Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5561 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

אני מעוניין לרכוש גלאי VALENTINE 1. המחירים בחו"ל הם חצי מהמחירים בארץ.

מה הם הדגשים שעליי לשים לב לפני הרכישה באיביי? גרסאות? תכונות שונות? דגמים?

האם יש גלאי מומלץ יותר מולנטיין 1?

ולסיום היכן ניתן להתקין את הגלאי בצורה מקצועית ברכב?

תודה

פורסם

למה מאיביי ולא ישירות מהיצרן? אני מניח שאתה רוצה מכשיר חדש, לא?

היצרן שולח רק לארה"ב. אני רכשתי לפני כמה חודשים, שלחתי לכתובת בארה"ב ומישהו הביא לי את המכשיר לארץ.

לחילופין, יש חברות (למשל mustop) שממוקמות בארה"ב, ומבצעות משלוחים לארץ במחיר סביר. אם הן נדרשות לשלם מע"מ (אין מכס על המכשיר, קראתי כאן בעבר על תשלום של כ-200 ש"ח שניגבה) הם גובות את זה ממך בנפרד, בסוף התהליך.

זה עדיין מחיר משתלם, מאוד.

אני התקנתי בי-ם, אצל מישהו שהיבואן בארץ המליץ לי. באתר שלו יש המלצה על מתקין באיזור המרכז.

פורסם

היצרן שולח רק לארה"ב. אני רכשתי לפני כמה חודשים, שלחתי לכתובת בארה"ב ומישהו הביא לי את המכשיר לארץ.

לחילופין, יש חברות (למשל mustop) שממוקמות בארה"ב, ומבצעות משלוחים לארץ במחיר סביר. אם הן נדרשות לשלם מע"מ (אין מכס על המכשיר, קראתי כאן בעבר על תשלום של כ-200 ש"ח שניגבה) הם גובות את זה ממך בנפרד, בסוף התהליך.

אני התקנתי בי-ם, אצל מישהו שהיבואן בארץ המליץ לי. באתר שלו יש המלצה על מתקין באיזור המרכז.

אתה מתכוון פשוט להתקנה קבועה של המכשיר ברכב? או לכיול שלו? כי לא אמורה להיות בעיה לעשות התקנה קבועה אצל כל חשמלאי אני הבנתי..

פורסם
אתה מתכוון פשוט להתקנה קבועה של המכשיר ברכב? או לכיול שלו? כי לא אמורה להיות בעיה לעשות התקנה קבועה אצל כל חשמלאי אני הבנתי..

השאלה אם אני רוצה שכל חשמלאי יתעסק לי ברכב חדש..

פורסם

תודה רבה אבל כמו שאתה יודע באיביי גם כן ישנם מוצרים חדשים. זה לא רק ליד שניה..

מצאתי דיל לא רע על מכשיר חדש ב430$ כולל משלוח לארץ.

האם המכשיר דורש התקנה ברכב או שפשוט מחברים אותו איפשהו לבד?

פורסם

ממה שהבנתי, היצרן לא משתמש במשווקי משנה, הוא משווק בעצמו. אם מכשיר "חדש" משווק דרך איביי זה מעלה אצלי סימן שאלה, איפה הרווח של המוכר באיביי? לי שווה לשלם $3 יותר ולקנות עם אחריות ישירה של היצרן.

בכל מקרה, המחיר שציינת כמעט זהה (הפרש $3) למחיר של היצרן פלוס משלוח באמצעות החברה.

בכל דרך שתבחר (איביי או באמצעות החברה) יש סיכוי שבהגעה לארץ תידרש לשלם מע"מ, אז זה לא משנה.

לגבי התקנה, יש אפשרות פשוטה באמצעות חיבור כבל למצית, ויש אפשרות לחיבור קבוע למע' החשמל של הרכב. עדיף שיעשה את זה מישהו מיקצועי. לי ההתקנה עלתה 75 ש"ח ע"י מישהו שהומלץ ע"י היבואן בארץ.

פורסם

תזמין מהאתר הרשמי, תשלח דרך mustop, יצא לך בערך 1800-1900 שקל כולל הכל.

תוציא מהאריזה, חבר למצת, תכייל לפי התארד באתר, תדביק לשמשה וסע.

כל מה שתעשה בחיים, יהיה חסר חשיבות.

אך חשוב מאוד שתעשה אותו,

כי איש לא יעשה אותו מלבדך.

• תוכן חדש...