Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סובארו 360 - איזו נוסטלגיה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5567 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נזכרתי היום בסובארו 360 שמישהו פעם רצה למכור לי, ומצאתי איזה פרסומת שעשו בארה"ב עליה...

מזכירה את הפיאט 500 קצת, מאוד קטנה ומיוחדת..

קבלו

פורסם

ואני נזכרתי באחת אפורה שעמדה למכירה לפני כ-20 שנה בת"א (בעליה עבד במוסך בדרך פתח תקוה).

קפצתי לראות את המכונית(היתה מודל 70' אאל"ט) ועשיתי עליה סיבוב קצר. רועשת, איטית למדי ומתרסקת באכזריות על כל מהמורה, הסובארו הזו גורמת לפיאט 500 להרגיש כמעט בורגנית לידה.

מה שכן, היא מלאת קסם ובעלת אופי שכולו שלה. במבט לאחור, אני יכול רק להצטער שלא הסכמתי לשלם לו את 2000 השקלים שהוא דרש בעבורה. המכונית היתה במצב טוב, עם טסט והיתה שוה את זה.

הנה, קיבלתי רעיון לשרשור חדש. המכוניות שפיספסנו ואנו מצטערים על כך עד היום.

עם רגל בחוץ... :beerchug:

פורסם

באמת רכב חמוד ויוצא דופן.

הבעיה האמיתית היא היעדר חלקי חילוף,לדעתי בישראל אין כלל ולהתעסק עם ייבוא חלפים כה נדירים כשמשרד התחבורה דורש אישור על כל בורג זו משימה לא פשוטה.

וכן,יש כזו למכירה בלוח יד 2:

http://www.yad2.co.il/Cars/Special.php?AreaID=&CarSpecialID=4&CarSpecialSubCatID=20&FromYear=&UntilYear=&Hand=&fromPrice=&untilPrice=&Info=&CSRT=2001970714505644990&Page=3

בעלים גאה :inlove: של פיאט 124 ספיידר 1800.

פורסם
באמת רכב חמוד ויוצא דופן.

הבעיה האמיתית היא היעדר חלקי חילוף,לדעתי בישראל אין כלל ולהתעסק עם ייבוא חלפים כה נדירים כשמשרד התחבורה דורש אישור על כל בורג זו משימה לא פשוטה.

וכן,יש כזו למכירה בלוח יד 2:

http://www.yad2.co.il/Cars/Special.php?AreaID=&CarSpecialID=4&CarSpecialSubCatID=20&FromYear=&UntilYear=&Hand=&fromPrice=&untilPrice=&Info=&CSRT=2001970714505644990&Page=3

לדעתי מדובר בדגם החדש יותר! R2, אני חושב פעם דיברתי איתו לא היו לו ניירות אבל אני לא בטוח שזה אותו אחד!, בכל מקרה מישהו צלצל לשאול פרטים??

R2.jpg

ברשותי אלפא 147 1.6 2002

לפני FIAT 131 1982 (נמכרה לצערי)

• תוכן חדש...