Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5533 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

בעל הרכב הקודם מילא נוזל קירור ירוק למרות שלפי הוראות יצרן צריך להיות וורוד.

האם יכול להיגרם נזק למערכת קירור/מנוע במידה ואני אמשיך איתו או שמומלץ להחליף?

תודה.

• ספונסר פורום
פורסם

לא תמצא בהוראות היצרן אף מילה על הצבע של נוזל הקירור. את הצבע מוסיפים כדי שתדע שמדובר בנוזל רעיל וממש לא כדאי לך ללגום ממנו.

הנוזל המומלץ לפולקסוואגן הוא G12 לסוגיו, ואכן אם אינך יודע מה סוג נוזל הקירור שבשימוש ברכב שלך כדאי שתחליף אותו.

פורסם

המון אם לא רוב המוסכים הלא מורשי יבואן לא בדיוק עובדים ע"פ הוראות יצרן ומשתמשים בנוזלים שיותר כלכליים למוסך.

לכן תמצא המון מכוניות שנוסעות עם נוזלי קירור סוג ז' שאני בספק אם הם בכלל מגנים בפני קורוזיה.

זה נכון שהיום לפי הצבע לא ניתן לקבוע את הרכבו של הנוזל קירור כי יש גם נוזלי קירור לונגלייף בצבע ירוק אבל לא נתקלתי עדיין בנוזל g12 בצבע ירוק.

פורסם

אני תומך בדעת קודמיי - היכנס למוסך, ובקש החלפת נוזל הקירור לנוזל קירור ייעודי G12.

לכל מנוע יש את נוזל הקירור המתאים לו ואיתו יש להשתמש. במצב שלך, כמעט בוודאות סוג הנוזל אינו מתאים ולכן דרושה החלפה ושטיפת מערכת הקירור.

alfa 156 2.5.

• תוכן חדש...