Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7620 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 2 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

פיאסטה גיאה 1400 מודל 91 נוסעת עם טסט במצב טוב (לא שלי) דגם מפואר לפי מה שראיתי

בעבר מישהו חיפש כזאת, בטל' 0508541105 לדעתי ניתן להשיג מחיר טוב-רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם

בפתח תקווה ברחוב הנשיאים (מספר 47 בערך) חונה מוריס למכירה שעליה טלפון (שלא הצלחתי לזכור).

כנראה היא מפורסמת איפשהו אבל רק ליתר בטחון.

פורסם

בשיעמום של לחכות לטור במוסך הלכתי לחפש רכבים נטושים...

קצת מהתצפיות של הרצליה:

באיזור התחנה המרכזית ליד רח' משה- הס שתי חיפושיות אחת 1300 עם פוטציאל גדול לשיפוץ ואחת לא ידועה. רנו ספורטיבית (לא זוכר דגם) דומה לאאודי קוואטרו, "סירה" אמריקאית ענקית ניראית נוסעת חונה בחניה של בניין. גולף דור ראשון. ועוד כמה...

:evil: לא תצליחו לעצור אותי, לא תצליחו להשתיק אותי! :evil:

פורסם
בשיעמום של לחכות לטור במוסך הלכתי לחפש רכבים נטושים...

קצת מהתצפיות של הרצליה:

באיזור התחנה המרכזית ליד רח' משה- הס שתי חיפושיות אחת 1300 עם פוטציאל גדול לשיפוץ ואחת לא ידועה. רנו ספורטיבית (לא זוכר דגם) דומה לאאודי קוואטרו, "סירה" אמריקאית ענקית ניראית נוסעת חונה בחניה של בניין. גולף דור ראשון. ועוד כמה...

לדעתי זאת רנו פוואגו שנת 84 שצילמתי אותה בעבר.

פורסם

היום בקרית מלאכי אוטוביאנקי ג'וניור לבנה שנת 85 שלמה אך חלודה, חונה במפרץ ליד "פוטו מוריס" (תשאלו, כולם בקריה מכירים אותו).

היום ברחובות, אולדסמוביל קטלס סופרים שנת 74/75 לבנה וחייתית נהוגה בידי אישה צעירה, כמו כן, ברח' אייזנברג ברחובות סיאט רונדה 1.2 כסופה במצב סביר.

בשבוע שעבר כק"מ לפני קיבוץ הזורע, משאית ישנה משנות ה-60 (לא זיהיתי).

ד"א בלוח קנייה ומכירה בעבודה שלי פורסמה סיאט רונדה למכירה וכן וולבו 240 סטיישן שנת 1993 יד ראשונה (תפור למתנחלים, 7 מקומות ישיבה) אם זה מעניין מישהו, אברר פרטים.

Volvo 960 3.0 24V 1996

Volvo 940 GLE 2.0 Turbo 1997

Volvo 940 GLE 2.3 1995

Oldsmobile Cutlass Supreme Brougham 5.0L V8 1982

פורסם

שלום לכולם

לפני שבוע ראיתי את השירשור הזה לראשונה

יש פשוט כל כך הרבה רכבים כאלה בחצרות צריך פשוט לחפש

נתחיל עם שני רכבים שראיתי ברחובות

ב.מ.וו 2 דלתות שכנראה לא זזה כמה שנים טובות

מרצדס S 200 אם אני לא טועה שגם לא זז כבר שנים (לוחית של רכב אספנות)

IMG_4883 copy.jpg

IMG_4885 copy.jpg

IMG_4886 copy.jpg

SUBARU FORESTER SH

ALFA ROMEO 156 TS2.0

פורסם
לדעתי זאת רנו פוואגו שנת 84 שצילמתי אותה בעבר.
יכול להיות, היא במגרש עפר בפינת רחובות כלשיהם (לא זוכר שמות) עם סקודה טנדר, סוזוקי סמוראי וטמפטה שעומדות לידה...

:evil: לא תצליחו לעצור אותי, לא תצליחו להשתיק אותי! :evil:

פורסם
היום בקרית מלאכי אוטוביאנקי ג'וניור לבנה שנת 85 שלמה אך חלודה, חונה במפרץ ליד "פוטו מוריס" (תשאלו, כולם בקריה מכירים אותו).

היום ברחובות, אולדסמוביל קטלס סופרים שנת 74/75 לבנה וחייתית נהוגה בידי אישה צעירה, כמו כן, ברח' אייזנברג ברחובות סיאט רונדה 1.2 כסופה במצב סביר.

בשבוע שעבר כק"מ לפני קיבוץ הזורע, משאית ישנה משנות ה-60 (לא זיהיתי).

ד"א בלוח קנייה ומכירה בעבודה שלי פורסמה סיאט רונדה למכירה וכן וולבו 240 סטיישן שנת 1993 יד ראשונה (תפור למתנחלים, 7 מקומות ישיבה) אם זה מעניין מישהו, אברר פרטים.

המשאית ליד הזורע מוזכרת בשירשור המשאיות .

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7620 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...