Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5550 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בוקר טוב

לאחרונה התגלה לי כי יציאה אחת במגבר לא מתפקדת

מבדיקה קצרה גילתי שאחת היציאות לא מוציאה אות לרמקול.

ניסתי להתקשר לאליקו היבואן של המגבר אבל הוא לא עונה לטלפון,יש למישהו מושג איך אני משיג אותו?

פורסם

דודי אם ב1500D יציאה אחת לא היתה עובדת לו כל המגבר היה נופל - זה מונובלוק

יש לו גם SAX- 50.4 שזה מגבר קטן ומאוד חביב של סאן דאון אודיו.

אם אליקו לא עונה בטלפון שלו אז כל מה שאתה יכול לעשות זה לנסות להמשיך לצלצל אליו - אני לא חושב שיש לו נייד נפרד לנושא של לאוד אנד קליר ונייד נפרד לחיים הפרטיים שלו וזו סיבה טובה שאתה תיתקל בזה שמישהו לא עונה לך.

אליקו זה אליקו לאוד אנד קליר זה לאוד אנד קליר

אם המגבר עדיין באחריות אתה צריך ללא ספק להשיג אותו אבל אם המגבר לא באחריות - לא חושב שיש לך טעם להמשיך

תיקח בחשבון הדגם הזה של המגבר כבר לא מייוצר ע"י היצרן עצמו בעקבות חוסר ביקוש - לא בטוח שיהיה בכלל מלאי לתיקונים אצל היצרן עצמו.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

מה שאתה מתאר זה הסימפטום - לא הגורם שלו.

תיתן לאליקו צ'אנס כי אני מכיר את זה שהוא לא תמיד עונה ואני בקשר טוב איתו :-D

תיקח בחשבון שלשים א המגבר במעבדה חיצונית - במינימום אתה תשלם על הבדיקה

תיקח בחשבון שאחרי תיקון במעבדה חיצונית גם היבואן וגם יצרן - מסירים כל אחריות.

אני מציע לך אפילו לנסות לברר מול סאן דאון אודיו עצמם אם מדובר במשהו ידוע - אל תשכח שהיצרן עצמו נותן על המוצרים שלהם אחריות של חמש שנים גם אם המגבר הלך טוטלוסט - כל מה שאתה צריך זה להחזיר להם את ההריסות של המגבר ואתה תקבל אחד במחיר מופחת.

מציע לך לנסות גם את היצרן עצמו - אם הם יסכימו לקבל את עלות השילוח או עלות חלקית אולי זה כדאי?

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אדי לא הבנתי את מה שכתבתה מז"א גם עם המגבר הלך טוטלוס אתה תקבל אחד במחיר מופחת ?

הוא לא אמור לקבל חדש חינם בלי כסף ?

או שהכוונה שלך הייתה על מה שכתבתה בשורה האחרונה שזה משלוח וכו'

מה שלפי דעתי שהוא לא אמור לספוג אלה היבואן עצמו

אסיף כמו שאדי כבר אמר לך אם יש אחריות תחכה שאליקו יענה לך חבל שסתם תישלח את המגבר למעבדה מה שמסיר לך את האחריות מהמוצר

פורסם

אלעד יש כאן מצב קצת יותר בעייתי - זה דגם שהיצרן הפסיק לייצר ומראש גם הייצור של המגבר הזה היה מוגבל יחסית.

מצב כזה יכול לקרות, זה לא גרוע כמו סגירת מפעל אבל זה בהחלט מצב שמהווה בעיה. הפרתון כאן בהרבה מקרים יהיה צריך להיות יצירתי בגלל מגבלות, הרעיונות הן שדרוג מגבר במחיר מוזל לדגם אחר או מותג אחר או לנסות להיעזר ביצרן עצמו, אלא אם כן נשאר במלאי איזה מגבר שכזה.

אני מאמין שהיצרן יקבל עליו את התיקון - לא מאמין שהוא יסכים לכסות את המשלוחים הלוך ושוב אולי רק את המשלוח חזרה לארץ ואז גם צריך לדאוג שהמכס יהיה מיודע שהמגבר הזה נכנס לארץ לאחר שעבר תיקון וכו' וכו'...

באמת עדיף לחכות לנסות לחדש קשר עם אליקו.

אבל - האם זה וודאי שזו היציאה של המגבר שלא עובדת? האם פותח השרשיר ניסה לחבר רמקול אחר במקום לאותה יציאה? כדאי מאוד לבדוק - זה לא נאמר כאן ואולי בכלל מדובר בתקלה שלא קשורה למגבר - שווה בדיקה.

זו תקלה מאוד מוזרה ולא שומעים הרבה תקלות מגבר כאלו - בד"כ זה או שמגבר נכנס לפרוטקשן, לא נדלק בכלל, נופלים שני ערוצים ביחד או שלא יוצא בכלל צליל - הייתי מנסה להחליף את החוטים של הרמקולים ולראות אם התקלה עברה צד או לא.

Pioneer TS-X150

פורסם

אתה חושב שהוא ידע שהיצרן הולך להפסיק ייצור של דגם? הוא לא...

לפעמים גם נוצר מצב שהמלאי שנועד לחירום מתרוקן ומה עושים אז?

צריכים להגיע לפתרון הדדי בין אם זה תיקון המגבר בין אם זה החלפת המגבר או שדרוג המגבר או הפניה ליצרן - אין מה לעשות זה מצב לא נעים אבל צריך שני צדדים בכדי לפתור אותו.

מה היית עושה לו היבואן היה מכריז על סגירה? אליקו זה אליקו, לאוד אנד קליר זה לאוד אנד קליר - מה עושים במצב כזה?

פונים ליצרן...

מה שהיה לי עם זד אודיו והתקלה של הלוויתן - שמע, סטפן היה בסוף מסכים לתקן לי אותו וגם לספוג את המשלוחים אבל כבר העדפתי לתקן את המגבר במעבדה עם סכימות תקיון שסטפן סיפק לי וחלפים שהוא סיפק לי לתיקון - זה גם משהו.

אני אגיד לך שהיה לי מקרה שבו הזמנתי מוצר חשמלי - ובדיוק היה חג פסח ואחרי החגים קיבלתי הודעה שנגמר המלאי ושלחו לי מוצר אחר שלא ענה לי על הדרישות - משם ועד הדרך לזיכוי נאלצתי למצוא הרבה דרכים עד שהגענו לפתרון הזה.

אני מציע - לוודא שהמגבר אכן תקול.

ליצור קשר עם אליקו (לאוד אנד קליר)

לנסות להגיע לפתרון

לא מאמין שלא תמצאו דרך להסתדר.

Pioneer TS-X150

פורסם

קודם כול אני לא מדבר על אליקו באופן ספציפי אני פשוט רוצה להבין את המדיניות

שבתור אחד שמעונין לרכוש מוצר X ומספק Y לדעת איך עובד השירות וכו'

אדי לפי מה שאתה אומר ככול הניראה תמיד במקרים אלו (או דומים להם) ישנה האפשרות שהלקוח יצטרך להגיע לפשרה כיוון שאף אחד לא אשם לא היבואן ולא הלקוח

• תוכן חדש...