Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5584 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב חברי הפורום.

כמעט יום שלם (!!) שזכיתי לנסוע על הצרפתייה האהובה עלי, ללא שום נורה או תקלה... אבל בשביל לבדוק את עירנותי, היא החליטה לפנק אותי בנורה חדשה-דנדשה. :evil:

מדובר בנורה, שע"פ ספר הרכב מדובר בלא פחות ולא יותר מ"נורית חיווי לחימום קדם".

בספר הרכב כתוב: "היא מציינת שמצתי חימום הקדם פועלים" :oops:.

attachment.php?attachmentid=235849&stc=1&d=1301505982

נדלקת בהתנעה קרה (בוקר\פרקי זמן ארוכים יחסית) - התנעת הרכב - דימום מנוע - מעבר למצב M בסוויץ' (נכבת עם שאר הנורות).

יש לציין שאם המנוע עדיין מעט חם - הנ"ל נותרת חשוכה.

אשמח לעזרה והכוונה למקור הבעיה - בכל מקרה, אגש מחר למוסך לבדיקת הקפריזה היומית שלה :x

בתודה, אלי.

2.jpg

פורסם

אל תצא מהמוסך מבלי שיתנו לך קוד תקלה מדוייק (אתה משלם מספיק על הסריקת תקלות הזו) ואל תתפתה להתחיל להחליף חלקים לפי המלצת המוסך (הם מחליפים חלקים כאילו זה על חשבון הברון ולפעמים ניתן לפתור את התקלות בדרך זולה יותר).

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

אלעד, ערב טוב, אני מודה לך על תשובתך.

"למזלי", עקב היותי לקוח די קבוע במוסך, הסריקה תיהיה בחינם.

יש אפשרות לקבל אינדיקציה כלשהי לגבי מהות התקלה לפני הסריקה?

פורסם

אתה מוזמן לחרוש את דפי האינטרנט, אתה תתפלא לגלות כמה מידע יש בו.

אני רק אזהיר אותך שהמידע יהיה הרבה יותר ממוקד ברגע שיהיה לך קוד תקלה (ואומר לך את זה בעל 172 לשעבר שמכיר את הרכב על בוריו כי הוא גם חרש ימים כלילות ברחבי האינטרנט).

אם זכרוני אינו בוגד בי מדובר בתקלה במערכת ההצתה, נראה לי קוראים לזה ברנו "עפרון/מחט הצתה" (בהיסטוריה של הרכב שלי הופיע כמה פעמים שהחליפו את הרכיב במסגרת האחריות).

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

עדכון: לאחר נסיעה למוסך, התקלה תוקנה.

התקלה נבעה מקונקטור מלוכלך ורופף, שהוחזק ע"י בורג-ראש קודח (מי ההידיוט?!:x)

הבורג הוצא, הקונקטור נוקה, והוחזר - בנוסף הוסיפו לו 2 אזיקונים שיוודאו שהוא יישאר במקומו.

פרט לכך הרכב נסרק, ולא אותרו בעיות.

אני רוצה להודות לך אלעד על עזרתך - עד (לא עלינו) לתקלה הבאה :wink:

• תוכן חדש...