Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5562 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קניתי פולו שנת 2002 מנוע 1.4 16V אוטומטית

בעל הרכב אמר שהוא עשה טיימינג לפני 10.000K אין לי הוכחות ממשיות (הכוונה שאני מסתמך על המילה שלו) שהוא עשה איך אני יכול לדעת בדיוק מתי עשו טיימינג ?

וכמה עולה בערך טיפול רצועת טיימינג בפולו 2002?

תודה לעוזרים...

פורסם

הי.

תשאל אותו באיזה מוסך הוא עשה את ההחלפה ואז תתקשר לשם.במידה ומוסך מורשה(הכוונה למורשה מטעם משרד התחבורה,כלומר לא שכונתי)הם יוכלו לבדוק לך עפ"י מספר לוח זיהוי.

לגבי מחיר,ממליץ לך לפנות למוסך רון(חבר פורום).אני אישית(יש לי פולו 2001) עשיתי אצלו במחיר הוגן מאוד ובאיכות עבודה מצויינת.

בברכה,איגור.

• ספונסר פורום
פורסם

כמו שנאמר לך ,תנסה לברר במוסך שבו הוא ביצע את העבודה ,

אם מתברר שהוא ביצע את העבודה אצל איזה חבר בבית אז אתה כאן קצת בבעיה

כי גם אם החלפו הרצועות אז איך תדע אם הוחלפו כל ארבעת המותחים ולא חסכו

על הפריטים היקרים האלו ,וכבר ראיתי דברים כאלו .

אצלנו במוסך מתקיים מבצע על החלפת התיזמון הזה והמחיר הוא 1300 שח לפני מעמ

כולל עבודה .

מרכז שרות מומחה לרכבי פולקסווגן אודי סיאט וסקודה .

במוסך רון מקבלים שנה אחריות על עבודה וחלפים .

ישראל ב"ק 18 ת"א 035373204 .

פורסם

אני כנראה יצטרך (לפי ההמלצות החמות באתר) לנסוע מטבריה למוסך רון בת"א באחד מהימים ויעשה שם את האוטו קומפלט רק כדי להיות רגוע...

• תוכן חדש...