Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5527 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אחרי התלבטויות לא פשוטות וסקירת המון חוות דעת המלצות ושרשורים, החלטתי בכל זאת לשתף אותכם בהתלבטויות שלי ובתובנות שאיכשהו מצאתי בדפדופים

הייתי כמעט סגור על גולף מדגמי ה FSI , עד שגיליתי שאם בכלל לקנות גולף אז הדגם החדש TSI (122 כ"ס) הוא יותר יפה לטעמי ויותר חסכוני וחזק. רק שכמעט ולא נמצא בשוק ואם בכלל אז מוכרים בסביבות ה 120 אלש"ח (שנתון 2008,2009) כך שעדיף כבר להוציא מהסוכנות (עולה 140 אלש"ח בסוכנות)

בינתיים אני מחפש גולף TSI בהזדמנות (דרך אגב רוב מוכרי גולף דור 6 הם בעלי דגם ההיליין שהבנתי שיש לו קצת תקלות)

בין לבין החיפושים ראיתי שישנם כמה רכבים משנתון 2008 שנמכרים בסביביות ה 60-70 אלש"ח .. טויוטה קורולה, פורד פוקוס, מיצובישי לנסר, מזדה 3.

כך שכנראה אני אסתפק בהשקעה של כ 60-70 אלשח על אוטו ולא להתגלגל לסכומים יותר מנופחים :) לאור זאת שהתמורה מהרכבים שהזכרתי לעיל בהתחשב בהפרש שצריך לשלם על הגולף אינה מבוטלת כלל.

אני נוטה לכיוון הפוקוס או הקורולה, הקורולה יותר מדליקה איך שאני רואה על אף חוות הדעת השליליות לגבי הגיר והאבזור, רק שלטעמי היא תספק חווית נהיגה יותר מאשר הפוקוס.

לגבי המזדה היא נראית לי צעצוע, זוכר שנסעתי במזדה 3 לא מזמן .... כל כך חלשה!

לסיכום מה שאני מחפש ברכב זה חווית נהיגה (אני נוהג בגיר ידני ונהנה מזה רק שבכל זאת רוצה לעבור לאוטומט/רובוטי)

מחפש כח ברכב שלא יסחב באיזה עליה. אמינות, אבזור.

אם למישהו יש המלצה לרכב שיכול להתחרות עם הקורולה/פוקוס באותה קבוצה שימליץ לי אני אשמח

ואם לבעל גולף TSI החדשה מתעקש לשכנע אותי לא לוותר על האופציה של גולף גם אשמח לשמוע :)

פורסם

אז עד 70 אלף שקל או גולף TSI? אלו דברים שונים לגמרי ברמות מחיר שונות

לדעתי עם תקפוץ טיפה מעל ה 70 תוכל למצוא פיאט בראבו עם מנוע 1400 טורבו שנת 2009....שהיא תספק חווית נהיגה הרבה יותר מהפוקוס או הקורולה, שאין לי מושג באיזה כדור בחלל היא מספקת חווית נהיגה, אבל לא בכדור שאני חי בו.

עם בא לך לקפוץ מעל הפופיק אז הגולף TSI בהחלט רכב מהנה ויפה, אבל לדעתי לא מצדיק את המחיר

פורסם

טויוטה קורולה היא אופציה טובה במחיר הזה. ואני מחזק את הכותב שמעליי שאומר שחווית נהיגה בקורולה זה בגדר סיפור דימיוני.

אם בחווית נהיגה חשקה נפשך, הגולף TSI היא בהחלט מענה.

נראה לי שאתה לא כל כך סגור על עצמך בעניין התקציב. אם תחליט כמה אתה מוכן להוציא, יהיה לך הרבה יותר קל לבחור רכב.

ניב.

Big Fan of Heavy Cars with High Torque

(My 1st Owned - Mercedes C200 2009 (CDI

(My 2nd Owned - Suzuki Swift 2013 (Manual

(My 3rd Owned - Honda Accord 2003 (2.0L I-Vtec

פורסם

ראשית - טוב שהחלטת לשתף, בשביל זה הפורום הזה קיים, וכיוון שאף אחד עוד לא כתב - ברוך הבא!

לסיכום מה שאני מחפש ברכב זה חווית נהיגה (אני נוהג בגיר ידני ונהנה מזה רק שבכל זאת רוצה לעבור לאוטומט/רובוטי)

מחפש כח ברכב שלא יסחב באיזה עליה. אמינות, אבזור.

לא לגמרי ברור למה אתה מתכוון כשאתה מדבר על "חוויית נהיגה". כאוהד קורולה מזה שנים לא מעטות אני מציע להעמיד דברים בצורה די ברורה - קורולה זה לא רכב שמיועד לתת ביצועים מדהימים או חוויית נהיגה מהנה במיוחד. יש לקורולה את היתרונות שלה, והם רבים (בטיחות, אמינות, חסכוניות, כוח רב יחסית, מנוע מתואם היטב עם הגיר (ברכב אוטומטי), עיצוב סולידי, תא מטען גדול, ועוד) ויש לה גם כמה חסרונות (למשל, קצת צפוף בספסל האחורי לבעלי רגליים ארוכות). זה לא רכב סקסי ושובב. כאן בפורום הקטגוריה שלו מכונה "משפחתומטיות" ולאו דווקא באהדה מחובבי נהיגה מהנה.

לא לגמרי ברור מה מצבך המשפחתי והצרכים שלך, אבל אני יכול לומר שאני נמצא בהתלבטות די דומה (מבחינת סכומים ודרכי מחשבה כפי שהצגת), והכיוון שלי כרגע זה קורולה רובוטית; זה כמובן לא מחייב אותך. אתה שם דגש על חוויית נהיגה, ולכן אתייחס כפי שאני מבין זאת. אין ספק שקורולה היא רכב חזק, אפילו חזק מאוד מבחינת כוח המנוע שלו. על קורולה רובוטית אתה יכול לנהוג ידנית לחלוטין, ואז האוטו מתפקד כרכב ידני כמעט לחלוטין (רק בלי צורך ללחוץ על הקלאץ', ועם מחשב שמונע ממך מלעשות דברים לחלוטין בלתי סבירים מבחינת שילוב ההילוכים). במצב זה, כל הבעיות המוזכרות לגבי גיר רובוטי פשוט לא קיימות ואם אתה מעוניין לנהוג ברכב בצורה כזו, אתה תהנה ממנו מאוד. אני דרך אגב לא בעניין הזה, ולא עובר למצב ידני חוץ מאשר בעליות ממש בעיתיות. בהתחלה עשיתי זאת יותר, אחר כך פשוט התרגלתי לרובוט פחות או יותר ולא טרחתי כמעט להעביר הילוכים ידנית (נהגתי על רכב רובוטי כמעט שלוש שנים).

יש כאן בפורום הרבה מומחים לנהיגה ברמה של ביצועים וכיו"ב, ואני בטוח שהם ימליצו לך דווקא על רכבים אירופאיים מסוגים שונים, אם מה שאתה רוצה זה ביצועים. אני לא מתמצא בזה ולכן לא אכביר מילים.

• תוכן חדש...