Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5537 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

אני מחפש כבר זמן רב רכב לקניה, אני בן 23 ובאוקטובר מתחיל לימודים. ככה שאני צריך רכב שיהיה כמה שיותר חסכוני.

בהתחלה פזלתי לכיוון פונטו/סיריון יד 2. אך נתקלתי באין ספור סוחרי רכב ומכוניות במצב גרוע, שהפנמתי שעדיף לי לרכוש רכב חדש ולשמור עליו.

אנחנו במשפחה מחזיקים כרגע סוזוקי אלטו ידנית ומרוצים ממנה, אך בשאר המכוניות לא יצא לי לנהוג לכן אשמח לשמוע פרטים מאנשים שכן נהגו ומחזיקים רכב מיני אחר.

רציתי לדעת אם מישהו כאן מכיר את הפיקנטו לעומק ויכול לתת לי קצת פרטים שהם מעבר למפרט הטכני, קראתי באתרים בריטיים ביקורות חלוקות .

אם מישהו כאן מחזיק ב 107 ומה דעתו על הרכישה ? הרכב חסכוני ? אמין ?

ואיזה רכב הייתם בוחרים אם הייתם במצבי לפני לימודים ? לכל הרכבים אצטרך לשבור חיסכון, כך ש 5 אלפים שקל לכאן או לכאן זה לא מה שישנה את ההחלטה. זה רכב שירוץ איתי עד גיל 27-28 לפחות, הכי חשוב - שיחסוך לי בדלק, ביטוח, תיקונים, וכמובן שאוטומט לא בא בחשבון.

תודה !

• תגובות 42
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

היתרון היחיד של האלטו על המתחרות הוא המחיר, שאולי נראה כמו סכום זעום אך מתבטא ב10% הפרש ואף יותר לטובתה.

107 מבחינת חיסכון ואמינות הכי נחשבת בסגמנט הזה. אם להאמין לגרמנים

פיקנטו החדשה בינתיים חסרת ביקורות, אך תג מחיר נמוך למדיי ואחריות ארוכה משחקות לטובתה. נכון להרגע זה קניה "מהפרוספקט" כי אף אחד עוד לא נסע עליה.

יש לך גם את הפנדה שאולי קצת מרובעת אך הכי ותיקה בסגמנט ונחשבת מאוד אמינה, או הספארק שיש לה עיצוב קצת שנוי במחלוקת אבל מגיעה עם איבזור מפנק.

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

ה-107 מתאימה לדרישות שלך אך החסרון הגדול שלה הוא המחיר הקצת גבוהה ביחס לאלטו.

ממליץ לך לעשות נסיעת מבחן ולחזור עם רשמים (את האלטו אתה בטוח מכיר ולכן תוכל לעשות השוואה בניהם).

הספארק, ה-I10 והפיקנטו יותר גדולות, חזקות, מרווחת ומאובזרות מה-107 והאלטו. אם אין לך צורך בתוספת הגודל (שגוררת איתה צריכת דלק גבוהה יותר) אז אין לך מה לחפש ברכבים האלה.

אולי כדאי לך לקחת את האלטו המשפחתית והשמשפחה תשדרג לרכב אחר במידה וה-107 לא תמצא חן בעינייך (לרכוש 2 אלטו זו טעות לדעתי).

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

יצא לך לבחון את הרכב הזה שאתה כ"כ החלטי?

אם אני לא טועה המנוע שייך לאטוס הישנה? ומה לגבי האבזור, הנוחות, בידוד הרעשים? איך אפשר לדעת לפי הנתונים היבשים מה טיב הרכב? והאם צריכת הדלק שקיה פרסמו נכונה? הם מתיימרים לליטר דלק לכל 24 קילומטר בנסיעה בינעירונית. האם אתה יודע שהנתון הזה נכון?

כבר לא מחפש מנוע 2 ליטר לסיירה. פינטו או לא פינטו.

השימוש במידע הינו על אחריות המשתמש בלבד, על כל המשתמע מכך.

פורסם

אתה לא איש חכם במיוחד

זה כמו ה-I10 בנושא של בידוד רעשים וכאלה אז אין הרבה מה להוסיף, נהגתי על האוט' והיא נחמדה מאוד, וכמה דלק כבר מנוע 1000 על רכב קטן יכול לקחת? ברור שזה לא קרוב לנתוני יצרן אבל זה עדיין חסכוני.

פורסם
פיקנטו. ואני מדגיש את הנקודה בסוף הפיקנטו.

שמחתי לעזור

אני מת על אנשים שחכמים על כסף של אחרים, בתור מה אתה אומר פיקנטו נהגת בה?

נהגת במתחרות? אולי כן, אז תרשום לפי מ מתבססת תגובתך.

אני ייכול להגיד לך בתור בעלים של אלטו שנה שלמה, שזה אחלה אוטו חסכוני ברמות, הבאגז קטן שזה מציק, האוטו נוסע בסדר גמור.

לעומת זאת 107 שנסעתי עליה פעם אחת הרגישה לי קצת יותר נמרצת, אהל בתאכלס אותו עיקרון, ה107 יותר אוטו אבל לא מצדיקה את פער הסכומים

פורסם
אני מת על אנשים שחכמים על כסף של אחרים, בתור מה אתה אומר פיקנטו נהגת בה?

נהגת במתחרות? אולי כן, אז תרשום לפי מ מתבססת תגובתך.

אני ייכול להגיד לך בתור בעלים של אלטו שנה שלמה, שזה אחלה אוטו חסכוני ברמות, הבאגז קטן שזה מציק, האוטו נוסע בסדר גמור.

לעומת זאת 107 שנסעתי עליה פעם אחת הרגישה לי קצת יותר נמרצת, אהל בתאכלס אותו עיקרון, ה107 יותר אוטו אבל לא מצדיקה את פער הסכומים

נהגתי על כל הקטגוריה, וכשתנהג על משהו אחר שהוא לא אלטו אז תבין את הטעות הקטנה שעשית, האלטו בסדר גמור יחסית לשאראד 92, יחסית למתחרות קצת יותר חדשות היא לא רלוונטית במחיר שלה. וה107 אכן לא מצדיקה את המחיר שלה.

פורסם
נהגתי על כל הקטגוריה, וכשתנהג על משהו אחר שהוא לא אלטו אז תבין את הטעות הקטנה שעשית, האלטו בסדר גמור יחסית לשאראד 92, יחסית למתחרות קצת יותר חדשות היא לא רלוונטית במחיר שלה. וה107 אכן לא מצדיקה את המחיר שלה.

"טעות"...?! :roll: קצת נסחפת לדעתי. אין שום טעות בקניית אלטו. זה לא שיש מתחרה אחרת ב-60 אלף שמרגישה כמו מרצדס והאלטו מרגישה כמו שרייד. אתה מקשקש. האלטו בסיסית וחביבה ומספקת את הסחורה ב- 100% תמורת המחיר שלה.

פורסם

לדעתי ביד2 אתה יכול למצוא C1 במחיר של 55 אלף שקל ואולי פחות קצת עם קילומטרז' של 1000-2000 ק"מ וזאת לדעתי מציאה... זה אותו אוטו כמו ה 107, לדעתי נראה טוב יחסית לאחרות, בלי להתחשב בפיקנטו, שלא ראיתי ולא נהגתי.

פורסם

ה107 וC1 מצויינות, אך מתחרה חדשה עומדת להכנס לשוק וכדאי לבדוק גם אותה לפני שאתה מחליט.

אם הייתי יכול הייתי מזדווג עם הרכב הזה ומרבה אותו.

פורסם
"טעות"...?! :roll: קצת נסחפת לדעתי. אין שום טעות בקניית אלטו. זה לא שיש מתחרה אחרת ב-60 אלף שמרגישה כמו מרצדס והאלטו מרגישה כמו שרייד. אתה מקשקש. האלטו בסיסית וחביבה ומספקת את הסחורה ב- 100% תמורת המחיר שלה.

אם אתה מרוצה מהאלטו שלך אז תבושם, לזה שקונה רכב חדש הייתי מאוד ממליץ לבדוק גם את ה-I10 והפיקנטו. בינתיים שתהיה לך דרך צלחה ואולי יבוא יום ופיך יפיק מרגליות ואף דברים בעלי הגיון.

פורסם
אם אתה מרוצה מהאלטו שלך אז תבושם, לזה שקונה רכב חדש הייתי מאוד ממליץ לבדוק גם את ה-I10 והפיקנטו. בינתיים שתהיה לך דרך צלחה ואולי יבוא יום ופיך יפיק מרגליות ואף דברים בעלי הגיון.

עוד אחד שחושב שהשמש זורחת לו מהתחת ורק הוא יודע מה זה אוטו טוב. תהיה בריא.

פורסם

מכל הקטנטנות, אישית אני ממליץ על הפנדה.

מרווחת מהשאר, חסכונית מרובן (כנראה פחות מהפיקנטו, אבל בהחלט יותר מה I10 והספארק), לדעתי הנוחה בקטגוריה (שוב- לא יודע לגבי הפיקנטו, לא נסעתי עליה), והאמינות שלה כבר מוכחת.

או כמו שאמרו, C1 בת שנה מאנשים שהחליטו שהרכב הזה קטן להם מדי (ויש.) זו אופציה מעולה.

פורסם
מכל הקטנטנות, אישית אני ממליץ על הפנדה.

מרווחת מהשאר, חסכונית מרובן (כנראה פחות מהפיקנטו, אבל בהחלט יותר מה I10 והספארק), לדעתי הנוחה בקטגוריה (שוב- לא יודע לגבי הפיקנטו, לא נסעתי עליה), והאמינות שלה כבר מוכחת.

או כמו שאמרו, C1 בת שנה מאנשים שהחליטו שהרכב הזה קטן להם מדי (ויש.) זו אופציה מעולה.

סוף כל סוף דברי הגיון, הפנדה אכן עדיפה כמעט מכל בחינה חוץ מהבטיחות והמחיר מחירון שבד"כ נתון למיקוח

• תוכן חדש...