Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סיטרואן DS5 - פורסמו תמונות ופרטים ראשונים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5159 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

פשוט וואו :shock:

העיצוב היפה ביותר שיצא לראות בשנים האחרונות, מאוד מרשים. הג'אנטים בצורת כוכב שקוע מדהימים!

Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers

:-):arrow::idea:

• תגובות 38
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

היא נראת טוב בפנים והיא נראת עוד יותר טוב בחוץ, אין ספק שהיא תסנוור את כולם מגובה הקומה השנייה של הגרר. :lol:

:wink:

אגב אני מסכים לחלוטין עם מי שאמר שהסמל זה לא נראה כ"כ טוב על ההגה.

V5

פורסם

תיקון קטן - הרכב המשפחתי המושלם, כי אני בטוח שאין בו אפילו טיפה של התנהגות ספורטיבית :wink:

מעניין גם מה יהיה המחיר שלה. אני מניח שלפי מה שידוע על הרכב כרגע שהוא יהיה סביב 250K.

האם אנשים יקנו סיטרואן במחיר כזה, אפילו שאין רכב שעולה עליו באיזור המחירים הנ"ל?

נ.ב. טויוטה צריכים ללמוד איך מעצבים מכונית הברידית :-)

פורסם
כבר הסברתי לו את זה פעם.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?p=2859891&postcount=1

אבל הוא מתעקש להמשיך להולל את הגולף שלו בכל חור אפשרי.

ידית השליטה בפיג"ו מחליפה את כפתורי השליטה מההגה של שאר החברות, ולא את המערכת עצמה. גם הכפתורים המסורתיים ממוקמים נוח מאד ליד הבוהן של היד השמאלית.

אף אחד לא אמור להחליף דיסקים תוך כדי נהיגה, בכל רכב אתה יכול לגמור בעץ.

פורסם

מצטער, כפרנקופיל ומעריץ סיטרואן קלאסיות ו-DS בפרט - לא מתחבר לעיצוב.

הסיטרואן הקלאסית היחידה (לטעמי) שיש היום היא ה-C6. (לפניה היתה ה-XM).

כל שאר הדגמים נראים לי כמו נסיונות עיצוב סתמיים על בסיס פלטפורמות פז'ו.

פורסם
אי אפשר לנהוג ולהתעסק עם מסך נגיעה, אלא אם אתה רוצה להתנגש בעץ, מנסיון עם BMW, VW ועוד מערכות קנויות.

ולנהוג כשהעין על המסך והיד מנסה להפעיל עכבר זה יותר טוב?

במסך מגע לפחות העין והיד באותו מקום. שני הדברים גורעים מתשומת הלב של הנהג. השאלה מה עדיף/נוח יותר.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם
מעניין גם מה יהיה המחיר שלה. אני מניח שלפי מה שידוע על הרכב כרגע שהוא יהיה סביב 250K.

אם זה יהיה המחיר אני מניח שגורלה יהיה כשל ה- C6. מדהימה לכשעצמה, אבל לרכוש אותה זו הרפתקה פיננסית, ולכן בודדות בלבד עלו על הכביש בישראל. בעצם אין פה שום הרפתקה, משום שאתה יודע מראש את התוצאה.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם
אם זה יהיה המחיר אני מניח שגורלה יהיה כשל ה- C6. מדהימה לכשעצמה, אבל לרכוש אותה זו הרפתקה פיננסית, ולכן בודדות בלבד עלו על הכביש בישראל. בעצם אין פה שום הרפתקה, משום שאתה יודע מראש את התוצאה.

למה אין הרפתקה? גם כשאתה עולה על "מגלצ'ת" קמיקזה את יודע את התוצאה אבל עדיין מתרגש...

:twisted:

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

• תוכן חדש...