Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5523 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם יש לי רנו מגאן 2 שנת 2005 .

יש לה מערכת מקורית והיא נדפקה[נתקע הדיסק ולא שווה ותקן את זה]

עכשיו אני לא יודע אם כדאי לי לקנות מערכת חדשה .. כי יש לי שלט לשליטה מההגה והמערכת המקורית המסך שלה מקורי למעלה.

אבל מצד שני היא לא קוראת MP3 ...

שווה לי להחליף אותה באיזה מערכת של PIONEER ?

עכשיו יש לי עוד שאלה בקשר לרמקולים .. הרמקולים המקוריים ברכב הם בסדר? שווה להחליף אותם בחדשים של PIONEER .. ? או שהם מספיקים? יש לי 2 קדמיים , 2 אחוריים, ו2 טוויטרים .. וכולם מקוריים ...

עכשיו יש לי עוד שאלה .. אני יוכל להחליף לבד את המערכת או שכדאי שיחליפו לי בAUTO DEPOT למשל ..?

החיבורים הם אותו הדבר? ומה עם הגודל של המסגרת היא תתאים?

איזה מערכת אתם מציעים לי לקנות? עד 400-500 שקל? ואיפה?

תודה למי שעוזר! ))

פורסם

למה דווקא הכל פיוניר? תן תקציב לר"ד+רמקולים

אתה יכול לשמור על הכפתורים מההגה, עלות המתאם היא בסביבות ה500 שקל +-

A3

K04 Inside

פורסם

אין בעיה להחליף את הרדיו המקורי ברדיו אחר. וכיום ישנם לא מעט מתאמי שליטה מההגה ככה שלא תאבד אותה.

אם הרמקולים בסדר זה רק אתה תחליט. אם תרצה להחליף זו ממש לא בעיה! רק שיש בעייה של "עומק" בדלתות הקדמיות.

רדיו דיסק: Clarion DXZ786USB

מגברים:DLS RA-40 מונו-SunDown 1000D

קומפוננט: DLS UP6i

סאב: Ascedant Audio Arsenal 12

פורסם

תודה לכם ..

החלפתי לפני יומיים ... עלה לי 490 שקל רדיו דיסק של פיונר עם 3 שנים אחריות ...כולל התקנה ..

הרדיו דיסק הוא משנת 2011 ... אבל בלי USB .. עם USB עלה עוד 100 שקל אבל אני לא צריך את זה ...

אני חושב שהרמקולים בסדר גמור .. רק יש לי בעיה.. אני צריך פאנל מסביב למערכת .. אולי מישהו יודע איפה אפשר לקנות? אפשר גם מחו"ל .

תודה

• תוכן חדש...