Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סלולארים - שאלה קצת שונה.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5524 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

1. HP PRE - תהיו הראשונים שמראימים את הכפפה

2. סלולרים עם כפתורים גדולים עבור זקנים, שימוש כמו בטלפון של בזק

3. סלולרים לילדים מאוד קטנים - מכשירים קטנים עם כפתרוים גדולים, שיוחת רק ליעדים מסויימים שהוגדרו מראש על ידי ההורים, חיוג בעזרת קיצורי דרך, חיוג קולי, פשוט-פשוט-פשוט להפעלה

4. מכשירים עם 2 סימים

5. אפשרות של מסלולים שמותר לחייג מהם רק למספרים שהוגדרו מראש (כמו לילדים קטנים) אבל לכל מכשיר

• תגובות 48
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
האם החברה שלך קונה זמן אויר מפלאפון?

אם כן אני צריך להחליף מכשיר כדי לעבור לחברה שלך, וחבל.

יהודה

הנושא יפתר עד לעליה לאויר.

פורסם

אי אפשר לקנות "ישירות" מבזק? חשבתי שהם מוכרים לכל הרשתות (אחרי הכל הם המונופול טלפוניה בארץ)

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

בזק שולטים על הטלפוניה הקוית בלבד.

התקשורת הסלולארית היא אלחוטית ביסודה (תדרי רדיו כן?) וכל חברה היא הבעלים הבלעדיים של המשדרים שלה.

פורסם

לא צריך אפילו מסלול "מיוחד" ליעדים מוגדרים מראש או לסכום מוגבל.

פשוט לאפשר בכל המסלולים הרגילים, לקבוע 2 אופציות:

1. תקרת חיוב שהלקוח מגדיר מראש. הגעת ל75%? קיבלת SMS תזכורת. הגעת ל95%? עוד SMS תזכורת. הגעת ל100%? אתה חסום עד סגירת החשבונית.

2. רשימה של עד 5-10 מספרים שניתן לחייג אליהם למרות תקרת החיוב.

באופן הזה, כל אחד מגדיר מה שמתאים לו.

לילד בן 8 אפשר להגדיר תקרת חיוב 0.01 כלומר בעצם חסום מההתחלה, אבל את המספרים של ההורים והסבאסבתות ברשימת החריגים.

לילד בן 14 אפשר להגדיר תקרה של 100 שקל ושיעשה את השיקולים שלו כמה כדאי לו לדבר, לסמס וכו'.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

צביקה זה בדיוק הרעיון של הפוסט הזה.

לקבל רעיונות.

WIL זה הרעיון של PREPAID. אתה קובע מראש סכום בהוראת קבע וזהו.

בכל מכשיר שאני מכיר יש אפשרות פשוטה לבדוק מוני שיחה מתאפסים.

פורסם

ceyal - מוני שיחות מיועדים למי שמעוניין לעשות בקרה על עצמו.

אני מכוון למי שרוצה לעשות בקרה על הצאצאים שלו. צריך שהמגבלה תיאכף ברמת חסימת השיחות.

הבעיות עם חסימה קשיחה/פריפייד - ההורים מפחדים ש"מה אם הילד יצטרך להתקשר אלי דחוף ונגמר לו התקציב".

לכן אני מציע לממש רשימת מספרים "פטורים מהמגבלה" שהלקוח קובע מראש.

עוד בעיה עם פריפייד (=טוקמן, ביגטוק, איזי) - ההתעסקות עם הכרטיסים האלו וההטענה שלהם, והעמלות המופרזות והתעריפים המופקעים שנגבים על זה.

לא כל כך הבנתי את ההערה שלך לגבי הוראת קבע. אני לא מכוון לסכום קבוע אלא לתקרה, שיכול להיות שברוב החודשים לא מגיעים אליה.

אם אתם עושים אפשרות כזו (תקרה עם מספרים פטורים) אז יש לי בשבילכם עוד 2 קווים בנוסף ל3 שאמרתי בהודעה הפרטית.

פורסם

כיום PREPAID (טוקמן ביגטוק ואיזי) עובדים בצורה שונה ממה ש WIL תיאר.

הלקוח קונה כרטיס סים ובכל פעם הוא קונה זמן אוויר מראש בסכום משתנה שהוא קובע. לחברה אין מושג מי הלקוח כי הכרטיס נקנה בצורה אנונימית (בלי רישום). דקת שיחה במסלול כזה היא יקרה משמעותית כ 1.00-1.20 שקלים לדקה.

פורסם
ceyal - מוני שיחות מיועדים למי שמעוניין לעשות בקרה על עצמו.

אני מכוון למי שרוצה לעשות בקרה על הצאצאים שלו. צריך שהמגבלה תיאכף ברמת חסימת השיחות.

הבעיות עם חסימה קשיחה/פריפייד - ההורים מפחדים ש"מה אם הילד יצטרך להתקשר אלי דחוף ונגמר לו התקציב".

לכן אני מציע לממש רשימת מספרים "פטורים מהמגבלה" שהלקוח קובע מראש.

בשביל זה יש בסלקום את *444 (ואני מאמין שיש שירות דומה גם למתחרים) שבו אתה מקבל מצב חשבון עדכני לעכשיו כולל פירוט ממה הוא מורכב.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

כן, אבל זה דורש מההורה לקחת את הטלפון של הילד ולעשות *444 כל יום,

וב26 לחודש כשהגיע למגבלה להתקשר לסלקום, להמתין שעה לשירות לקוחות, ולבקש חסימת שיחות יוצאות.

ב1 לחודש צריך שוב להמתין שעה על הקו לנציג ולבקש ביטול החסימה.

ואני גם בטוח שיש איזו עמלת חסימה ושחרור.

לא ריאלי.

ובנוסף לא נותן את הפתרון של אפשרות כן להתקשר להורים אפילו שהילד הגיע לתקרה.

פורסם

ממש לא נכון.

אתה יכול לעשות את זה מכל טלפון כל עוד יש לך את 4 הספרות האחרונות של אמצעי התשלום.

לגבי חסימה עושים את זה על המכשיר בשתי דקות ואז אם רוצים קובעים מספרים שאליהם החיוג אפשרי (איזה מספרים שרוצים וכמה שרוצים).

פורסם

החסימות במכשירים חוסמות גם SMS וגלישה?

עד כמה הן פשוטות לשימוש למישהו א-טכנולוגי?

ועדיין אתה מציע לבצע בדיקה כל יום, לקווים של שלושת הילדים, ועבור כל אחד מהם לחסום אותו (במכשיר) כשהוא מגיע למגבלה.

ספק סלולר חדש שרוצה לתת ערך מוסף להורים לילדים יכול בקלות לממש את המגבלה ברמת הרשת.

עובדה שהספקים הקיימים כבר מממשים תוכנית עם מגבלה, כי הרגולטור הכריח אותם.

אבל כמובן שהם לא נותנים להוסיף מגבלה לתוכנית קיימת, אלא רק מציעים תוכנית לא אטרקטיבית בעליל הכוללת מגבלה, כדי לצאת ידי חובה.

אה, והם לא מציעים אפשרות ל"פטור" מספרים מסויימים מהחסימה, למרות שטכנית כמובן שזה קל מאוד.

פורסם

פשוט ברמה שאפילו אבא שלי בן ה 75 חוסם בלי בעייה (וניתן לבחור אם חוסמים רק שיחות או גם SMS).

להשקיע 3 דקות בחודש בשביל לחסום ולשחרר טלפונים של 3 ילדים זה ממש לא הסיבה להעדיף ספק כזה או אחר.

• תוכן חדש...