Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מחפש רכב קטן

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5593 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

אני מחפש רכב קטן וחסכוני בדלק, ושיהיה אמין יחסית וגיר ידני.

אני מחפש משהו ממש זול בסביבות 3500 שקל

חשבתי בכיון של פיג'ו 205 אבל קשה למצוא כאלו במצב טוב

יש עוד כמה אופציות כמו: רנו קליאו,פיג'ו 306,פיאסטה,או פיאט פונטו,אונו

אשמח לעצות ורעיונות. תודה! :wink:

פורסם

מנית בעצמך את האופציות האפשריות.

נותר לך רק לבחור את הדגם שיהיה לך הכי נוח.

במחירי כזה של רכב יהיה קשה מאוד למצא רכב במצב סביר.

בנוסף אתה צריך לבצע יישור קו, לבטח את הרכב, ולבצע אחזקה וטיפולים שוטפים.

לפני כשבועיים נתקלתי בפיג'ו 205 שמורה יד 1, במידה ותקל בה בשנית אעביר לך את הנייד שמפורסם עליה.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

אני משוחדת מכיוון שברשותי 306, לכן המלצתי הראשונה תהיה ה 306.

כמובן שרכב בשנתונים הללו צריך לבדוק בקפידה, עדיף לבדוק ביחד עם חבר נוסף שמבין מעט בנושא, תמיד טוב שיש עין נוספת שבוחנת.

הבחירה השניה שלי תהיה הקליאו.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

אני הייתי ממליץ לך לחסוך עוד קצת ולקנות רכב חדש יותר, כי במחיר הזה באמת בעיה למצוא רכב נורמלי.

אם אין לך אופציה כזו, הייתי הולך על ה-306.

• תוכן חדש...