Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יונדאי אלנטרה 2006

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5559 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם!

אני מעוניין לרכוש יונדאי אלנטרה 2006, יד 2, השכרה לשעבר למשך כשנתיים, דגם GLS, קילומטרז' 99000.

הרכב נראה ממש טוב מבחוץ.

אני מעוניין לרכוש אותו מסוחר מכוניות.

הוא מתחייב על מנוע למשך חצי שנה והתחייבות לרכוש האוטו בחזרה כאשר ארצה למכור (במידה ולא יהיו נזקים בשילדה).

המחיר שהוא מוכן למכור הוא 37500 ש"ח.

איך האוטו הזה מבחינת אמינות?עלויות טיפולים? צריכת דלק? נוחות נסיעה?

האם המחיר סביר בהתחשב באחריות ובהתחייבות לרכישה חוזרת כאשר ארצה למכור?

פורסם

בגדול אחלה אוטו, חוץ מצריכת הדלק ומערכת הקירור שקצת רגישה.

סוחר זה קצת מרתיע, אבל על פניו ההצעה נשמעת בסדר.

'אבל אותי לא מעניין מה שיכנס. אותי מעניין מה שיצא..'

אלטמן.

פורסם

קודם כל תודה רבה על התגובות המהירות.

דבר נוסף- בהתחשב בתנאים שהסוחר מציע לי (רכישת ממני מתי שאני רוצה למכור והתחייבות על מנוע וגיר לחצי שנה)- האם אני צריך להרתע מהעובדה שהרכב היה בהשכרה??

גילוי נאות- הסוחר הוא כמו אח של דוד שלי והוא אומר שהרכב חדש לחלוטין ובמצב מעולה.

על פי דבריו הוא מאמין על פי תנאי רישון הרכב שהרכב היה בהשכרה רק אצל נהג אחד. הוא אומר את זה על פי הקילומטרז' הנמוך והמצב המכני של הרכב. הוא מגדיר את זה כקומבינה של חברות הליסינג שמראש מגדירות חלק מהרכבים שהם רוכשים ישירות להשכרה גם אם הרכב תכלס לא בהשכרה (לשם הוזלת עלויות רכישה).

פורסם

שלום רב

אני מחזיק ברשותי אלנטרה שנת 2004 gls כבר למעלה מ4 שנים . אני מאוד מבסוט מהרכב , הן מבחינת אמינות הן מבחינת נוחות נסיעה והן מבחינת אבזור ובטיחות.

אמנם צריכת הדלק שלא גבוהה ולעניות דעתי מוגזמת אך בסך הכל אם באמת הרכב שמור אז נראה לי עסקה טובה.

דרך אגב אני קניתי את הרכב מליסינג והם נתנו אחריות וגם כיבדו אותה.

שיהיה בהצלחה.

לא עונה אם לא יודע תשובה!!!

פורסם

בתור בעל אלנטרה 2.0 אני מאוד מרוצה מהרכב,אומנם גילוי נאות הרכב הוא לא מעל למצופה ומשפחתית סולידית ותו לא. בשנה הראשונה סבלתי מבעיות חשמל נוראיות אבל הכל נסגר בסוף טוב עם האחריות של היצרן לא.מאובזרת במידה הנכונה,ביצועים טובים ועיצוב מאוד יפה (לטעמי האישי לא להרוג אותי) ובעבר היתה האופצייה הטובה ביותר במחיר של 27K תמורת רכב עם מנוע גדול,ג'אנטים ממגנזיום,סאן רוף.

מאוד נוחה וגם לא שתיינית גדולה.

ממליץ בחום!

Peugeot 208GTI 2017 and Hyundai Tucson 1.6T 2019. 😀

Hyundai Tucson 2.0L Open sky 2016-2019- Sold Hyundai Elantra 2006 2.0L 2006-2016-Sold, Peugeot 206XS 2015-2021 Sold

פורסם

תודה רבה, אבל עיקר ההתלבטות שלי היא בנוגע לעובדה שהרכב היה בהשכרה.

בהתחשב בהתחייבות של המוכר- האם זה צריך להרתיע אותי? הנתונים האחרים- מעולים! והמחיר סביר +.

מה יש למלומדיי לומר?

פורסם

טוב יש חידוששש אז תרשום תרשום:

ההתלבטות כרגע היא בין 2 רכבים:

1. יונדאי אלנטרה הנ"ל: דוד שלי (שהוא מכון בחינה מהלך) בדק את האוטו ונסענו עליו לא מעט והוא אמר שהאוטו מצב פיקס!

כמובן שאיכות הנסיעה הרבה יותר נוחה מהאקסנט שמרגישה לי לא יציבה על הכביש (גבוהה וצרה).

לשם הריענון- מדובר במודל 06', יש שניה, יד ראשונה הייתה השכרה וקילומטז' ממש יפה של 99K. דוד שלי אומר שהאוטו מצב מעולה וממש ממש לא השתגעו איתו וכנראה רק נהג אחד נסע עליו.

2. יונדאי אקסנט שנת 2008(!), יד ראשונה מליסינג עם קילומטרז' של 140K במחיר של 38K. את האוטו אנחנו נראה ונבחן מחר אבל הבחור שמוכר (חבר טוב) אומר שהאוטו מצב מעולה וכמובן שיעבור בדיקה במכון.

מה אתם אומרים??

• תוכן חדש...