Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5557 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום!

בסלברדו יש במחשב אופציה שהוא מראה לך בכמה אחוזים השמן, ופילטר סולר טובים לשימוש.

היצרן אומר להחליף שמן כל 15 אלף.

ליפני שהגענו ל12 אלף המחשב הראה שהשמן טוב רק ב10%. והחלטנו שאנחנו מחליפים. למרות שבמוסך הוא אמר תמשיכו עד ל15 אלף , כי זה סתם יבלבל את הסדר טיפולים.

האם המחשב טועה? או שהמכואני חובבן? מה לעשות להבא?

פורסם

בארצות הברית הם אוהבים להחליף שמן כל 5000 מייל (כ7500 ק"מ), נזק זה לא עושה, אני הייתי מחליף.

אגב, אפשר להתעלק עליך בכמה שאלות על סילברדו ? אני חוזר להתעניין ברכב הזה -

1. כמה ביטוח משלמים עליו ? דורשים איתוראן וכו' ?

2. שלכם צורך אוריאה (Adblue) ? אם כן, מה צריכת האוריאה בפועל ?

3. מה צריכת הסולר האמיתית בחיי היום היום ?

4. מה לא מוצא חן בעיניכם ברכב ?

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם
בארצות הברית הם אוהבים להחליף שמן כל 5000 מייל (כ7500 ק"מ), נזק זה לא עושה, אני הייתי מחליף.

אגב, אפשר להתעלק עליך בכמה שאלות על סילברדו ? אני חוזר להתעניין ברכב הזה -

1. כמה ביטוח משלמים עליו ? דורשים איתוראן וכו' ?

2. שלכם צורך אוריאה (Adblue) ? אם כן, מה צריכת האוריאה בפועל ?

3. מה צריכת הסולר האמיתית בחיי היום היום ?

4. מה לא מוצא חן בעיניכם ברכב ?

1. אני לא יודע כמה עולה הביטוח הרכב של אחי. אם אתה קונה את הרכב בתשלומים אז אתה מחוייב לביטוח מקיף ולאיתורן. שקנינו את הרכב היה (אני לא יודע מה יש עכשיו) מבצע של תוספת בחינם עד סכום מסויים, אז התקינו לנו את האיתורן כביכול בחינם.

2. שלנו 2010 והוא לא צורך אוריאה.

3. צריכת הסולר בנסיעה שגרתית בערך 1 ל 5.

4. חניה, סיבובים במקומת קטנים, דלק. אבל סה"כ הוא מפנק! הישיבה אחורה נוחה גם לאנשים בוגרים, ויש לו ארגז עבודה ענק.

פורסם

תראה, המחשב כנראה לא טועה.

לפי הפורומים בחו"ל הוא סופר סיבובי מנוע ומשקלל את זה עם טמפרטורת הסביבה, טמפרטורות ההתנעה, טמפרטורת נוזל הקירור וכד'.

יש אשכרה ד"ר אחת מה קוראים אותה שירלי שוורץ שמחזיקה עם GM את הפטנט על חישוב איכות השמן, אני הייתי הולך איתה ולא עם המוסכניק, עם כל הכבוד.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

• תוכן חדש...