Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5553 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברשותי פיאט פונטו ספייס גיר רגיל, לפני כשבוע החלפתי שלוש תושבות מנוע וגיר, מאז שהחלפתי באוטו בסדר גמור,

שאני מניע את הרכב האוטו עובד בסדר אחרי כשתי דקות של נסיעה שהאוטו שאני עוצר ואני על ניוטרל יש לי רעידות חזקות בהגה,

חזרתי למוסך והוא אמר שאין קשר לתושבות שהוא החליף אפילו שזה קרה בדיוק מאז ההחלפה,

האם מישהו יודע מה יכולה להיות הבעיה?

פורסם

תמוך את המנוע מתחת לרכב ע"י ג'ק (מתחת לקרטר שמן רק שים איזה פלטת עץ שלא ייפגע האגן) ותן לג'ק טיפה להרים את המנוע. אם הרעידות הנ"ל מפסיקות באותו רגע סימן שמדובר בתושבות.

:)
פורסם
תמוך את המנוע מתחת לרכב ע"י ג'ק (מתחת לקרטר שמן רק שים איזה פלטת עץ שלא ייפגע האגן) ותן לג'ק טיפה להרים את המנוע. אם הרעידות הנ"ל מפסיקות באותו רגע סימן שמדובר בתושבות.

עשיתי את מה שאמרת הרעידות בהגה מפסיקים שאני מרים עם ג'ק אבל עדיין יש ממש טיפה לא ממש מורגש,

איזה תושבת עושה את הבעיות התושבת משקפיים?

פורסם
עשיתי את מה שאמרת הרעידות בהגה מפסיקים שאני מרים עם ג'ק אבל עדיין יש ממש טיפה לא ממש מורגש,

איזה תושבת עושה את הבעיות התושבת משקפיים?

הבט על כל התושבות ובדוק איזו מהם סדוקה או קרועה.

:)
פורסם
הבט על כל התושבות ובדוק איזו מהם סדוקה או קרועה.

בדקתי אין שום תושבת סדוקה או קרועה, האם זה בגלל ששמתי תושבות חליפיות?

• תוכן חדש...