Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הזמנתי פיג'ו 107!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5542 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם... הזמנתי פיג'ו 107 צבע אדום , כל זה לאחר שנים על קונצרן VAG (בחלקו גם מוגדש).

יש למישהו את הרכב הנ"ל שיכול לתת קצת אור על איבזור שניתן לשידרוג וכו'?

הרכב יגיע בסוף יוני לצערי , והחבר'ה בלובינסקי עשו לי טובה בכלל שרצו למכור רכב.. אני נדהם .!

תודה רבה ושבת שלום.

תומר.

גודשת בגבוהות..... :D

פורסם
שלום לכולם... הזמנתי פיג'ו 107 צבע אדום , כל זה לאחר שנים על קונצרן VAG (בחלקו גם מוגדש).

יש למישהו את הרכב הנ"ל שיכול לתת קצת אור על איבזור שניתן לשידרוג וכו'?

הרכב יגיע בסוף יוני לצערי , והחבר'ה בלובינסקי עשו לי טובה בכלל שרצו למכור רכב.. אני נדהם .!

תודה רבה ושבת שלום.

תומר.

ערץ ריח

ואגב לדעתי צבע צהוב ממש מתאים לרכב הזה.

פורסם
והחבר'ה בלובינסקי עשו לי טובה בכלל שרצו למכור רכב.. אני נדהם .!

.

טעות בעיני לקנות מסוכן שנותן תחושה שהוא עושה לך טובה. זה לא החבר'ה בלובינסקי זה כנראה סוכנות ספיציפית או סוכן ספציפי.

אני אומרת זאת מניסיון מאוד לא נעים עם סוכן פולקסוואגן נוראי שמרוב שעשה לי טובה והיה לא אמין נאלצתי לבטל את ההזמנה אחרי ששילמתי את מלוא הסכום ולפתוח הזמנה חדשה אצל סוכן יותר נחמד שרוצה למכור ונתן יחס ראוי ואדיב. זה לא רכב שישוחרר לך בשבוע הבא, יש תקופת המתנה ארוכה, אז עוד יותר חשוב ללכת על סוכן שרעב למכור ויוכל לדאוג לך שתקבל הרכב מתי שאמרו ולא בחודשיים איחור.

פורסם

הם לא ימסרו אותו באיחור , כי אחרת אני מבטל את העיסקה ותובע אותם על הוצאות נסיעה וכו'.

אבל ממש נגעלתי מהשירות שלהם , התקשרתי גם לסוכנות אחרת מוכרת וגדולה בת"א וקיבלתי את אותו היחס.

חייב לציין שבצ'מפיון זה לא היה ככה .. למרות שאני לא מחבב אותם , בן אדם בא לקנות רכב ומקבל שירות שלא יאומן.

גודשת בגבוהות..... :D

פורסם

הטעות שלך היא שהתקשרת לסוכנות אחרת. צריך ללכת לשם פיסית. בטלפון כנראה אין להם סבלנות.

אני משוכנעת שיש סוכנים של פיגו 107 שיהיו יותר נחמדים, ושוב אומרת לך - אל תזמין מסוכנות מגעילה שעושה לך טובה. אני הצטערתי על זה מאוד מאוד.

המסירה באיחור - תקרא את האותיות הקטנות, בדרכ האיחור הוא מותר והם לא מתחייבים על תאריך אלא נותנים איזו הערכה שלא תלויה בהם אם האוניה יוצאת באיחור וכאלה.

אולי מישהו פה יוכל להמליץ לך על סוכן טוב. זה שווה את זה.

פורסם

כלום, יש לך 14 יום לבטל ולקבל בחזרה את המקדמה של ה-2000 שקל (או כמה שגבו ממך).

תוודא את זה כמובן, אבל בעיקרון זה החוק החדש, מותר לבטל עסקה בתוך 14 יום ומקבלים חזרה את מלוא הסכום. את זה אמרו לי בטויוטה, סקודה, סיאט ופולקסוואגן כשהייתי אצלם במסגרת חיפושי רכב חדש. אתה מודיע על ביטול ובתוך כמה ימים מנפיקים לך צק עם הסכום של המקדמה.

אגב כמה עולה לך הרכב, אם אפשר לשאול?

פורסם

כולכם מדברים על סוכנים, מה זאת אומרת?

במידה ואני מזמין אצל סוכן מסויים (בן אדם) הוא זה שמלווה אותי במהלך כל הרכישה? או שאתם מתכוונים לסוכנות רכבים?

Polo 2012

פורסם

יש לי את אותו הרכב רק בסיטרואן (הC1), אני נהנה ממנו מאוד.

אני הזמנתי בזמנו בסוכנות בחיפה והיחס היה מצויין.

זה פשוט בושה שחלק מהסוכנים עושים טובה שהם עושים את העבודה שלהם.

בקשר לאבזור אין להם בלובינסקי כמעט כלום, אפשר לחפש באינטרנט דברים.

אם הייתי יכול הייתי מזדווג עם הרכב הזה ומרבה אותו.

פורסם

אני נכנסתי למשל לסוכנות סקודה בצק פוסט, פניתי לאיזה סוכן שהיה באמת אנטיפט, לא בכוונה פשוט טיפוס כזה כנראה. ניסינו לקבל פרטים על הרכב אבל כל שנייה הוא קם לדבר עם מישהו אחר, ענה לטלפונים, פטפט עם כל מי שמסביב וממש ייבש אותנו. בסוף התייאשנו והלכנו. אחרי כמה ימים רציתי לברר משהו וטלפנתי אליו, הוא היה עסוק ובחור אחר בסוכנות הציע לעזור לי. זה היה לא יאומן, הסוכן השני עשה שמיניות באוויר בשבילי והיה כ"כ נחמד (הייתי אז לחוצה על טריד אין, הוא בירר, חזר אלי, בירר שוב וכו'), הוא פשוט היה כזה אדיב ונחמד שממש ממש רציתי לקנות דרכו אפילו שהעדפתי פולו על סקודה. בסוף זה נפל כי לא היה לו מבחר צבעים זמין והיה רק צבע אחד שלא רציתי אז נאלצתי להגיד לו תודה אבל שלא אקנה.

אבל גם בפולו, אחרי שהחלפתי סוכן זה היה הבדל שמיים וארץ למרות שאצלי כל התהליך היה קצרצר ונמשך שבוע עד קבלת הרכב. בכל זאת כשביקשתי שישתדל שיספקו לי אותו לפני החג הוא אמר שהוא יעשה כל מה שהוא יכול וילחץ על מי שצריך - הוא לא הבטיח כלום אבל הוא לפחות הראה שהוא משתדל. בנוסף כשחיפשתי אותו טלפונית לשאול משהו, והיו לי כמה שאלות לגבי ביטוח וכאלה במהלך אותו שבוע - הוא מיד חזר אלי. הסוכן הראשון יכלתי לחפש אותו או את החברים שלו, מרגע שביצעתי הזמנה - לא עניינתי אותו יותר והוא סינן ולא חזר להודעות.

אם היה מדובר ברכישה קטנה של אלף שקל אז מילא, אין להם סבלנות. אבל רבאק, אנשים קונים רכב בעשרות אלפי שקלים, זו רכישה משמעותית, ויש שאלות, דברים שרוצים לברר, זה לגיטימי. לכן מאוד חשוב סוכן אדיב שרוצה למכור.

פורסם

תומר שלום!

במקרה, אני עובד בלובינסקי, באחת מהסוכנויות הגדולות. צר לי לשמוע על יחס לא נעים שקיבלת, דבר מוזר מאוד מאחר ותודעת השרות גבוהה מאוד, וניתן עליה דגש משמעותי.

לגבי זמני האספקה, כמו שציינת הזמנה שבוצעה היום תסופק במהלך חודש שישי, לגבי איחורים אין לך מה לדאוג, ב99.9% זה לא קורה. אם יש לך עוד שאלות אשמח לענות.

ד״א באיזה סניף הזמנת?

• תוכן חדש...