Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5544 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שימו לב לטעות העובדתית הגסה בכתבה.

בכתבה (גם בטקסט וגם בוידאו) צוין שמשרד התחבורה העלה את המהירות המותרת באיילון ל110 קמ"ש.

להד"ם.

המהירות המותרת באיילון נכון להיום בבוקר עדיין 90 קמ"ש לכל אורכו (למעט קטעים מסויימים שמותר 70).

אם תועלה המהירות המותרת זה ייעשה רק ע"י הוספת (או יותר נכון גריעת) תמרורים מתאימים.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

• תגובות 36
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

וואו.

משהו לא בסדר, איך יכול להיות שהוא נסע 5 ק"מ, והמהירות לא נראית מי יודע מה גבוהה, והוא עדיין לא קלט שהוא לא בסדר.

בכל אופן הרישיון שלו חייב להשלל מיד.

מה היה קורה אם שדה הראיה היה קצת מוגבל? בכל אופן קשה לי להאמין שיהיה נהג בכבישי אייילון שינהג ויעלה על דמיונו שיכול להגיע לו רכב ממול. מזל שהיו עירניים.

XD בלי שום קשר, אני מבסוט עליו, בן 92, עוד מצליח לנהוג, ועוד על מרצדס! ולא על איזה סובארו לאונה שהוא קנה אותה מהחנות לפני 23 שנה :p

פיאט קופה 16VT - כי לא היה תקציב לפרארי

פורסם
+1!

בהחלט אפשרי אגב, פעם לפני המון שנים נסענו שלוש מכוניות בערב למסעדה בתל אביב (לפני ש GPS היה דבר נפוץ..),

והסתבכנו טוב מאוד לא ידענו איך להגיע, בדרך טעינו, ואיכשהו הצלחנו לעלות נגד כיוון תנועה לאחד המחלפים שיורדים מאיילון (ז"א, עליינו על איילון! :lol: )

כמובן באמצע המחלף הובן שהייתה טעות, אך לא הייתה ברירה אלא להמשיך עד שאפשר להסתובב ולכיוון הנסיעה.

אה ואני פשוט התפוצצתי מצחוק איך מכוניות עברו והסתכלו, לא בטוחים מי נוסע נגד כיוון התנועה כי אנחנו היינו שלוש מכוניות! :lol:

לפעמים הייתי נכנס לחנייה בעיר שפעם התגוררתי בה נגד כיוון התנועה (בתוך שכונה) כדי לחסוך זמן ברמזורים ראשיים.. ופעם אחת גם נסעתי ברוורס בכביש 4 כמאה מטר כי פספסתי ירידה - מפחיד לראות במראה מכוניות שועטות 100+ כשאני נוסע כ 30+ הפוך.

מעניין איך זה לנסוע 100+ כנגד התנועה! הקשיש בטח קיבל מזה זריקת אדנלין עדיפה על כל ויאגרה! :twisted:

את מי שנתן לך רשיון צריך לרגום באבנים, לנסוע רוורס על כביש מהיר, לחתוך נגד הכיוון כדי לקצר, ועוד להתפוצץ מצחוק?

חבר - אתה תהרוג מישהו בשביל קיצור דרך. אני מקווה שיהיה לך את הביצים להסתכל למשפחה בעיניים כמו שיש לך ביצים עכשיו לספר על ה"גבורה" שלך בכביש.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם
+1!

לפעמים הייתי נכנס לחנייה בעיר שפעם התגוררתי בה נגד כיוון התנועה (בתוך שכונה) כדי לחסוך זמן ברמזורים ראשיים.. ופעם אחת גם נסעתי ברוורס בכביש 4 כמאה מטר כי פספסתי ירידה - מפחיד לראות במראה מכוניות שועטות 100+ כשאני נוסע כ 30+ הפוך.

מעניין איך זה לנסוע 100+ כנגד התנועה! הקשיש בטח קיבל מזה זריקת אדנלין עדיפה על כל ויאגרה! :twisted:

עדיף לאבד רגע בחיים מאשר לאבד את החיים ברגע, לא אני כתבתי את זה חכמים לפני.

בשלב מסויים המזל מסתיים, ולחסוך נסיעה של 2 דקות, או להמשיך 4-5 ק"מ עד למחלף הבא ולהסתובב בצורה בטוחה, עדיפים על פני נהיגה לא בטוחה, ומסכנת חיים, שלכם ושל הסובבים.

לא חבל?

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

לא מחנכת, מנסה להראות לו את מה שהם עשו באור שונה.

אולי זה יגרום להם לחשוב.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

• תוכן חדש...