי חלב מבודד יש ערך ביולוגי גבוהה יותר מחלבון ביצה, והוא גם נספג יותר מהר (לא שזה משנה הרבה).

בנוסף, הערך של החלמון יותר גבוהה מהערך של החלבון, אבל בחלמון יש הרבה שומן רווי ואם הביצה לא אורגנית, גם מלא כימיכלים.

אך חשוב מאוד שתעשה אותו,

• 4 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

מצטער על ההקפצה. הגיעה לי הזמנה נוספת ובאתר רשום שההזמנה בארץ כבר מה19 לחודש. המשלוח שלי שבועיים בארץ ועדיין לא קיבלתי אפילו פתק לתיבת הדואר שלי. יש עומס מיוחד בחגים?אני צריך להתחיל לדאוג?

http://webtrack.dhlglobalmail.com/?mobile=&trackingnumber=GM15318098002927892

פורסם

פעם לחבילה מוויטה קוסט (אבקה 2.3 קילו וקריאטין) לקח כמעט חודש להגיע, נתקע קצת במכס, אולי זה הסיפור אצלך.

בכל אופן, בוויטה קוסט הבטיחו שאם החבילה לא תגיע הם יחזירו את הכסף, אני מאמין שגם אתר גדול כמו בודי... יבין עניין במקרה הצורך.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

• תוכן חדש...