Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מבצע - סיאט איביזה 1.4SC 2011

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5495 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כ"כ עגלתי..לא הייתי מגזים...אני שמח שאתה מבסוט מה1,6 אבל....

אני כן נוסע את הדרכים והעליות לירושלים ובכיף שומר על מהירות של 110-120 בעליות, רק צריך לשמור על טורים קצת גבוהים כדי לא לצאת מהרצועת כח.

• תגובות 50
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
כ"כ עגלתי..לא הייתי מגזים...אני שמח שאתה מבסוט מה1,6 אבל....

אני כן נוסע את הדרכים והעליות לירושלים ובכיף שומר על מהירות של 110-120 בעליות, רק צריך לשמור על טורים קצת גבוהים כדי לא לצאת מהרצועת כח.

זה לא קשור למרוצה מה 1.6 שלי, הרי שאם ה 1.4 היה מספיק הייתי קונה אחת כמוה וחוסך לי כמה אגורות, אבל במקרה של הרכב הזה הרכב שווה את התוספת המזערית!

פורסם

הפולו עם אותו מנוע עולה במבצע כרגע 83K ש"ח (לפני כשנה המחיר היה 98 ירד ל93 אח"כ 88 ועכשיו 83).

הפאביה נמכרת ב-79K.

המחיר פשוט מעולה.

אורן

Citroen Cactus Pure Tech 110 S&S manual gear 2017

Subaru XV 1.6 Lineartronic Auto 2015

[h=2][/h]

פורסם

שלום חברים,

גם אני מחבורת הלקוחות המרוצים של המבצע הראשון (1.4, לפני שנה), לפחות מבחינת הדגם, פחות מבחינת השירות. המחיר שקיבלתי לפני שנה היה מצוין, והמחיר הנוכחי (86,800 כולל חבילת מולטימדיה) משתלם אפילו יותר. מה שאותי מעניין הוא סעיף קטן שלא כולם שמו לב אליו (במבצע הנוכחי) - בקרת שיוט. הייתכן? ברכב ידני? ועוד ב-1.4? אשמח להבהרות מבעלי הידע.

אגב, אכן נכון, אתמול קודם הופיעה באתר של סיאט הפרסומת למבצע שהיה לפני מספר חודשים (1.6 ב-90 אלף ש"ח), אבל זו כנראה טעות והם מיד עלו עליה, עובדה שתוך זמן קצר הם כבר העלו לאתר את הפרסומת העדכנית למבצע הנוכחי (1.4 ב-86,800).

בנוסף, אני בטוח שלא מדובר במלאי שמנסים להיפטר ממנו, מהסיבה הפשוטה שמאז שהסתיים המבצע הראשון (1.4 ב-88,800), צ'מפיון לא מכרו את הדגם המדובר במשך שנה שלמה, עד עכשיו. אני בטוח שמדובר בלחמניות טריות מהמפעל (הרכב שלי ירד מפס הייצור ב-29 באפריל 2010 וקיבלתי אותו ב-11 במאי 2010, סתם לידע כללי).

מנוע ה-1.4 לא עבר מהעולם, הוא עוד חי ונושם וממשיך להיות מיוצר. אם תשאלו אותי (ובלי קשר להתייחסות המחיר, 20 אלף יותר או פחות), אני מעדיף אותו מאשר את ה-1.2TSI (אני באמת ובתמים מאמין שהאטמוספרי יהיה עדיף מבחינת אמינות על הטורבו). לגבי הביצועים, אני גר במקום מאוד הררי, והרכב סוחב גם סוחב. אין מה לעשות, במחיר הזה ובנפח הזה אף אחד לא מקבל פרארי (אין הרבה הבדל בין 1.4 ל-1.6 מבחינת הביצועים).

בכל אופן, מבצע (עלק, יותר נכון מחיר רשמי) מצוין עבור הדגם הזה, ובמיוחד עם האבזור המטורף שמגיע יחד איתו. מערכת המולטימדיה (שכוללת דיבורית BT, דבר נחמד לכשעצמו) ובקרת השיוט, הופכים את המחיר הזה למשתלם ברמות מטורפות. בשנה שעברה קראתי כתבה שהתפרסמה במוסף ממון של ידיעות, צ'מפיון הצליחו למכור מעל ל-400 חתיכות מהדגם הזה בחודשיים. אני מניח שהיצרן בא לקראתם והחליט לתת להם כמות דומה גם למבצע הנוכחי.

בנוסף, למעונייני הצבע הכתום, בשנה האחרונה הוא לא היה קיים במלאי, ולדעתי עכשיו הוא כן יהיה קיים, אז שווה בירור מצדכם (הוא היה קיים רק ל-Limited Edition ההוא, יכול להיות שגם ה-Limited Edition הנוכחי יהיה מצויד בכמה לחמניות כאלה).

בכל אופן, לרוכשים - תתחדשו. אחלה עסקה.

Kia Niro, 1.6 (141), Hybrid Crossover, Rich Espresso, 2017

פורסם

מדהים שביד 2 רוב המוכרים מבקשים כמעט אותו מחיר עבור רכב משומש בן שנה ושמחירון יד 2 לרכב כזה 2010 הוא 83.

פורסם
מדהים שביד 2 רוב המוכרים מבקשים כמעט אותו מחיר עבור רכב משומש בן שנה ושמחירון יד 2 לרכב כזה 2010 הוא 83.

מדובר בכל מיני "מחפשי מציאות" שחשבו שיקנו במחיר מבצע וימכרו ביותר מהמחיר אותו שילמו... הישראלי הטיפוסי. אז עכשיו או שיורידו את מחיר הרכב שלהם ל-75 או שיישארו איתו וישתקו.

פורסם

לעולם אי אפשר לחזות את מוחו של הישראלי הטיפוסי אבל...אולי הם לא כ"כ להוטים למכור ובעצם די מרוצים מהקניה,

אבל מצד שני לא רוצים לפספס הזדמנות אם תבוא.

פורסם
הפולו עם אותו מנוע עולה במבצע כרגע 83K ש"ח (לפני כשנה המחיר היה 98 ירד ל93 אח"כ 88 ועכשיו 83).

הפאביה נמכרת ב-79K.

המחיר פשוט מעולה.

אורן

נראה לי שהם (פולקסוואגן) אמרו שעד 2018 יהיו קונצרן הרכב הגדול בעולם , לא ?

אם ימשיכו בכיוון הזה נראה לי שיצליחו בגדול (לפחות בישראל) :)

יש להם רכבים איכותיים, אמינים ובמחירים נוחים.

אגב יש גם מבצעים על גולף וטיגוואן

http://cdn.total-media.net/acw/champion/234032_Unbelivable/minisite/index.html

פורסם
נראה לי שהם (פולקסוואגן) אמרו שעד 2018 יהיו קונצרן הרכב הגדול בעולם , לא ?

אם ימשיכו בכיוון הזה נראה לי שיצליחו בגדול (לפחות בישראל) :)

יש להם רכבים איכותיים, אמינים ובמחירים נוחים.

אגב יש גם מבצעים על גולף וטיגוואן

http://cdn.total-media.net/acw/champion/234032_Unbelivable/minisite/index.html

תוך פחות משנתיים יונדאי תעקוף את VW כקונצרן השני בגדולו בעולם, ככה שלא הייתי מתרגש מההצהרות שלהם.

אולי בארץ משוגעים על VW אבל שאר העולם מעדיף יונדאי. :wink:

הפאביה נמכרת ב-79K.

המחיר פשוט מעולה.

אורן

פאביה TSI עולה גם 87 אלף, לכן לא הייתי מגדיר את המחיר של האיביזה 1.4/1.6 כ"טוב", היא נמצאת בעמדת נחיתות משמעותית לעומתה.

Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers

:-):arrow::idea:

פורסם
למה הפאביה TSI עדיפה ? מה ההבדל בינה לבין הפאביה שנמכרת ב 79 אלף ?

התשובה נמצאת בגוף השאלה, עדיפה בזכות מנוע 1.2TSI. :wink:

מנוע שנהנה משני העולמות - חזק משמעותית מ1.4 עם מומנט גדול אף יותר משל משפחתומטית 1.6 ומנגד חסכוני מאוד כמו מנוע 1.2-1.3 רגיל, אצלי הממוצע 1/17.

מנגד, המנוע יחסית חדש בשוק לכן אמינותו עדיין אינה מוכחת לעומת ה1.4, יחד עם זאת אני סבור שVW עשו את השיעורי בית שלהם כמו שצריך לפני שחרור מנוע חדש לשוק.

לא יודע אם ב1.4 זה קיים אבל הTSI מגיע עם מערכת סאונד/רדיו דיסק מקורית של היצרן שנשמעת פשוט מעולה.

אגב לפי מה שהבנתי הפאביה 1.4 הפסיקה להימכר כבר, המלאי המצומצם שהוצע כבר נגמר.

Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers

:-):arrow::idea:

• תוכן חדש...