Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5539 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יצא לך לגעת בהגה של הספאק ??

המילה איכות והחומר שעשוי ממנו ההגה לא הולכים ביחד (דרך אגב גם של הI10),

מעבר לזה שבכל הרכבים האלו לא ראיתי והרגשתי איזושהי פלסטיקה שהרגישה איכותית יותר מהאחרת, ממש לא.

so far so good so what

• תגובות 42
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

יצא לך לגעת בהגה של הספארק ??

המילה איכות והחומר שעשוי ממנו ההגה לא הולכים ביחד (דרך אגב גם של הI10),

מעבר לזה שבכל הרכבים האלו לא ראיתי והרגשתי איזושהי פלסטיקה שהרגישה איכותית יותר מהאחרת, ממש לא.

(אין לי מושג למה ההודעה נשלחה פעמיים, אם אפשרי שאחד המנהלים בטוב ליבו ימחק אחת, תודה)

so far so good so what

פורסם

למעט הכפתורים של המזגן, שמרגישים זולים בצורה מזעזעת ולא נוחים לתפעול, הפלסטיק בסדר גמור. בנוגע לאבזור "הנחות" עושים הר מעכבר. לרכב יש אמינות מוכחת וצריכת דלק מצויינת. הפרמטרים הכי חשובים למי שקונה רכב חדש לצרכים בסיסיים שישרת אותו שנים רבות. אם אתם רוצים אוטו אמיתי תקנו ב-60K פאסאט משומשת.

פורסם

אתם מפספסים את העיקר, אין לי בעיה עם ה-107/C1, מדובר במכונית מיני טובה ואני לא חושב שעשיתם טעות, מה גם

שאני חושב שאדם צריך לבחור רכב לפי טעמו והרגשתו ולא לפי ביקורת של אחרים, מקצועית ככל שתהיה.

גם אני בחרתי באבארט 500 למרות שהיא מכונית ספורטיבית פחות טובה מקליאו ספורט שהייתי יכול לרכוש באותו סכום בערך, מצד

שני אין לי בעיה להודות שהקליאו טובה יותר, קוראים לזה אובייקטיביות, תנסו את זה פעם.

פורסם
אני מצטער אם התקבל הרושם שאני קוטל, אני בעצמי מאוד מחבב ומעריך מכוניות קטנות ואני מבטיח לך שאם לא היה לי רכב

ספורטיבי אז יש סיכוי טוב שהייתי נוהג במכונית מיני רגילה כלשהי.

מעבר לזה לא הייתי ממהר להעניק תארים כמו "האמינה ביותר" כי שנינו יודעים שריאלית מדובר בבילבולי ביצים.

בנוגע לקטע של ה"הנאה מנהיגה", צר לי אבל לדעתי האישית אין ל-107/C1 ולו שמץ של יתרון דינאמי כלשהו על הפיקנטו או על ה- I10, מעבר לזה שזה לא רלוונטי בכלל לרוב קהל היעד.

בנוסף ההבדלים באיבזור אולי זניחים לטעמך אבל ההבדלי באיכות ומראה תא הנוסעים הם לא פחות מתהומיים.

שמעת על ארגון הרכב הגרמני?

http://en.wikipedia.org/wiki/ADAC

אם אתה טוען שהנתונים שהם אוספים בלבולי ביצים, סלח לי, אבל אתה פשוט לא יודע על מה אתה מדבר. בנוסף, הם עושים את הביקורות המקיפות ואובייקטיביות ביותר לרכבים כי אין להם שום אינטרנס למכור והם לא מתפרנסים מפרסומות.

תנהגות כביש של aygo נמצאה הטובה ביותר בקטגוריה בפער משמעותי מול ספארק ופנדה.

פורסם

כן, אין לי מושג על מה אני מדבר, בעיקר ביחס לאושיה מוטורית מקצועית כמוך.

לעניינו, לא טענתי שהאייגו לא אמינה, אלא שהסיכוי שזה ישנה משהו במציאות של רכב חדש מול מתחרות חדשות ואמינות גם כן הוא קלוש, אם אתה חושב אחרת שיבושם לך.

מעבר לזה אתה יודע מה אתה יכול לעשות עם ה"תחרות אמינות" הזו שלך.

פורסם

קודם כל תודה רבה לכל המגיבים, עזרתם לי מאוד.

אני הורדתי את 107 מהפרק כרגע, לאחר בחינה מחודשת הפערים בין האלטו ל 107 לא שווים 10,000 שקל הבדל. ככה שאם הפייט הוא בין שניהם האלטו מנצחת.

מה שמשאיר אותי עם מאבק בין האלטו לפיקנטו, שרק לאחר נסיעה בפיקנטו אני אדע.

אגב, מישהו יודע כמה זמן אספקה לפיקנטו הדגם הידני ? גם זה שיקול משמעותי.

ושוב תודה.

פורסם

אם תזמין עכשיו כנראה תקבל בסוף החודש הזה, ואולי יש כמה במלאי (עם פחות צבעים לבחירה כמובן)

נסיעות מבחן ממה שהבנתי יתחיל להיות עוד שבוע בערך

Citroen C1 2017 ידנית (ליום יום) | Fiat Punto Cabrio 60s 1995 (לא ברור למה 😅)

פורסם

נסיעת מבחן פחות חשוב לי, אני יותר מעוניין לראות את הרכב מבפנים ולשמוע על תנאי רכישה וכאלה.

ואם מישהו קיבל משהו ברכישת פיקנטו/הוריד מחיר אשמח גם לשמוע !

פורסם

הורדת מחיר לא תקבל לא משנה מה...

מתנות נותנים מהר מאוד - קודנית, מרימי שמשות, שלט לדגם הידני שבא בלי שלט, חיישני רוורס, חלונות רוח...

אם כי למענכם תקחו כמה שפחות מאלה- גם קודן כנראה לא צריך בכלל מבחינת הביטוח.

Citroen C1 2017 ידנית (ליום יום) | Fiat Punto Cabrio 60s 1995 (לא ברור למה 😅)

פורסם

בעניין המחיר של 107 ראיתי מודעה בעיתון שלובינסקי מארגנים מבצעים ב-13 במאי לכל הדגמים. בסוכנות הבטיחו לי שהמבצעים יהיו תקפים גם למי שכבר עשה הזמנה. אם יהיה מבצע טוב על פיג'ו 206+ אולי שווה לך להוסיף עוד קצת ולקחת רכב אמיתי.

פורסם

לא חושב שההנחות של היום מכירות הזה יכולו רטרו על כל ההזמנות של ה107.

תחשבו בהגיון, 200 רכבים בחודש, יש זמן המתנה של חודשיים. זה אומר שהם צריכים לעשות הנחות ל400 לקוחות לפחות, נגיד ההנחה תהיה בגובה מצחיק של 1000 שקל? זה כמעט חצי מיליון שקלים הפסד מהכיס.

עם כל זה שאיש המכירות היה מאוד נחמד והבטיח שנקבל איזשהי הנחה במעמבד איסוף הרכב.. זה לא נראה לי הגיוני.

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

• תוכן חדש...