Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

טכנאי מעבדה באורנג'

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5524 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום.

האם יש כאן מישהו שהוא עובד פעיל בתור טכנאי סלולארים של חברת אורנג'?

הייתי שמח לקבל מידע על באג/תקלה ידועה בחברה,במכשיר מסויים.

תודה.

פורסם

ניסוח השאלה שלך מכשיל.

האם אתה מצפה שיקפוץ מישהו ושיגיד "כן, אני עובד באוראנ'ג ויש לנו בעיה ידוע במכשיר ואנחנו מנפנפים את הלקוחות"

אם ימצא אחד שכזה, הרי שהוא לא צריך לעבוד באף חברה.

מוטב שתשאל על דגם מסוים (שכנראה מצוי בידך) אם למישהו ידוע או שנתקל בבעיות מסוג כל שהוא.

פורסם

בוא נתחיל מזה שאפשר לענות באופן פרטי.

דבר שני אני האחרון שאנסה להכשיל מישהו במודע.

דבר שלישי לפעמים יש הבדלים בתוכנות המכשירים לכל מפעיל ולכן חשוב לי לדעת באורנג' ספציפי.

דבר רביעי,אם יש כאן טכנאי של אורנג',אני מאמין שקלוש ביותר הסיכוי לזיהוי שלו במציאות ככה שזה בטח לא יגרום לו נזק,בסך הכל הוא חולק מידע שאמור להיות גלוי ללקוח.

דבר אחרון,אם יש משהו שחברה גדולה מסתירה במודע מלקוחות,זה המעט שאפשר לעשות על מנת להחזיר לה כגמולה,היום זה אני נדפק ,מחר זה אתה.

בסך הכל אף אחד מאיתנו כנראה הוא לא הבעלים של אורנג',וזה הכח שלנו בתור צרכנים קטנים,לחלוק מידע,היום אני מקבל מידע שיעזור לי,מחר אני אתן מידע שיעזור לאחר,תאמין לי שזה לא יגרום לפשיטת רגל של אורנג'.

לעניין הפוסט שפתחתי, מידע אישי שלי בחברת סלקום שעבדתי בה בעברי הרחוק,לפעמים ישנם באגים או תקלות שידוע לחברה שהם קיימות ואין להם פיתרון בנמצא,והם מסתירים במודע את המידע מהלקוחות ומורחים אותם עד למציאת פיתרון(אם נמצא פיתרון בכלל),עד שמגיע הנודניק התורן שלא מוותר ומקבל פיתרון לשביעות רצונו כמו החלפת מכשיר ללא תשלום,לצערי אני מאמין שזה עדיין קיים בכל החברות.

המכשיר המדובר הוא Samsung C5130 אשר רכשתי בתוכנית מהעבודה ללא תשלום להורי,הבעיה היא שמע בצד השני מאוד חלש, כלומר המיקרופון במכשירים הנ"ל,או שהם דפוקים,או שזאת בעיית תוכנה,אני רוצה לאמת את זה בוודאות לפני שאני ניגש לטפל בבעיה מול אורנג'.

מחכה לתשובה מוסמכת.

תודה.

פורסם

באופן כללי, מה שאתה אומר נכון בחלקו, ישנן תופעות יודועות שאמורות להימסר ללקוח בזמן הרכישה.

לעיתים מתגלות בעיות סידרתיות במכשיר רק לאחר זמן מסוים, וזאת בגלל שרק לאחר שימוש ממושך הבעיה מופיעה,

יותר מזה, היו מקרים של batch מסוים של חלקים שגרם לבעיות ורק לאחר זמן מה עלו על זה, וזה לא באשמת חברות הסלולר.

לעניין המכשיר הספציפי, אני לא בעסקי הסלולר כבר דיי הרבה זמן, אבל אני אולי אוכל לכוון אותך כיצד לשפר את המצב:

אני קודם כל אנחש שהבעיה היא כאשר מרחיקים מעט את הטלפון מהפה עוצמת השמע של המיקרופון(מה שהצד השני שומע),יורדת דרסטית..

והפיתרונות:

1) אם נוגעים באיזור החור של המיקרופון עם ידיים רטובות, זה משפיע על עוצמת השמע, למים יש נטייה להצטבר שם, וזה גורם לחסימה של מעבר אוויר, כלומר שמע לקוי.

2) בסמסונגים בזמנו הייתה רגישות מסוימת במיקרופונים וזאת עקב הצטברות של לכלוך בחריר הקטן שלהם,

הפיתרון, הוא באמצעות מחט, לנסות לנקות בזהירות ובעדינות, ואם יש, להשתמש בלחץ אוויר להשלמת הניקוי.

קח בחשבון שאמור להיות כמו אריג בד שחור צמוד למיקרופון , שאמור למנוע רעשי רקע, אז שלא תתבלבל ותנסה לשלוף אותו בטעות.

3) זה קורה אצל אנשים מבוגרים בעיקר: עקב אחיזה לא נכונה של המכשיר קורה שחוסמים עם היד את החריר של המיקרופון(תתפלא כמה פעמים נתקלתי בזה)

מקווה שעזרתי

איתי

פורסם

לא הייתי אומר סיכוי קלוש לזהות אדם.

האינטרנט כבר מזמן לא כזה אנונימי- אלא אם אתה פרנואיד שמשתמש בשרתי קישור (פרוקסי).

עד שתהיה כזה ניתן למצוא את כתובת הIP ממנה אתה כותב, את האימייל כמובן.

לפי הודעות קודמות שלך אולי טלפון, מהשם משתמש שלך את השם הפרטי, תאריך לידה ואפילו עיר מגורים.

לא צריך להיות "מקושר" כדי למצוא מישהו גם באמצעים כשרים אפשר למצוא כמעט כל אחד.

זה תופס גם בהודעות פרטיות.

לדעתי זה מאמץ מיותר וסיכון של מקום עבודה שמביא פרנסה לבן האדם.

יום טוב.

פורסם
באופן כללי, מה שאתה אומר נכון בחלקו, ישנן תופעות יודועות שאמורות להימסר ללקוח בזמן הרכישה.

לעיתים מתגלות בעיות סידרתיות במכשיר רק לאחר זמן מסוים, וזאת בגלל שרק לאחר שימוש ממושך הבעיה מופיעה,

יותר מזה, היו מקרים של batch מסוים של חלקים שגרם לבעיות ורק לאחר זמן מה עלו על זה, וזה לא באשמת חברות הסלולר.

לעניין המכשיר הספציפי, אני לא בעסקי הסלולר כבר דיי הרבה זמן, אבל אני אולי אוכל לכוון אותך כיצד לשפר את המצב:

אני קודם כל אנחש שהבעיה היא כאשר מרחיקים מעט את הטלפון מהפה עוצמת השמע של המיקרופון(מה שהצד השני שומע),יורדת דרסטית..

והפיתרונות:

1) אם נוגעים באיזור החור של המיקרופון עם ידיים רטובות, זה משפיע על עוצמת השמע, למים יש נטייה להצטבר שם, וזה גורם לחסימה של מעבר אוויר, כלומר שמע לקוי.

2) בסמסונגים בזמנו הייתה רגישות מסוימת במיקרופונים וזאת עקב הצטברות של לכלוך בחריר הקטן שלהם,

הפיתרון, הוא באמצעות מחט, לנסות לנקות בזהירות ובעדינות, ואם יש, להשתמש בלחץ אוויר להשלמת הניקוי.

קח בחשבון שאמור להיות כמו אריג בד שחור צמוד למיקרופון , שאמור למנוע רעשי רקע, אז שלא תתבלבל ותנסה לשלוף אותו בטעות.

3) זה קורה אצל אנשים מבוגרים בעיקר: עקב אחיזה לא נכונה של המכשיר קורה שחוסמים עם היד את החריר של המיקרופון(תתפלא כמה פעמים נתקלתי בזה)

מקווה שעזרתי

איתי

תודה על התגובה המפורטת איתי,גם לי יש עבר בסלולאר בתחום הטכני,כל מה שרשמת ידוע ומוכר אולם הבעיה היא או חומרתית או בתוכנה של המכשיר דיי בוודאות,בדקתי בעצמי והמכשירים בני פחות משבועיים.בגלל זה אדם שכרגע מכיר ומוזן במידע על באגים ידועים או בבעיות מוכרות יכול לעזור.

לא הייתי אומר סיכוי קלוש לזהות אדם.

האינטרנט כבר מזמן לא כזה אנונימי- אלא אם אתה פרנואיד שמשתמש בשרתי קישור (פרוקסי).

עד שתהיה כזה ניתן למצוא את כתובת הIP ממנה אתה כותב, את האימייל כמובן.

לפי הודעות קודמות שלך אולי טלפון, מהשם משתמש שלך את השם הפרטי, תאריך לידה ואפילו עיר מגורים.

לא צריך להיות "מקושר" כדי למצוא מישהו גם באמצעים כשרים אפשר למצוא כמעט כל אחד.

זה תופס גם בהודעות פרטיות.

לדעתי זה מאמץ מיותר וסיכון של מקום עבודה שמביא פרנסה לבן האדם.

יום טוב.

ידידי,קח וליום או רסקיו,אתה צריך להירגע קצת.

לא ביקשתי את הקוד להפעלת נשק יום הדין.

ואם זה כזה קל,בבקשה אני מסכים שתרשום את כל הפרטים עלי בפומבי אם תוכל למצוא:-P .

אם בכל זאת יש מישהו שיכול לתרום מידע והוא קצת פחות פרנואידי,גם הודעה בפרטי תעזור.

תודה ולילה טוב.

פורסם

אז ככה:

עבדת בחברה שעיקר עיסוקה שיווק ומכירות של סלקום ומוגדרת כענף התקשורת.

ובחברה כטכנאי אלקטרוניקה ומעבדה. כ4 שנים ועיסוקייך והכשרתך מוגדרים לענף החשמל המתכת והאלקטרוניקה.

וזה סתם מחיפוש קצרצר :lol:

פורסם

יש לי בבית כזה מכשיר ברשת אורנג', אין את הבעיה המתוארת, אבל המכשיר איטי ברמות כלכך מחרידות שאני מספיק להכין לי ארוחה שלמה עד שהוא נכנס שם לאיזה תפריט. פשוט זוועה של מכשיר!

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

ידידי,קח וליום או רסקיו,אתה צריך להירגע קצת.

לא ביקשתי את הקוד להפעלת נשק יום הדין.

ואם זה כזה קל,בבקשה אני מסכים שתרשום את כל הפרטים עלי בפומבי אם תוכל למצוא:-P .

http://www.facebook.com/profile.php?id=733552870

מתוך רשימת החברים שלך אפשר לדלות עוד פרט או שניים עליך.

יש לך בחברים קרוב משפחה, רוב החברים מאפשרים צפיה בקיר וקריאת הודעות.

עריכה:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=281410

מספר פלאפון.

5 דק' על השעון.

זה מספיק או שעדיין לא השתכנעת?

פורסם
אז ככה:

עבדת בחברה שעיקר עיסוקה שיווק ומכירות של סלקום ומוגדרת כענף התקשורת.

ובחברה כטכנאי אלקטרוניקה ומעבדה. כ4 שנים ועיסוקייך והכשרתך מוגדרים לענף החשמל המתכת והאלקטרוניקה.

וזה סתם מחיפוש קצרצר :lol:

בוקר טוב,.

את זה רשמתי בשרשור מקצועות או משהו כזה שהיה כאן בפורום,לא גילית את אמריקה.

מה מידת התחתונים שלי נראה אותך:wink:

תומר, המכשיר איטי וזה ממש לא מעניין אותי,ההורים שלי משתמשים בזה וגם אם המכשיר היה מהיר כמו פרארי הם היו מבצעים את אותם פעולות באותה מהירות,התבגרו הילדים.העניין הוא שאני לא היחידי שלקח מכשירים כאלו בעבודה,וגם אחרים מתלוננים. המכשירים שלך דרך אורנג'? אתה שומע בסדר, ואחרים? לא מתלוננים?

המשך יום טוב.

פורסם
http://www.facebook.com/profile.php?id=733552870

מתוך רשימת החברים שלך אפשר לדלות עוד פרט או שניים עליך.

יש לך בחברים קרוב משפחה, רוב החברים מאפשרים צפיה בקיר וקריאת הודעות.

עריכה:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=281410

מספר פלאפון.

5 דק' על השעון.

זה מספיק או שעדיין לא השתכנעת?

אתה כנראה לא מבין,פרטים רגישים אני לא מפרסם ברשת,מס' הטלפון יכול להיות גם טוקמן שאני משתמש בו כאשר אני מוכר דברים ושוב אני מזכיר לך שלא ביקשתי מידע שיגרום לאדם זה או אחר לאבד את עבודתו,אלא מידע שאמור להיות שקוף בפני בתור לקוח באורנג'. אתה מנסה להמשיך להוכיח לי נקודה שאין לה שום קשר לבקשתי בשרשור.

שיהיה לך המשך יום טוב.

פורסם

קראת לי פרנואיד או רמזת שאני סובל מזה קצת. אני רציתי להראות לך שאני לא באמת פרנואיד וכל המידע הזה מוגש על מגש של כסף, רק לבוא ולקחת.

בעניין של סיכון עבודה או לא, ישנם עובדים אשר חותמים הסכמים לגבי סודיות ברמה כזו או אחרת. ואפילו בלי זה, עובד שהונחה לא לדבר בעניין- אין סיבה שידבר אלא אם מדובר בעבירה על החוק.

בעניין שלך (אני לא עורך דין ולא מתיימר להיות אחד) אני לא רואה עבירה וסיבה שעובד יסכן את מקום עבודתו.

יום טוב!

פורסם

תודה.עכשיו שהכל ברור והבהרנו את מה שכל אחד רצה אפשר לחזור לנושא שפתחתי?

במידה ועדיין יש מישהו שיכול לתרום לי מידע מעבר למה שנרשם כאן אשמח לתגובה.

פורסם

והפיתרונות:

מקווה שעזרתי

איתי

אל תכעס עליי - אבל קצת הצחקת אותי בדבריך, אותם הדגשתי :-). שום חברת סלולר (מנסיון) לא תתן לך מידע שכזה.

ב-99% מהמקרים, תקלות כאתה אתה תגלה בעצמך (כפי שרשמת בהמשך דבריך).

מעבר לכך - העצות שנתת (בנוגע לסילוק הצטברויות לכלוך), ראויות בהחלט !

alfa 156 2.5.

פורסם

לא בדיוק נכון ידידי.

עם מכשירים רבים, לפחות נכון ללפני חצי שנה, התקבלה רשימה הכוללת תקלות ידועות במכשיר

שאין להן פתרון (בעיקר במכשירים מתקדמים יותר), כמעין מכה מקדימה לתלונות הלקוחות. לאחר

שתגלה את התקלות ב"עצמך", תעבור על החומר שהתקבל עם המכשיר ותגלה בחלק לא מבוטל

מהפעמים שהתקלה כבר הוצהרה בעת מסירת המכשיר.

אמנם, במהלך חיי המכשירים מתגלות תקלות, הסיבה לשלב הגילוי המאוחר היא בגלל כמות המכשירים

הקטנה יחסית הנמצאית בבדיקות אישור הסוג אצל חברות הסלולר לפני ההשקה לעומת מסת המכשירים

שנמצאית אצל הלקוחות לאחר ההשקה. כל זאת מנסיון (בין היתר, כי אני הייתי מאפיין את הבדיקות

השונות עבור אחת מחברות הסלולר, הן לפני ההשקה והן לאחריה).

PUG-306 XSI MK2

• תוכן חדש...