Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ייבוא מוסטנג חדשה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5564 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מסוכנות פורד בארץ הבנתי שאין אפשרות לייבא פורד מוסטנג בגלל שהיא לא תואמת לתקינה האירופאית, ועד 2009 היה אפשר לייבא ולהתאים לתקינה, מינואר 2009 משרד הרישוי לא מאשר את זה.

היות ומוסטנג זה חלום חיי ועכשיו יש לי את האפשרות להגשים אותו, קשה לי לוותר על החלום.

אני רוצה לנסות להתעקש איכשהו להביא בכל זאת מוסטנג חדשה.

יש למישהו מושג אם זה אפשרי, איכשהו.. פירצה בחוק, משהו שמאפשר? דרך כלשהי לייבא מוסטנג חדשה.

ורק חדשה, אל תתנו לי רעיון של "קנה יד 2" כי אני לא מעוניין.

אני אשמח לעזרה מחבר'ה שמבינים ולא סתם כאלה שמניחים ומשערים.

תודה רבה.

פורסם

הממונה (החדש) על הייבוא במשרד התחבורה, איש יקר ואוהב מכוניות אמיתי, תומך בייבוא לפי תקינה אמריקנית. ידיעות בנושא התפרסמו באחרונה, אני מניח שכרגע צריך עבודת מטה לכתוב תקנות מתאימות, אבל לפי הבנתי בתוך חודשים ספורים זה יוסדר. אני מעריך שבהמשך 2011 אפשר יהיה להביא מוסטנג ודומותיה.

ערן | חבר IAROC - הבית לבעלי וחובבי אלפא רומיאו* - נפגשים כל יום שישי בהרצליה פיתוח!

*וגם אבארט :)

• תוכן חדש...