Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5579 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מוסך צ'מפיון - היבואן של VAG זה חבורה של גנבים וחאפרים לא נורמליים, שעושים עוול עצום לקונצרן הזה. :x

אם לא השירות הדפוק שלהם, היית רואה הרבה יותר אנשים שנשארים נאמנים למותג.

מאזדה כולם קונים וחושבים שזה טוב רק כי לשכן יש, ו"אפקט העדר" המטומטם שיש בישראל מוליך את כולם שולל.

מאזדה זה רכב שמכל מכה הכי קטנה צועק הצילו, כמו נעל מזכוכית שבמחוץ נראית יפה ונוחה, אבל מתפרקת מכל מכה.

אני מכיר אישית עוד 2 חברים שעשו טוטאל לוס למאזדות שלהם מתאונות לא הכי קשות שיש.

הרכב הזה אמין מאוד עד התאונה הראשונה.

אם תקרא פוסטים קודמים שלי תגלה שבמקביל לפולו החזקתי גם A4 ששירתה אותי בנאמנות, כמעט ללא תקלה אחת במשך כמעט 9 שנים ונמכרה כיד 1 הרבה-הרבה מעל המחירון.

אז מה? עם כל הכבוד מדובר בכלי רכב טובים, לעיתים מהודרים, אבל תסלח לי ללא שום איכויות נהיגה יוצאות דופן.

כשתפתח אל העולם ותסכים לבדוק אופציות נוספות אתה תגלה שאין שום סיבה דינמית להעדיף את האיביזה 2001 שלך (עם כל הכבוד, כן?) על מכונית מודרנית שבטוחה ממנה בהרבה, מתנהגת ונוסעת טוב לפחות כמוה.

זה משאיר אותנו עם יבואן קלוקל שמסוגל להפוך גם זהב לזבל ועם זה אני לא הייתי מוכן לחיות.

אה ועוד דבר קטן, כל רכב מודרני בנוי כך שיש לו איזורי קריסה בחזית ומבנה קשיח מאחור. זה אומר שם חו"ח הפאסאט של אבא שלך/חבר שלך/גיסך תפגע באחוריה הענוגים של מאזדה 3, היא תתפרק ויהיה צורך להחליף לה את כל חלקי הפח הקדמיים (גם לכיוון ההפוך זה נכון, אלא ששם יש לנו פחנוע יפאני שבנוי מנייר ואנחנו ממש לא נופתע אם הוא יתפרק בתאונה עם המבצר הגרמני...).

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
לרגע לא הכנסתי את האיביזה שלי לדיון. ולא אמרתי את צמד המילים "זול לאחזקה".

בבקשה אל תכניס לי מילים לפה.

הרכב שלי שנת 2001, למה שלא תשאל מישהו עם איזה גולף GTI שנת 2008 כמה תקלות עד היום היו לו?

אולי איביזה קופרה? או אולי נלך בכלל טיפה יותר גבוה לאיזה פאסאט? אולי איזה סקודה אוקטביה?

כשאתה שואל אותם לגבי התקלות, תשאל אותם גם לגבי נושא הבטיחות, תשאל לגבי כמות הנסועה השנתית שהם עושים עליו, אופן הנהיגה, כמה כסף האוטו דורש לאחזקה, וכמובן התחושה שהרכב מעניק לנוסע בו.

אה וכמובן הכי חשוב, איפה הרכב מטופל!

ורק אז תשווה עם איזה הונדה ג'אז, או מאזדה 3, וגם אז זה לא יהיה מדוייק כי לכל אחד מהרכבים יש ייעוד אחר.

מוסך צ'מפיון - היבואן של VAG זה חבורה של גנבים וחאפרים לא נורמליים, שעושים עוול עצום לקונצרן הזה. :x

אם לא השירות הדפוק שלהם, היית רואה הרבה יותר אנשים שנשארים נאמנים למותג.

מאזדה כולם קונים וחושבים שזה טוב רק כי לשכן יש, ו"אפקט העדר" המטומטם שיש בישראל מוליך את כולם שולל.

מאזדה זה רכב שמכל מכה הכי קטנה צועק הצילו, כמו נעל מזכוכית שבמחוץ נראית יפה ונוחה, אבל מתפרקת מכל מכה.

אני מכיר אישית עוד 2 חברים שעשו טוטאל לוס למאזדות שלהם מתאונות לא הכי קשות שיש.

הרכב הזה אמין מאוד עד התאונה הראשונה.

אז כן, תסלח לי אבל הייתי מעדיף להיות בתוך אחד מרכבי VAG בזמן תאונה מאשר מתוך מאזדה, (בעצם עדיף בכלל לא להיות בשום תאונה, אבל אם כבר אז כבר) כי איכות החומרים שם והנדסת האנוש קצת יותר גבוהה, ובגלל זה בין השאר יש גם הבדל קטנטן בכסף. מה שזול עולה יקר. :lol:

תגיד לי, מה מאזדה 3 אשמה בזה שחברים שלך לא יודעים לנוהג ולשמור על רכבים? זה שהם עושים תאונות ודופקים את האמא של הרכב זה עושה אותה לנעל? שלי נראית ומרגישה כאילו היא יצאה עכשיו מהחברה, לא מתפרקת ולא נעליים.

זה שאתה חסיד VAG וחושב שמה שלא VAG זה זבל, זו בעיה שלך. אני לא רוצה להיכנס לדיון איפה רכבים חדשים שלהם הגיעו ומזה איביזות חדשות שתוך חודש כבר מתחילות לקרקש. אז אל תיכנס איתי לאיכות רכבים, בטח לא לאמינות שהם במקומות האחרונים תמיד.

אגב, נוח לך ולעוד אנשים לחשוב שאנשים קונים מאזדה בגלל שזה מה שיש לשכן, בגלל שהם עדר, יום יבוא ותבינו שאנשים קונים מאזדה כי זה פשוט רכב טוב, כי הם אוהבים אותו. אני למשל בזמנו כמעט ירדתי מהקניה שלה רק בגלל שהיה אותה להמון אנשים, אבל אין מה לעשות, שאר המשפחתיות האחרות לא דיברו אליי, ואני לא אקנה משהו שאני לא אוהב רק בגלל שיש ממנו פחות בכביש והוא לא שייך ל''עדר''.

פורסם

מזדה 3 היא בהחלט מכונית טובה, עם מעלות ומגרעות כמו כל אחת אחרת. העובדה שהיא "מכונית עדר" אינה הופכת אותה למכונית מחורבנת, בהחלט לא. אני גם מניח שלו היא היתה נדירה יחסית, ההתפעלות מעיצובה הלא שיגרתי, היתה מככבת, אפילו כאן בפורום. גם מה ש VAG מייצרים בהחלט לא נופל מהמזדה משום בחינה והעובדה שמישהו כאן "אכל צינור" עם פולו, אינה מלמדת כלום למעט "לימוניותה" של אותה פולו. ההתבוססות החוזרת הזו בביצת הדעות הקדומות והסטיגמות האויליות, ראוי היה לה שתיפסק.

פורסם

meir240:

אני לא נכנס במאזדה כי אני שונא מאזדה, אלא רק נתתי דוגמא הפוכה למה שבעל הפולו נתן בשביל להוכיח אותו על טעותו בהכללה. אין לי משהו אישי נגד מאזדה, זה מבחינתי עוד יצרן רכב לאוסף.

אם אתם אשכרה תשימו לב למה שכתבתי ולא תכנסו בקטנות, תבינו שאני בא להוכיח בדיוק את ההפך ממה שאתם חושבים שאני אומר. אני לא אומר שVAG יותר טובים מכולם ושכל השאר זבל, אלא שהם לא דפוקים כמו שאתה חושבים.

אתה שם לב שאתה כבר פעם שנייה בדיון הזה ממציא מילים שאמרתי? איפה אמרתי שכל מה שלא VAG זה זבל? אתה בסדר?

נעל זכוכית זה מטאפורה למשהו שנראה יפה, אבל שביר מאוד - לא נעל מבחינת לא שווה כלום.

עצם העובדה שהיה רכב אחד פולו מסויים שהיו לו תקלות לא אומר כלום על כל הקונצרן, אני לא הייתי הראשון שדחף לדיון את איכות הרכבים של VAG.

dorki:

בנוגע לאזורי קריסה אני יודע טוב מאוד איך זה בנוי, ואני מסכים איתך בהקשר הבטיחותי, אבל יש בטיחות, ויש חוסר בטיחות,

והפח של המאזדה הרבה יותר פגיע, אפילו חלק מהדגמים יש להם כנפונים מפלסטיק.

מספיק לי להכנס לאתר EURONCUP ולראות מאזדה 3 חדשה שזה הרכב שקיבל את ציון הבטיחות הכי טוב אצל מאזדה מהדגמים החדשים, שקיבלה ציון נמוך יותר בבטיחות לנהג בעת תאונה גם מאאודי A4 ו-A3, גם הפאסאט החדשה, גם מהגולף, גם מהשירוקו, וגם מהפולו ואפילו גם מהסקודה סופרב והאוקטביה כך שזה קל להבין שבבטיחות VW לוקחים את מאזדה ובגדול.

לגבי זה שהייתה לך 9 שנים אאודי בלי תקלה זה רק מחזק את מה שאמרתי שהכל תלוי על מה נפלת, ויש מלא רכבים מעולים מבית VAG, פשוט קרה שנפלת על חרא אחד, אל תסיק מזה מסקנות על הכלל.

לגבי לפתוח את העולם ולבדוק אופציות נוספות חוץ מהאיביזה שלי אני ממש אבל ממש לא מתנגד! אני אפילו בעד, רק שהתקציב קצת צפוף לי, ויש לי דרישות מאוד מסוימות מהרכב, ולא מצאתי עדיין מאזדה שתענה עליהם ;).

אני מבין אותך בקשר לכעס על היבואן הדפוק, ועל הפולו ההיא, אבל אל תעשה עוול לכל רכבי הקונצרן רק בגלל מקרה אחד.

לשאלת העדפתי האישית בנוגע לרכב, אז אני בכלל לא הייתי קונה משפחתית VAG, אני קניתי איביזה כי אני צריך רכב קטן, חזק, מהיר, ושלא קורע את הכיס, אין לי ילדים ואישה על הראש, ולא משפחה להסיע. אם הייתי צריך לקנות משפחתית לא נראה לי שבכלל הייתי קונה VAG, כי יש רכבים שעונים על צרכי משפחה יותר טוב מגולף, או אוקטביה, או כל רכב VAG אחר מבחינת עלות/תועלת. אם הייתי קונה משפחתית הייתי מעדיף ניסאן אלמרה 1.8 פרפקט 2006 (או טידה אם היה לי יותר כסף), או אפילו טויוטה קורולה RUNX בגרסאת ההאצ'בק 2007. (במסגרת התקציב המצומצם שלי)

אבל זה משפחתית, זה ייעוד מסויים של האוטו. ועל זה אתם נעולים כל-כך!! לא כל אדם צריך משפחתית/אוטומטית/מנוע 1.6,

וזה ממש אבל ממש לא תנאי לרכב להיות אמין וטוב.

SEAT Ibiza 2001 Stella, Automatic. :cry: נמכרה בצער רב :cry:

Toyota Yaris Hybrid 2014 Active, Automatic. :-Dהבייבי החדשה :-D

אני לא גזען, אני שונא את כולם במידה שווה.

פורסם
חווית נהיגה שלי על הרכב:

נסעתי על הונדה ג'אז 1.4 אוטומט שנת 2008 של ידידה והדוושות הרגישו לי כמו מקשי מקלדת, הברקס לא נותן שום תחושת בטחון אפילו במהירויות נמוכות, וההגה לא מרגיש מחובר לגלגלים מספיק כאילו אני נוהג באיזה סימולטור זול של ניד פור ספיד עם הגה צעצוע.

נסעתי בעליית הדסה עין כרם בירושלים והאוטו בקושי סחב לי על 70 אחרי שהצמדתי את הדוושה לרצפה, מה לעשות ש83 כ"ס זה ממש אבל ממש לא מספיק לי.

אחרי שעשיתי סיבוב ובאתי לרדת באותה הירידה באחד הסיבובים האוטו ממש זרק תחת לנתיב הנגדי והייתי במהירות של 50 קמ"ש מקס', אז גם האחיזה לא משהו לכתוב עליו הביתה, אז סליחה מכם כל בעלי ההונדות ג'אז, אבל אותי לא קניתם.

אבל יפה להם להונדה, יודעים לייצר צעצועים אמינים =]

בטח נסעת עם צמיגים במצב גרוע ביותר.

פורסם
בטח נסעת עם צמיגים במצב גרוע ביותר.

תראה אמנם מצב הכביש הנ"ל לא מזהיר בלשון המעטה,

אבל דווקא עם האיביזה שלי שחגגה לא מזמן עשור על הכביש אני לא מחליק שם גם על מהירויות יותר גבוהות, ואצלי יש 2 צמיגים קדמיים שצריך אוטוטו להחליף.

מרכב בן שנה וקצת עם קילומטראז' מתחת ל30K (נהגתי בו לפני שנה וחצי) אני מצפה לקצת יותר.

פורסם

שלום לכולם

קודם כל לגבי התגובות בתחילת השרשור כנראה שמי שרשם את זה נסע על חיפושית אספנות ולא על ג'אז, אוטו בהחלט חמוד אמין מרווח בשביל הגודל שלו ואני מדגיש בשביל הגודל שלו לפני שכולם קופצים ותתפלאו כמה היא מבוקשת היום, נמכרת מעל המחירון בקלות.

אתם משווים מכוניות שלא מאותה משפחה ולא הגדרה אני גם יכול להשוות פרארי לסובארו והם לא יעשו עליות אותו הדבר.

meir240כן כן, תמיד יבוא זה שיגיד שחבר שלו/גיסו/אבא שלו נכנס עם מאזדה במרצדס/במוו/פאביה(:roll:) והמאזדה התפרקה לרסיסים אבל הרכב האחר? בקושי שריטה!

אם אתה חושב אגב שהאיביזה שלך יותר בטוחה או זולה לאחזקה, אתה בהחלט חי בסרט.

בקשר לאמינות, אני בעל מאזדה 3 בציר 06 עם 0 תקלות עד היום, חוץ מטיפולים שיגרתיים לא רואה שום מוסך ושום גרר.

בקשר אלייך מאיר יש לנו היסטוריה ארוכה כבר בשרשירים ואני ממש משתגע מהתכונה הזאת שלך לצאת ולפאר את הרכב שבבעלותך, למרות שכל דעות מנוגדות לזה יחד עם הסקרים,(ושוב אני אדגיש שלא מדובר על המאזדה ספיריט נפח 2.0 אלא ה1.6).

ורכב שנת 06 עדיין לא מדגיש אמינות, לך תראה רכבים של 10 15 שנה על הכביש ואז תדבר,וחוץ מכל המגרעות שלה אני מאחל לכל הבעלים הנלהבים שלה הרבה הצלחה בשלב שתרצו למכור אותה כי כדאי שתחזיקו את השיער צמוד לראש לפני שהוא נושר עם אפקט העדר והליסינג זה יהיה נס.

אהה כן ולהגיד שהרגשה של נהיגה במכוניות מקונצרן VAG ואאודי נותנת אותה הרגשה כמו המשפחתיות ליסינג של היום מופרח לגמרי.

פורסם
שלום לכולם

קודם כל לגבי התגובות בתחילת השרשור כנראה שמי שרשם את זה נסע על חיפושית אספנות ולא על ג'אז, אוטו בהחלט חמוד אמין מרווח בשביל הגודל שלו ואני מדגיש בשביל הגודל שלו לפני שכולם קופצים ותתפלאו כמה היא מבוקשת היום, נמכרת מעל המחירון בקלות.

אתם משווים מכוניות שלא מאותה משפחה ולא הגדרה אני גם יכול להשוות פרארי לסובארו והם לא יעשו עליות אותו הדבר.

meir240כן כן, תמיד יבוא זה שיגיד שחבר שלו/גיסו/אבא שלו נכנס עם מאזדה במרצדס/במוו/פאביה(:roll:) והמאזדה התפרקה לרסיסים אבל הרכב האחר? בקושי שריטה!

אם אתה חושב אגב שהאיביזה שלך יותר בטוחה או זולה לאחזקה, אתה בהחלט חי בסרט.

בקשר לאמינות, אני בעל מאזדה 3 בציר 06 עם 0 תקלות עד היום, חוץ מטיפולים שיגרתיים לא רואה שום מוסך ושום גרר.

בקשר אלייך מאיר יש לנו היסטוריה ארוכה כבר בשרשירים ואני ממש משתגע מהתכונה הזאת שלך לצאת ולפאר את הרכב שבבעלותך, למרות שכל דעות מנוגדות לזה יחד עם הסקרים,(ושוב אני אדגיש שלא מדובר על המאזדה ספיריט נפח 2.0 אלא ה1.6).

ורכב שנת 06 עדיין לא מדגיש אמינות, לך תראה רכבים של 10 15 שנה על הכביש ואז תדבר,וחוץ מכל המגרעות שלה אני מאחל לכל הבעלים הנלהבים שלה הרבה הצלחה בשלב שתרצו למכור אותה כי כדאי שתחזיקו את השיער צמוד לראש לפני שהוא נושר עם אפקט העדר והליסינג זה יהיה נס.

אהה כן ולהגיד שהרגשה של נהיגה במכוניות מקונצרן VAG ואאודי נותנת אותה הרגשה כמו המשפחתיות ליסינג של היום מופרח לגמרי.

אני סוף סוף שמח שיש מישהו בדעה שלי... הרוב המוחלט של המאזדות 3 של היום בארץ אולי בנות 8 שנים מקס' וזה בהגזמה.

להגיד שזה מראה על אמינות זה פשוט מוגזם.

תסתכלו על המוניות - הרכבים הכי שחוטיים בארץ, עם הכי הרבה קילומטראז' ותבינו מה זה רכבים איכותיים.

יש מרצדסים וסקודות שמחזיקות למעלה מ-10 שנים על הכביש בתור מוניות, מנועים שעוברים בכיף את ה600 אלף ק"מ בלי שיפוץ,

כשאני אראה במו עיני מאזדה שמגיעה לכמות הזאת מבלי להתפרק בדרך אני אבקש סליחה מכל בעל מאזדה באופן אישי.

פורסם

ראיתי מאזדה 3 עם 520K ,אני כבר אומר לך מראש שבתור התנצלות אני רוצה סיבוב באיביזה וסטייק באל גאוצ'ו ;)

תפסיקו עם הויכוח המגוחך הזה ,בשביל מאיר המאזדה הכי אמינה ובשביל שאסי (או צ'סי או צ'יזי או שתגיד לי וזהו) זה הואגמוביל ,זה לא משנה כי כמו ששניכם הסכמתם כבר ,כל רכב והיחס שהוא מקבל ,אז באמת חלאס עם הויכוח הזה ,הנה לי יש מאזדה וזה ח*א אוטו ,אני מחזיק אותה מטעמים כלכליים בלבד ,אבל זה לא אומר שאני לא אוהב אותה ומשקיע בה את מירב מאמציי ,הנוחות של מאזדה לא משתווה לנוחות של גולף לדוגמה ,לעומת זה סיבובים שהגולף הייתה מאבדת שליטה כמו חנן גולדבלט במסיבת פיג'מות של ילדות בכיתה ד' המאזדה הייתה לוקחת גם ב10 קמ"ש יותר. לכל רכב היתרונות שלו ,לדעתי אפילו לואגיות יש יותר יתרנות לעומת חסרונות מאשר למאזדה ,אבל היתרונות של המאזדה הם החשובים לי ובגלל זה בחרתי בה.

הויכוח הזה מיותר לחלוטין ,כי הרי אף אחד לא יצליח לשכנע את האחר בדעתו ,אז פשוט תפסיקו לבזבז לעצמכם את הזמן ותתבגרו.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם
ראיתי מאזדה 3 עם 520K ,אני כבר אומר לך מראש שבתור התנצלות אני רוצה סיבוב באיביזה וסטייק באל גאוצ'ו ;)

תפסיקו עם הויכוח המגוחך הזה ,בשביל מאיר המאזדה הכי אמינה ובשביל שאסי (או צ'סי או צ'יזי או שתגיד לי וזהו) זה הואגמוביל ,זה לא משנה כי כמו ששניכם הסכמתם כבר ,כל רכב והיחס שהוא מקבל ,אז באמת חלאס עם הויכוח הזה ,הנה לי יש מאזדה וזה ח*א אוטו ,אני מחזיק אותה מטעמים כלכליים בלבד ,אבל זה לא אומר שאני לא אוהב אותה ומשקיע בה את מירב מאמציי ,הנוחות של מאזדה לא משתווה לנוחות של גולף לדוגמה ,לעומת זה סיבובים שהגולף הייתה מאבדת שליטה כמו חנן גולדבלט במסיבת פיג'מות של ילדות בכיתה ד' המאזדה הייתה לוקחת גם ב10 קמ"ש יותר. לכל רכב היתרונות שלו ,לדעתי אפילו לואגיות יש יותר יתרנות לעומת חסרונות מאשר למאזדה ,אבל היתרונות של המאזדה הם החשובים לי ובגלל זה בחרתי בה.

הויכוח הזה מיותר לחלוטין ,כי הרי אף אחד לא יצליח לשכנע את האחר בדעתו ,אז פשוט תפסיקו לבזבז לעצמכם את הזמן ותתבגרו.

תשלח לי תמונה של המד קילומטראז' אם אפשר.

ופאפאגיו גם זורם?

וזה צ'סי =] chesy לא צ'יזי :p

פורסם
:

dorki:

בנוגע לאזורי קריסה אני יודע טוב מאוד איך זה בנוי, ואני מסכים איתך בהקשר הבטיחותי, אבל יש בטיחות, ויש חוסר בטיחות,

והפח של המאזדה הרבה יותר פגיע, אפילו חלק מהדגמים יש להם כנפונים מפלסטיק.

מספיק לי להכנס לאתר EURONCUP ולראות מאזדה 3 חדשה שזה הרכב שקיבל את ציון הבטיחות הכי טוב אצל מאזדה מהדגמים החדשים, שקיבלה ציון נמוך יותר בבטיחות לנהג בעת תאונה גם מאאודי A4 ו-A3, גם הפאסאט החדשה, גם מהגולף, גם מהשירוקו, וגם מהפולו ואפילו גם מהסקודה סופרב והאוקטביה כך שזה קל להבין שבבטיחות VW לוקחים את מאזדה ובגדול.

לגבי זה שהייתה לך 9 שנים אאודי בלי תקלה זה רק מחזק את מה שאמרתי שהכל תלוי על מה נפלת, ויש מלא רכבים מעולים מבית VAG, פשוט קרה שנפלת על חרא אחד, אל תסיק מזה מסקנות על הכלל.

לגבי לפתוח את העולם ולבדוק אופציות נוספות חוץ מהאיביזה שלי אני ממש אבל ממש לא מתנגד! אני אפילו בעד, רק שהתקציב קצת צפוף לי, ויש לי דרישות מאוד מסוימות מהרכב, ולא מצאתי עדיין מאזדה שתענה עליהם ;).

אני מבין אותך בקשר לכעס על היבואן הדפוק, ועל הפולו ההיא, אבל אל תעשה עוול לכל רכבי הקונצרן רק בגלל מקרה אחד.

1. בדקתי בעבורך את עניין הפח "הלא בטיחותי" של המאזדה כדבריך, ומצאתי שהבוחנים של היורונקאפ דווקא הגיעו למסקנות אחרות , אבל היי - לחלק מהדגמים יש כנפונים מפלסטיק...

2. הפולו של זוגתי לא היה רכב חרא, כי הגדרה כזו מהווה מחמאה גדולה בעבור הזוועה המוטורית הזו. גם את הלימון המקולקל הזה הייתי מוכן לספוג אם היבואן היה מפגין טיפה הגינות, אבל כל דבר נפל אצלם לקטגוריה של תשלום ע"ח הלקוח ואחרי צעקות ועצבים הם נשאו בעלות התיקון במלואו, אז למה מלכתחילה הם לא התנהגו ביושר וקיבלו על עצמם אחריות לתקלות סדרתיות? (כמו לדוגמא המפלג תוצרת מגנט מרלי שנדפק לו המיסב אחרי 17,000 ק"מ בלבד).

3. מילא זה, אבל תפסתי מכונאי במוסך המרכזי מבצע הונאה שלטענתו נעשתה לפי הנחיית מנהל המוסך..., אחרי איום בתביעה קיבלתי פיצוי כספי על כך.

אגב, אם נציג של צ'מפיון צופה בשרשור, אני מזמין אותו להרים את כפפה ולתבוע אותי על דיבה, יש לי את כל המסמכים להוכיח את הטענה הזו.

4. אחרי כל זה אתה רוצה שארכוש מהם רכב נוסף? גם אם היה מדובר במכוניות שאין כמותן (והן לא כאלה - ממש לא) - לא הייתי מתקרב יותר אל היבואן הזה.

פורסם
1. בדקתי בעבורך את עניין הפח "הלא בטיחותי" של המאזדה כדבריך, ומצאתי שהבוחנים של היורונקאפ דווקא הגיעו למסקנות אחרות , אבל היי - לחלק מהדגמים יש כנפונים מפלסטיק...

2. הפולו של זוגתי לא היה רכב חרא, כי הגדרה כזו מהווה מחמאה גדולה בעבור הזוועה המוטורית הזו. גם את הלימון המקולקל הזה הייתי מוכן לספוג אם היבואן היה מפגין טיפה הגינות, אבל כל דבר נפל אצלם לקטגוריה של תשלום ע"ח הלקוח ואחרי צעקות ועצבים הם נשאו בעלות התיקון במלואו, אז למה מלכתחילה הם לא התנהגו ביושר וקיבלו על עצמם אחריות לתקלות סדרתיות? (כמו לדוגמא המפלג תוצרת מגנט מרלי שנדפק לו המיסב אחרי 17,000 ק"מ בלבד).

3. מילא זה, אבל תפסתי מכונאי במוסך המרכזי מבצע הונאה שלטענתו נעשתה לפי הנחיית מנהל המוסך..., אחרי איום בתביעה קיבלתי פיצוי כספי על כך.

אגב, אם נציג של צ'מפיון צופה בשרשור, אני מזמין אותו להרים את כפפה ולתבוע אותי על דיבה, יש לי את כל המסמכים להוכיח את הטענה הזו.

4. אחרי כל זה אתה רוצה שארכוש מהם רכב נוסף? גם אם היה מדובר במכוניות שאין כמותן (והן לא כאלה - ממש לא) - לא הייתי מתקרב יותר אל היבואן הזה.

תסתכל שוב על התרשים, יש שם כמה מקומות שהם MARGINAL, אזורי הכנפונים מסומנים באדום בעת פגיעה בהולך רגל ובלי קשר הניקוד שהוא קיבל נמוך מכל הדגמים שציינתי של VAG, וזה הרכב הכי בטיחותי של מאזדה, גם ה-6 וגם 2 וגם 5 קיבלו ציונים נמוכים ממנו.

אני לא מצפה ממך לקנות כלום מהיבואן הנוראי הזה, רק לא ללכלך על התוצרת בגלל שירות לא טוב.

זה בערך כמו עם טלפונים סלולריים, אם יש לך נגיד איפון 4 והשירות תיקונים במעבדות של אורנג'/פלאפון/סלקום הוא נוראי ומתחת לכל ביקורת, זה לא אומר כלום על איכות המכשיר עצמו.

אתה תמיד יכול לטפל ברכב שלך בכל מוסך אחר שתבחר, יש פה אנשים שהם מומחים לVAG, חברי פורום מאוד מכובדים ומאוד ידועים. אפשר תמיד להתייעץ בהם.

אתה לא חייב להיות מקובע למוסכי יבואן, או לרכב חדש מצ'מפיון, יש היום ייבוא אישי, יש רכבים מיד שנייה כמו חדשים, יש מספיק מוסכים שמתמחים בVAG בארץ שהם לא צ'מפיון.

פורסם

יום אחרי שהחליפו את הנתיך, הוא לא שמר מרחק מאיזה וולבו והתנגש בו מאחור מהירות של 30 קמ"ש מקס', המאזדה התפרקה לחתיכות, המכסה מנוע עף, הטמבון ז"ל, הכנפיים התפרקו לחתיכות ויש מכה בשאסי, כריות האוויר לא עבדו ובמזל החבר יצא בשלום. לוולבו הייתה בקושי שריטה קטנה על הטמבון האחורי.

אז כן, תסלח לי, רכב שמתפרק ככה מכל תאונה קטנה, שורף את הכיס בחלפים ולא בטיחותי בעליל, אני לא אנהג עליו בחיים, כי חיים רק פעם אחת.

במילים אחרות הרכב שמר מצויין על הנוסע. רכב מודרני מתוכנן להתפרק בתאונה. כריות אוויר לא נפתחו כי אין צורך מאחר והמהירות נמוכה מידי.

פורסם

אני ראיתי סיויק שנת 92 עם 611K על השעון, כל החלקים המקוריים... לא יאומן, אבל אמת לאמיתה.

Mercedes Benz CLA 200 8)

The best or nothing

פורסם

+1

וואלה אחי ,הרגת אותי עכשיו עם הסיויק ,מה הקשר בנאדם?!! אתה רואה שהויכוח בין מאזדליסינג לאיביזה "חווית נהיגה".

למרות שאם כבר אמרת ,אז רק שתדע שזה לא דבר בלתי אפשרי ,גם הסיויק שלך תוכל להגיע לזה ואף יותר, אם תתנהג איתה כמו שצריך ותשמור עליה ,רק הכי חשוב תיזהר מזקנים שעושים דריפטים בעיקולים אהה? ;)

נ.ב.- כתבתי בשרשור הזה את אותו הדבר בכל ההודעות שלי ,אין לי מה לחדש אז אני מפסיק להגיב.

נ.ב. 2 - צ'סי פפאגיו זורם אש, אבל לא יקרה. הבחור עבד איתי במלון לפני כמה שנים ,אין סיכוי שאמצא אותו (או יותר נכון אטרח לחפש) ,מה שכן אני עדיין רוצה סיבוב באיביזה.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

• תוכן חדש...