Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חייב לקבל החלטה - C4 או 307

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5528 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תודה לכולם

אחרי נסיעה של שעתיים בכביש 6 עם ה 307

אני חייב להגיד שאני מאוד מאוכזב מהסחיבה ומבידוד הרעשים ברכב הזה - איפה היא ואיפה הסי5 שלי.

אני כרגע נוטה לכיוון הסי4 ואבדוק אפשרות לרכוש את הסי5-אם כבר נבלה לפחות שאני אהנה ממנה.:)

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

בועז,

כמו שאמרתי לך בעבודה,

שתיהן אותו דבר.

קח סיבוב על כל אחת מהן בנפרד ובדוק למי מהן אתה מתחבר.

בהצלחה,

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

שלום גם לך אדון עידן

עדכון - אני אמכור את ה C5 שלי קודם כל לבד , ולא אקח לא C4 ולא 307 אלא C5 , אם כבר צרה אז עד לפחות נהנה איתה :)

פורסם

בעז, אני לא צריך להזכיר לך ש C5 משומשת היא צרה בדיוק כמו כל רכב משומש אחר.

לדעתי ירידה בסגמנט לרכבים שהזכרת היתה מאכזבת אותך מהרבה בחינות, ואני לא חושב שהיית נהנה מאמינות גבוהה יותר מאשר ה C5, ובעיקר היית סובל מאותו גיר שיש לך היום...

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

אתה צודק

אבל אני מתכוון לקנות את הרכב עם שנתיים אחריות מלאה גם על תיקונים וגם עם טיפולים תקופתיים.

אז הפחד פחות משתק אותי ותמורת תוספת כספית לא גדולה במיוחד אני ממשיך לנסוע ב C5 מנוע 2000.

דרך אגב - יכול להיות מאוד שבסוף אני אשתכנע כן לקחת C4 או 307 , נחכה ונראה , הכל שאלה של מחיר.

פורסם

כוונתי היתה ש C5 לא יותר בעייתית מרכב משומש אחר, כלומר שהיא חלופה טובה מאד.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

אולי כדאי לקחת 307 או C4 עם מנוע 2000?

צביעות היא נגע רע! היזהרו מאלו שיחייכו אליכם היום ומחר יתקעו לכם סכין בגב

מחפש רכב פיג'ו עם מנוע 1.5 דיזל תקול למכירה

פורסם

אם אני כבר אקח 2000 זה לא יהיה 307 , אלא C5 :)

מישהו יודע בכמה נסחרת C5 בחברות הליסינג ובדוד לובינסקי? אני מדבר על C5 2008 מליסינג...

הנתון הזה מאוד יעזור לי לקראת מחר שאתחיל לברר ולחפש רכב.

תודה

פורסם

תכנס לאתר שלהם ותראה בכמה הם מפרסמים..

אשמח לשמוע את חוויותיך, אולי גם אני אגש אליהם מתישהו בעתיד לקחת C5 בת שנתיים :)

Winston S. Churchill -

פורסם

המחירים באתר שלהם לא הכי מעודכנים לדעתי

שהגעתי לשם קיבלתי מחירים אחרים על C4 ו 307 ממה שמופיעים באתר.

פורסם

עדכון - בצער רב אני נוטה לכיוון ה C4.

פער המחירים הוא בערך 10,000 שח לטובת ה C4 (זולה יותר) וזה הרבה מדי לטעמי - לא מצדיק את זה כי אחרי הכל אנחנו זוג צעיר ללא ילדים ואין לי ממש צורך בכל הגודל הזה של ה C5 למרות שזה תענוג לא נורמאלי.

פורסם

יש לי נסיון על שתיהן - על הפיגו רק לאורך 5000 ק"מ והסיטרואן על 150K

המושבים ב307 { לפני מתיחת הפנים} היו נוחים משמעותית מאילו של הסי 4 בגרסת ציי הרכב { יש שוני במושבים בין גרסת הפאק לרכב הפשוט} מצד שני הסיטרואן נועלת צמיגים רחבים יותר על גאנט 16 { אני העדפתי בגלל היכולת לבחור צמיגים אוחזים יותר בהמשך} ההתנהגות של שתי המכוניות מצויינת לטעמי עם המון אחיזה כמעט בכל מצב { הסיטרואן עם שילוב המנוע גיר צמיגים הזה לא תפרפר כמעט לעולם וגם להוציא אותה משיווי משקל יהיה קשה} האיבזור בסיטרואן עדיף עם בקרת שיוט שהשתמתשי בה המון ... החסרון בסי 4 הינו גודל הפיזי של ההגה שלטעמי גדול מדי אבל גם לזה מתרגלים .

אם אתה מקבל אחריות לטעמי זאת עסקה מצויינת אומנם המכוניות האלו לא מהנות כמו ה306 והזד איקס אבל מכוניות מהנות כאלו כנראה שכבר לא מייצרים היום למעט אולי המאזדה 3 שבה צריך להיתפשר על יותר מדי בשביל לקבל קצת פאן . המוכניות האלו לא מספיק צרפתיות מבחינת נוחות אבל הן הרבה יותר מוצקות ופחות מקרקשות מבעבר ...

אם אתה יכול למצוא סי 4 מהגרסה המאובזרת לך עליה בלי לחשוב פעמיים!

RACING

because football ,baseball , bowling & golf only require

ONE BALL

• תוכן חדש...