Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

התפוצץ לי צמיג בנהיגה [כ"ע]

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5568 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני לא מסכים עם המסקנות של הרבה מהאנשים פה

מהירות לא הורגת - כמו שמכוניות לא הורגות כמו שנשק לא הורג

אנשים הורגים , חוסר אכפתיות הורג , חוסר תשומת לב הורג , כל אלה הם גורמים שגורמים לתחזוקה ירודה,

ולנסיעה בכביש תוך כדיי חוסר תשומת לב לסובב אותך .

לא מזמן יצא לי להיות בגרמניה אני לא צריך לספר לכם איפה ,ושם נוהגים במהירות שפה בארץ לא נתפסות ובכל זאת אין להם תאונות כמו לנו . ולמה זה ?

בדיוק מהסיבות שציינתי.

אני קניתי רכב לפני כשנה וחצי , הדבר הראשון שעשיתי לו היה יישור קו וזה כלל החלפת 4 צמיגים לצמיגים חדשים ואיכותיים,

בדיקה של כל מכלולי הבטיחות כולל ברקסים וגם קניתי סקנאר לרכב . ומאז אני שקט , אני בודק את הרכב כל שבוע כולל צמיגים . וזה הרבה יותר טוב מרוב האנשים שאני מכיר שנוסעים על רכב ליסינג . ולא מודעים לכמה התחזוקה של הרכב חשובה לחיים שלהם.

בדיוק היום הגעתי לעבודה ושני רכבים חנו לידי בדיוק כמו שבשיר שהיה בארץ נהדרת "לפי שמיעה" ואני יכול להישבע שחלק מהצמיגים נשאר על האבן שפה.

אז אני יכול להגיד שנכון אני נוהג יותר מהר מרוב רכבי הליסינג , אבל אני בטוח שהרכב שלי במצב בטיחותי מעולה.

מה שאני לא יכול להגיד על הרבה מהאנשים שאני מכיר.

ודרך אגב במקרה של צמיג מתפוצץ גם ב 80 קמש וגם ב 60 קמש זה יכול להיגמר רע החוכמה זה איך לא להיכנס למצב הזה .

ובכל זאת לפותח התרד , אני מקווה שתסיק את המסקנות הנכונות.

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

"אנשים הורגים , חוסר אכפתיות הורג , חוסר תשומת לב הורג , כל אלה הם גורמים שגורמים לתחזוקה ירודה,

ולנסיעה בכביש תוך כדיי חוסר תשומת לב לסובב אותך .

לא מזמן יצא לי להיות בגרמניה אני לא צריך לספר לכם איפה ,ושם נוהגים במהירות שפה בארץ לא נתפסות ובכל זאת אין להם תאונות כמו לנו . ולמה זה ?

בדיוק מהסיבות שציינתי."

בדיוק בגלל זה אסור לעלות את המהירות המותרת בארץ!

יש המון נהגים שמתנהגים כמו חיות ודבילים ב110 קמ"ש ,תן להם לגיטימציה לעשות את זה ב150 והתצאות יהיו בהתאם.

אז בוא נסכם ככה מי שממש חשוב לו ליסוע מהר ו15 דקות זה הרבה זמן בשבילו ,שיקנה ולנטיין ויסע 200 מצידי אין לי שום בעיה עם זה, הבעיה היא אנשים שלא יודעים לשלוט ברכב במהירויות כאלה ועדיין עושים את זה ,הרבה מאוד אנשים לא מבינים שליסוע מהר זה לא רק לדעת ללחוץ על הדוושה הימנית ואומץ.

רוב נהגי ישראל אינם מוכנים להעלאת המהירות המותרת ,גם לי צר ,אבל זו האמת.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

• תוכן חדש...