Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5570 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, ברשותי פולו משנת 96, 1.4 ידנית.

הנעילה המרכזית לא עובדת - כלומר, אם אני פותח עם המפתח את הדלת של הנהג - רק היא שתיפתח לי.

הייתי סוחב עם זה בלי לתקן, אך דא עקא, שגם מכסה הדלק נעול לי עם הנעילה המרכזית, שלא עובדת.

מה כדאי לי לבדוק, ולאיזה בעל מקצוע לגשת? (חשמלאי/פחח) , ומה העלות המשוערת?

תודה רבה לעונים.

פורסם

אני מניח שהבעיה החלה בעקבות הגשמים.

תופעה ידועה בפולו בדגמים האלה- מים חודרים למשאבת הוואקום (הנעילה המרכזית היא פניאומטית ברכב הזה) ומשביתים אותה.

עלות משאבה משומשת/משופצת כמה מאות שקלים (סדר גודל 400-600). לאור העובדה שהיחידות האלה הולכות בקצב גבוה קשה להשיג יחידות תקינות מפירוק. לרוב ניתן לתקן אותן בהצלחה ואם התיקון נעשה בצורה מקצועית הוא יחזיק שנים.

בהנחה ולא עשו משחקים עם האזעקה וכו', משהו שדפק את מערכת החשמל של הנעילה המרכזית בצע בדיקה פשוטה-

בתא המטען יש את התא מצד ימין. כשתפתח אותו תראה למטה את המשאבה- קופסה שחורה מפלסטיק. בקש ממישהו שינסה לפחות/לסגור עם המפתח ותראה אם אתה שומע אותה.

אם אתה שומע אותה פועלת- הבעיה בריחת לחץ (לרוב ממנעול תא הדלק). אם היא לא פועלת 99% שהבעיה במשאבה.

אם אתה מאיזור המרכז אני יכול להשאיל לך משאבה לצורך הבדיקה. מדובר בבדיקה פשוטה ומהירה.

• תוכן חדש...