Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5555 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

מכירים את זה שבכיסוייי עור (מושבים, דשבורד, הגאים) מוטבע סמל הרכב/כיתוב/דוגמא?

חיפשתי וחיפשתי ולא מצאתי איך עושים את זה...

באחד המדריכים שמצאתי באינטרנט קראתי שאומרים שצריך להספיג את העור במים ואחר כך לבצע את ההטבעה - נראה לי שזה פשטני מדי וכנראה שלא יתאים לכל סוג של עור ולהטבעות של סמל או כיתוב עדינים.

אשמח לעוד מידע וטכניקות שאתם מכירים.

תודה מראש,

זיו

?How Can Anything Bigger Be a MINI

פורסם

שלום זיו: לשם הטבעה בעור דרושה גלופה ממתכת, ומיכשור שלוחץ אותה בעוצמה הדרושה ולעתים גם עם חימום. מדובר בעלויות של מאות שקלים לכיוון האלף או יותר מכך להכנת הגלופה בלבד. לכן בשביל פרויקט חד-פעמי כדאי לשקול שיטה אחרת, כמו למשל רקמה ממוחשבת. רקמה לא תעלה הרבה ויש כמה וכמה מקומות שיוכלו לעשות לך רקמה לפי קובץ תמונה פשוט.

Bel Paese, Brutta Gente - mica sono pazzo, sono pazzi gli altri che accettano tutto! io almeno dico 'questo e' sano, questo e' malato, qui c'e' il bene, qui c'e' il male'... a voi tutto questo dolore sembra giusto. a me no. io mi devo difendere...

פורסם

זיו

"עור היוצר" בי-ם מומחה לעבודות עור, ומוכן להשתגע עם הלקוח.

לאחרונה שהייתי שם הוא דיבר על סגירה, מאז אני לא יודע מה קרה

איתו, שווה בדיקה-רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם

אפשרי גם בלייזר

במקום חיתוך לייזר אפשר לצרוב בעוצמה נמוכה בעור

מסריח אבל עובד

יש צורך להכין קובץ - d x f של הסמל

ולעשות בדיקה על חלק ניסתר או מיותר של כיסוי העור

בכול אופן השיטה המקובלת היא הצמדת גלופה לעור רטוב

אך זה יכול לגרום להקשייה של העור

פורסם

תודה על התגובות.

רן - אני אדבר עם עור היוצר, אולי הם יוכלו לעזור לי עם חומר הגלם. כמנהגי בקודש אני משתדל לעשות כמה שיותר לבד, ככה ללמוד עוד תחומים שלא הכרתי ולהנות מהיצירה.

erezrp - אני מעדיף לנסות הטבעה משום שזה נותן תחושה יותר יוקרתית. ועדיין, האם אתה מכיר מישהו שעושה עבודות כאלו בליזר?

116_Veloce - גם בסרטון שצירף sa_ka רואים את הגלופה שהם משתמשים בה. עם זאת, אפשר לראות שהם עובדים עם עורות מאוד עבים ושאינם רלוונטיים לכיסוי ל=חלקי פנים רכב, שם נעשה שימוש בעור רך ודק.

דווקא ההטבעה שאני רוצה לעשות, שהיא בעור דק ורך (אם אני אכן אצליח לאתר חומר גלם כזה) יתכן ותהיה אפשרית בטכניקות עדינות יותר, באמצעות הרטבת העור והנחתו על הגלופה הנדרשת.

האם יש כאן מישהו שניסה טכניקות כאלו?

תודה,

זיו

פורסם

בזמנו חבר עשה הטבעה על נדן עור של סכין שהייתה לו.

יצר את השבלונה הרצויה מכבליי מתכת [כי השבלונה הייתה של כתב מחובר באנגלית... ממה אתה יוצר את השבלונה זה שולי כל עוד מדובר בדבר עמיד...מתכת]

והצמיד בלחץ על העור הרטוב למשך הלילה, והתוצאה הייתה לא פחות ממדהימה !

אשמח לשמוע אם ואיך התקדמת, ואני אשתדל להעלות תמונות או לשאול לפרטים נוספים אם תרצה.. יתרון משמעותי שהיה לו שאני יכול לחשוב עליו הוא שהעור של הנדן הרבה יותר קשיח משל ריפוד..אני בטוח שאפשר להתגבר על זה.

בהצלחה, איתי.

Nova or nothing

פורסם

אית: זה הכיוון. דווקא נראה לי שהאפקט על עור רך יהיה טוב יותר - השאלה היא האם זה יחזיק מעמד לאורך זמן.

אני אנסה להשיג עור ולהתחיל לבצע ניסויים.

תודה לכולם,

זיו

• תוכן חדש...