Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5523 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מעוניין לבצע הסבה לגז לרכבי - אשמח להמלצה על מתקין באיזור חיפה או הצפון כולו. ראיתי בפורום המלצה על מוסך שקדיה בכרמיאל - יש אולי מוסכים/מקומות מומלצים בחיפה?

תודה.

פורסם

טוב אני רואה שאין קול ואין עונה.. פניתי לjgas ולגזפרו, אף אחד לא חזר אליי משם, בינתיים.

עם זאת - התייעצתי עם מנהל העבודה במוסך המרכזי של כלמוביל בחיפה, שם אני מטפל ברכבי (מיצובישי גאלאנט) והוא המליץ חד משמעית שלא לבצע את ההסבה, כיוון שהוא שמע מלא מעט לקוחות תלונות על ניחוחות גז שיש בחלל הנוסעים, ושכמעט כל ההתקנות שהוא ראה הן חאפריות ברמה שמטילה בספק גבוה מאוד את בטיחות כל העסק...

חושבים כמוהו? :|

פורסם

חזרו אליי מjgas.

מחיר הערכה הוא 6960 כולל מע"מ. ניתנת אחריות לשנתיים. המערכת המותקנת היא OMVL האיטלקית, ממה שראיתי ברשת יש ביקורות טובות על מערכת זו.

אני לא יודע אם להתקין או לא. על הנייר המע' הנ"ל תחסוך לי כ5K בשנה, כלומר תוך כשנה וחצי אני מקבל את העלויות חזרה.

השאלה היא האם יהיו לי כאבי ראש של ריצות בין מוסכים כתוצאה מההסבה.

אפרופו ריצות בין מוסכים, בטלפון הבחור דיבר על כך שזו מע' דור חמישי בעלת למידה מהירה - היא יודעת לתקן את עצמה ולהתכוונן בצורה אוטומטית למנוע עליו היא יושבת.

הם נמצאים בעסק כ8 שנים, ככה שזו לא חברה קיקיונית. נראה לי.

מישהו פה התעסק איתם?

פורסם

חזרו אליי גם מגזפרו. זה ערבי מדאליית אל כרמל..לא יודע, לא נשמע לי מקצועי(ולא בגלל שהוא ערבי). הוא מבקש 6500 על הערכה. נראה לי שבשביל 400 ש"ח לא שווה להסתכן.

ובעקבות הידיעה שהחל מעוד חצי שנה, מחיר הדלק כנראה יעבור את רף ה8 שקלים:

http://www.iba.org.il/bet/bet.aspx?type=1&entity=733832

נראה לי שאני הולך על jgas. אדווח פה בהמשך תוצאות התקנה ושימוש.

פורסם

אני מכיר בעיות אחרות בשל הסבה לגז...כמו חוסר שימון של מנגנונים בראש מנוע...

לחות גבוהה של בזג וכי תוצא מזה חלודה במזרקים וכו...

חבר שלי רצה לעשות הסבה (לאנטיס מנוע 2000) אבל לאחר שבדק את כל הבעד ונגד החליט לרדת מהראיון

לכן הייתי בוקד לא רק הצעת מחיר אבל גם חסרונות של הדבר הזה

ואם יגידו לך שאין חסרונות אז זה שקר לצערינו עוד לא הגנו למע' מושלמת מסוג כזה או אחר

בהצלחה

פאסאט 1.8T-מלמדת אותי מה זה רכב:twisted:

מיצובישי קולט99-יפנית מתוקה :mm_wink:-נמכרה לידיים טובות!

פורסם

העניין עם השימון ידוע - קראתי את כל השירשורים שיש בפורום לפני שהרמתי טלפון אחד לחברה כלשהי.

לכן אתעקש על התקנת משמנת.

פורסם

אגב, באותם שיטוטים בפורום, קראתי לא אחת כי אגרת הרישוי לרכב מוסב עלתה לכ3K ש"ח לשנה.

ובכן רבותיי..זה פשוט לא נכון, לפחות לא לפי כלכליסט:

http://www.calcalist.co.il/local/articles/0,7340,L-3516646,00.html

banner-topleft.gif המדינה אינה מתמרצת תדלוק בגז בשל החשש מהפסדי כספים שמקורם במיסוי בנזין וסולר. הסיבה היא שהגפ"מ – שמשמש גם לבישול ולהסקה – מפוקח על ידי המדינה, ורשויות המס לא יכלו להבדיל בין גז שנצרך במטבחי אזרחי ישראל לבין זה שמיועד לשימוש אוטומוטיבי. ברפורמת המיסוי הירוק של ענף הרכב, שנכנסה לתוקפה בינואר 2009, קבעה המדינה שתדלוק בגפ"מ עלול לגרום לנזק לקופת המדינה בהיקף של 3,000 שקל לכל רכב (במונחי 2009) ולכן על המדינה לצמצם את השימוש באלטרנטיבה זו. אחד הרעיונות היו העלאת אגרת הרישוי (טסט) על רכב שמדולק בגפ"מ, מהלך שלא יושם בפועל בשל סרובו של שר התחבורה ישראל כץ לחתום על התקנות.

פורסם

ממליץ לך לבדוק פסקי דין כנגד חברת J-GAS

ולהבין עד כמה הסבה לגז זה רע.

אבא שלי עשה ראש מנוע ברכב חדש!

פורסם

תודה לך, לא חשבתי לחפש פסקי דין כנגד החברה הנ"ל. חיפשתי והופתעתי (לרעה כמובן...).

אז מה, אין מתקין מומלץ בכל איזור חיפה למערכת?

מישהו עשה הסבה לגז ויכול להמליץ/לתת ביקורת שלילית על עוד מקומות?

• תוכן חדש...