Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

דו"ח חנייה על רכב גנוב

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5560 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

גנבו לנו את הרכב שבוע שעבר. דיווחנו למשטרה וכמה ימים אחרי הרכב נמצא שלם

הוא הגיע עם משלוח מנות -> 2 דוחות על סך 2000 ש"ח

הגנב חנה בחניית נכים. נחמד מצידו.

כתבתי מכתב והלכתי לעירייה חמוש באישור על הגשת תלונה. אפילו במכתב הודתי להם על ביצוע עבודתם נאמנה כי

כנראה כך היה למשטרה קל יותר למצוא את הרכב

נאמר לי שזה מוגש לתובע העירוני ותשובה אקבל בעוד 4-5 חודשים.

למה לא מבטלים את הדוח במידיי? אולי זה קצת ישראלי לרצות כאן ועכשיו - אבל לא הגיוני לבטל במיידית? בייחוד אחרי שצירפתי

אישור מהמשטרה

מה יש לשקול כאן?

פורסם

כנראה שזה הנוהל!

(אחריות התובע, לא הפקיד)

אכן נשמע מעצבן!

אני לא דובר העיריה, אבל מה שקיבלת מהמשטרה זה אישור על הגשת תלונה - זה לא אישור שגנבו לך את הרכב (אלא הדבר הקרוב ביותר לזה כרגע) אולי התובע רוצה לוודא שלא מדובר בתלונת שווא על מנת לחמוק משני דוחות בסך 1000 ש"ח כל אחד? (למשל שהתלונה הוגשה לפני העבירה)

כמו כן הייתי מציע לך ליצור קשר עם תכנית הצרכנות והבירוקרטיה של גלי צה"ל - "יהיה בסדר"

פורסם
נאמר לי שזה מוגש לתובע העירוני ותשובה אקבל בעוד 4-5 חודשים.

למה לא מבטלים את הדוח במידיי? אולי זה קצת ישראלי לרצות כאן ועכשיו - אבל לא הגיוני לבטל במיידית?

לא, זה לא הגיוני לבטל מיידית. ומה קשור לפה "הגיון" שלך?

Seat Leon FR 2.0 (190bhp) DSG 2019

פורסם

סנופקין, אל תחפש הגיון בבירוקרטיה, בוודאי לא כאשר הפעלת הגיון תעלה לבירוקרטיה כסף.

תאמץ את המשפט שלעיל ותעזור ללב שלך להשאר בריא, בלי עין הרע.

לבירוקרטיה אין אינטרס לטפל מהר בפנייה מסוג זה, ויש לה אינטרס לשמר סחבת. אני לא נכנס למכלול הסיבות מדוע.

תעד היטב את כל התכתובת שלך מולם, ובכלל עדיף שתתיעץ עם עו"ד.

אל תצפה לתשובה חיובית לבקשתך רק כי זה נשמע הדבר ההגיוני, מבחינתך.

עריכה: לא ציינת מי מצא את הרכב, ואם המשטרה מצאה אותו, האם יש תיעוד לכך.

אני מציע שהדיון יעבור לתת הפורום ה"משפטי".

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם
סנופקין, אל תחפש הגיון בבירוקרטיה, בוודאי לא כאשר הפעלת הגיון תעלה לבירוקרטיה כסף.

תאמץ את המשפט שלעיל ותעזור ללב שלך להשאר בריא, בלי עין הרע.

לבירוקרטיה אין אינטרס לטפל מהר בפנייה מסוג זה, ויש לה אינטרס לשמר סחבת. אני לא נכנס למכלול הסיבות מדוע.

תעד היטב את כל התכתובת שלך מולם, ובכלל עדיף שתתיעץ עם עו"ד.

אל תצפה לתשובה חיובית לבקשתך רק כי זה נשמע הדבר ההגיוני, מבחינתך.

עריכה: לא ציינת מי מצא את הרכב, ואם המשטרה מצאה אותו, האם יש תיעוד לכך.

אני מציע שהדיון יעבור לתת הפורום ה"משפטי".

קצת הגזמנו עם העורך דין, לא?

נתנו לו תשובה, התלונן שהטיפול מתמהמה.

מה שכן מסרת בקשה לביטול הדו"ח עם העתק התלונה שהגשת במשטרה - דרוש אישור בכתב שנתקבל. שמור תעוד מלא!

פורסם

ההתייעצות יכולה להיות כאן על גבי האתר, לא חייבים להתקשר לאביגדור פלדמן.

אני כן הייתי בודק מה האופציות שלי מול קנס של 2000 ש"ח, אבל זה אני.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

• תוכן חדש...