Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5559 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לחברי הפורום ,

קיבלתי הצעה לגבי רביעיית צמיגי קומהו בגודל 185-60-14 , ב1200 ש"ח .

רציתי לשאול האם זה מכיר סביר , האיכות של הצמיג ידוע לי .

תודה

פורסם

אוטודיפו האלה שקרנים....

אני שואל אותם יש ,יש מבצע על קומהו ?

עם שניה מחשבה הוא אומר לי , כן 510 ש"ח ראשון 100 שני, 510 שלישי, רביעי חינם :))

זה אומר שעם מבצע עולה יותר יקר :)

פורסם

עכשיו הייתי באוטו דיפו הם רוצים על אותם צמיגים באותו דגם 1080 ש"ח. לדעתי זה עדיין יקר. יש יותר זולים ובאיכות לא פחות רעה מאילו. כל המצעים שלהם הכול חרטא(סליחה על הביטוי)

קשה באימונים קל בקרב!!:evil:

פורסם

איזה תגובות ישראליות טיפוסיות :roll:

1,000 שקל לרביעיית צמיגי קומהו (שהיא חברה סבירה, לא זבל סיני) במחיר של 270 ש"ח לצמיג בקוטר 14" זה מחיר מצויין, במיוחד כאשר קונים את הצמיג מאוטודיפו שעובד עם היבואן הרשמי ולא עם איזה יבואן פרללי שמביא צמיגים סוג ז' (לדוגמה צמיגי DUNLOP שמסתובבים בשוק ומפתחים סדקים אחרי שנה מתאריך הייצור!).

זאת ועוד, המחירים של אוטודיפו לצמיגי גודייר הפתיעו אותי לטובה לפני כמה חודשים כשרכשתי עם ידידה שלי צמיגים חדשים לפונטו שלה.

לגבי המבצעים השבועיים-מתחלפים של אוטודיפו, רובם ככולם מביאים את המחיר הסופי למשתלם, בעיקר כאשר מחליפים שני צמיגים ומעלה.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

איתמר, צר לי לאכזב אותך אך אם היית מחפש קצת יותר היית מוצא צמיגים במחיר זול יותר.

גם כשאני בדקתי צמיגים של גודייר באוטודיפו המחיר שלהם היה "סביר" לאחר ההנחה(650 לצמיג או משהו כזה,620 לחברי מועדון).

בסוף קניתי את הצמיגים האלו ב450 ש"ח כולל מע"מ הרכבה ואיזון אצל אנטון ביפו.

נכון ראיתי מחירים גבוהיים יותר מאוטודיפו, אבל יש זולים הרבה יותר(פנצ'ריה רגילה הציעה לי אותם ב550).

אם אתה מעוניין במידה אז 205/65/15C(צמיג מחוזק 6 פליי).

קובי

פורסם

4 הפנצ'ריות הגדולות של יפו זה מספיק בשביל סקר שוק? כולם הציעו לנו זבל במחיר מופקע, וגם לאחר התמקחות המחיר לא היה נמוך מספיק.

1,080 שקל זה מחיר סופר הוגן לצמיגים במידה הנ"ל,מחברה מוכרת ומיבואן רשמי. אני לא מבין כאן בכלל מה השאלה.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם
4 הפנצ'ריות הגדולות של יפו זה מספיק בשביל סקר שוק? כולם הציעו לנו זבל במחיר מופקע, וגם לאחר התמקחות המחיר לא היה נמוך מספיק.

1,080 שקל זה מחיר סופר הוגן לצמיגים במידה הנ"ל,מחברה מוכרת ומיבואן רשמי. אני לא מבין כאן בכלל מה השאלה.

איתמר.

לדעתי יקר,

קניתי לפני שבועיים 4 צמיגי GOOD YEAR דוראגריפ מידה 185 60 14 עם תאריך יצור שבוע חמישי של 2011 (מיוצר בגרמניה) כולל כיוון פרונט בחינם ואיזון גלגלים (לא כיוון גלגלים, כיוון פרונט!!) במחיר של 1350 בשני תשלומים.

באוטו דיפו רצו על הצמיגים האלה 1500 ללא כיוון פרונט.

• תוכן חדש...