Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

לנסר מול פונטו

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8043 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אין קץ להתלבטויות...

נניח שמבחינת צרכים הגעתי למסקנה ששתי המכוניות הבאות יכולות להתאים לי. נשאר לי לשאול לגבי אמינות ותחזוקה (אפשר גם להתייחס לנוחות).

מה דעתכם על שתי המכוניות הבאות:

לנסר GLX אוט' 91, 135 אלף ק"מ

מול

פונטו s90 נפח 1600, 95, 165 אלף ק"מ

תודה מראש

פורסם

אילו שתי מכוניות שונות בתכלית.

בכל מקרה הפונטו תהיה זולה יותר לאחזקה ומהנה יותר לנהיגה מהלנסר.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

אממ בתור אחד שיוצא לנסוע לא מעט על פונטו...לא ממש כייף לנסוע עליה גם שהאוטו בסל"ד גבוה יש לו רעש מעצבן מגעיל כזה. יש תחושה שהאוטו הולך להתפרק כזה לא ממש אהבתי...

יצא לי גם לנסוע על לאנסר GLX גיר אוטומט, ועם כמה שאני לא סובל אוטומט היה יותר מהנה לנסוע עליה אוטו יותר נוח.

Honda hornet 600

פורסם

הלנסר מכונית מצויינת, אמינה מאוד, נוחה, וזריזה, פרט לדבר אחד שגורע ביתרונותיה היאמאוד מומלצת....

הפרט הזה הוא צריכת דלק גבוהה יחסית אני מדדתי 8 ק"מ לליטר אבל אני לא נהגתי רגוע על הרכב....

בהצלחה

haters will hate

פורסם
אממ בתור אחד שיוצא לנסוע לא מעט על פונטו...לא ממש כייף לנסוע עליה גם שהאוטו בסל"ד גבוה יש לו רעש מעצבן מגעיל כזה. יש תחושה שהאוטו הולך להתפרק כזה לא ממש אהבתי....

שים לב שמדובר פה על פונטו 90. זה מנוע 1.6 90 כ"ס ולא מנוע ה1250 המוכר של הפונטו בעל ה75 כ"ס.

האחזקה תהיה כנראה יקרה יותר מפונטו 75.

פורסם

יצא לי לנהוג לא מעט על הרכבים הללו.

אז ככה,

פונטו:

רכב זריז, חסכוני, תא נהג מרווח מאוד, רכב לא נוח ובכלל לא כיפי לנהיגה, אתה מרגיש כאילו אתה יושב בתוך קופסה, והידית הילוכים ממש מזוויעה ומורגשת עדינה.

תקלות מעטות ביותר ואם כבר באו איתם למוסך בו אני עובד אז באו לרדיאטור או קלץ' שאפשר לומר שזה בלאי של הזמן.....

לנסר:

נהיגה מהנה יותר מהפונטו, רעש מנוע נחמד, צריכת דלק גבוהה, ותקלות תכופות יותר מהפונטו.

רק בשבועיים האחרונים באו שתי רכבים כאלה למסרק הזה שזה סיפור של 700 שקל (צירוף מקרים אולי????) ו

ולסיכום:

אני היתי בוחר בפונטו כי אם אלו האפשרויות אז הוא עדיף כי הוא זול לאחזקה יותר מהלנסר והוא גם מהיר יותר.

בהצלחה :)

פורסם
יצא לי לנהוג לא מעט על הרכבים הללו.

אז ככה,

פונטו:

רכב זריז, חסכוני, תא נהג מרווח מאוד, רכב לא נוח ובכלל לא כיפי לנהיגה, אתה מרגיש כאילו אתה יושב בתוך קופסה, והידית הילוכים ממש מזוויעה ומורגשת עדינה.

תיארת את חווית הנסיעה בצורה הטובה ביותר, מסכים עם כל מילה :!: ...יש תחושה באוטו שהידית הילוכים הולכת להשאר לך ביד ,הכל שם עדין.

ואם אתה טיפה פיספסת ולחצתה בסרק ישר אתה שומע את המנוע בצווחה מגעילה...

נוסף על כך לאוטו יש "תחת גדול" בחניות זה ממש מעצבן קשה לך לראות מה קורה מאחורה..

Honda hornet 600

• תוכן חדש...