Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5579 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
meir240:

בנוגע לאזורי קריסה אני יודע טוב מאוד איך זה בנוי, ואני מסכים איתך בהקשר הבטיחותי, אבל יש בטיחות, ויש חוסר בטיחות,

והפח של המאזדה הרבה יותר פגיע, אפילו חלק מהדגמים יש להם כנפונים מפלסטיק.

לשאלת העדפתי האישית בנוגע לרכב, אז אני בכלל לא הייתי קונה משפחתית VAG, אני קניתי איביזה כי אני צריך רכב קטן, חזק, מהיר, .

אז למאזדה יש כנפונים מפלסטיק - ולכן היא חלשה בתאונות ..icon_idea.gif

גם ל F16 יש כנפונים מפלסטיק , ומכוניות פורמולה 1 .

אבל זה לא בדיוק בלסטיק , חלקם מתוכננים לפגיעה כיפוף קריסה ספיגת אנרגיה, וחלקם לעמידות קשיחה יותר .

זה בלסטיק מתוכנן מחומרים מורכבים .

ולאיביזיה יש קצת גלגלים עקומים .. - אז היא נוסעת גרוע ומסוכנת ..icon_question.gif

אבל כנראה שזה התכנון של המהנדס , שרצה ניהוג ואחיזה יותר ספורטיבית ..

זה מתוכנן כך , ובעצם זה הרעיון של מהנדס ומתכנן הרכב , וזה בסדר .

רצוי שתלמד קצת יותר על תכנון ופשרות בנושא מבנים , בטיחות פסיבית , ובטיחות אקטיבית ודינמית .

ובקשר לדיון , היום כמעט כל הרכבים מתוכננים ובנויים עם אותם רעיונות ודרישות בטיחות , לכן הם נראים די דומים.

ההבדל הוא , ההתאמה הסופית לשוק היעד , ושרות ואחריות היצרן והיבואן .

ישראל נחשבת לשוק בעל מפרט טרופי , לחות וחום , ול VAG ישראל היו בעיות בהתאמת רכבים למפרט הנ"ל

למאזדה ושאר החברות היפניות , יש שוק די גדול באוסטרליה ודרום אפריקה , ולכן היה להם יותר קל להתאים לדרישות היבואן בישראל .

(גם לחברות היפניות היו בעיות התאמה למפרט הישראלי , ההבדל - הם נתנו תשובות מהירות וסידרו את הבעיות , בעוד ש VAG התנערה , וטענה שאין בעיה , ולא נתנה שירות ויחס , כפתורים מתקלפים , חלונות נופלים, ממסרות מתחממות )

היום בישראל עדיין VAG , מבחינת שירות ואחריות , יש לה את האחריות הקצרה ביותר , ושירות לא אוהד במיוחד .

ואמונה עיוורת של החברה , שלא משנה כמה מלקות יכו את הלקוחות , הם תמיד ימכרו , כי יש להם סחורה חמה .

היה ל VAG יתרון יחסי ב 5 שנים האחרונות עם מנועים מעולים וממסרות DSG , חבל שהם לא ניצלו זאת גם לחדש את מערך השירות והאחריות .

הטכנולוגיות החדשות נכנסות לשוק גם בשאר החברות , ומעניין אם VAG יפנימו , ויבינו כי שרות ואחריות הוא חלק בלתי נפרד מהרכב .

ואז העדר (אני) אנסה לנדוד ל שדה מרעה חדש , ויסכים לרעות בשדה VAG , כי אני מפחד לחצות , יש תנינים בנהר .icon_wink.gif

אייל.

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
אז למאזדה יש כנפונים מפלסטיק - ולכן היא חלשה בתאונות ..icon_idea.gif

גם ל F16 יש כנפונים מפלסטיק , ומכוניות פורמולה 1 .

אבל זה לא בדיוק בלסטיק , חלקם מתוכננים לפגיעה כיפוף קריסה ספיגת אנרגיה, וחלקם לעמידות קשיחה יותר .

זה בלסטיק מתוכנן מחומרים מורכבים .

ולאיביזיה יש קצת גלגלים עקומים .. - אז היא נוסעת גרוע ומסוכנת ..icon_question.gif

אבל כנראה שזה התכנון של המהנדס , שרצה ניהוג ואחיזה יותר ספורטיבית ..

זה מתוכנן כך , ובעצם זה הרעיון של מהנדס ומתכנן הרכב , וזה בסדר .

רצוי שתלמד קצת יותר על תכנון ופשרות בנושא מבנים , בטיחות פסיבית , ובטיחות אקטיבית ודינמית .

ובקשר לדיון , היום כמעט כל הרכבים מתוכננים ובנויים עם אותם רעיונות ודרישות בטיחות , לכן הם נראים די דומים.

ההבדל הוא , ההתאמה הסופית לשוק היעד , ושרות ואחריות היצרן והיבואן .

ישראל נחשבת לשוק בעל מפרט טרופי , לחות וחום , ול VAG ישראל היו בעיות בהתאמת רכבים למפרט הנ"ל

למאזדה ושאר החברות היפניות , יש שוק די גדול באוסטרליה ודרום אפריקה , ולכן היה להם יותר קל להתאים לדרישות היבואן בישראל .

(גם לחברות היפניות היו בעיות התאמה למפרט הישראלי , ההבדל - הם נתנו תשובות מהירות וסידרו את הבעיות , בעוד ש VAG התנערה , וטענה שאין בעיה , ולא נתנה שירות ויחס , כפתורים מתקלפים , חלונות נופלים, ממסרות מתחממות )

היום בישראל עדיין VAG , מבחינת שירות ואחריות , יש לה את האחריות הקצרה ביותר , ושירות לא אוהד במיוחד .

ואמונה עיוורת של החברה , שלא משנה כמה מלקות יכו את הלקוחות , הם תמיד ימכרו , כי יש להם סחורה חמה .

היה ל VAG יתרון יחסי ב 5 שנים האחרונות עם מנועים מעולים וממסרות DSG , חבל שהם לא ניצלו זאת גם לחדש את מערך השירות והאחריות .

הטכנולוגיות החדשות נכנסות לשוק גם בשאר החברות , ומעניין אם VAG יפנימו , ויבינו כי שרות ואחריות הוא חלק בלתי נפרד מהרכב .

ואז העדר (אני) אנסה לנדוד ל שדה מרעה חדש , ויסכים לרעות בשדה VAG , כי אני מפחד לחצות , יש תנינים בנהר .icon_wink.gif

אייל.

בנוגע לכיפוף הגלגלים באיביזה זה נועד בשביל לתת יותר אחיזה בסיבובים, וזה ניתן לשינוי אם כי לא מומלץ לבצע את זה בלי מקצוען.

נושא האחיזה והנהיגה בVAG יש לו דגש מאוד חזק - עובדה שזה הרכבים שהכי נפוצים בקרב משפרי הרכבים.

SEAT Ibiza 2001 Stella, Automatic. :cry: נמכרה בצער רב :cry:

Toyota Yaris Hybrid 2014 Active, Automatic. :-Dהבייבי החדשה :-D

אני לא גזען, אני שונא את כולם במידה שווה.

פורסם
+1

וואלה אחי ,הרגת אותי עכשיו עם הסיויק ,מה הקשר בנאדם?!! אתה רואה שהויכוח בין מאזדליסינג לאיביזה "חווית נהיגה".

למרות שאם כבר אמרת ,אז רק שתדע שזה לא דבר בלתי אפשרי ,גם הסיויק שלך תוכל להגיע לזה ואף יותר, אם תתנהג איתה כמו שצריך ותשמור עליה ,רק הכי חשוב תיזהר מזקנים שעושים דריפטים בעיקולים אהה? ;)

נ.ב.- כתבתי בשרשור הזה את אותו הדבר בכל ההודעות שלי ,אין לי מה לחדש אז אני מפסיק להגיב.

נ.ב. 2 - צ'סי פפאגיו זורם אש, אבל לא יקרה. הבחור עבד איתי במלון לפני כמה שנים ,אין סיכוי שאמצא אותו (או יותר נכון אטרח לחפש) ,מה שכן אני עדיין רוצה סיבוב באיביזה.

חח לא פשוט התייחסתי לשורה הראשונה שלו לגבי המאזדה עם ה520K והייתי עצלן מידי לצטט רק אותה.

ולצערי זקנים שעושים דריפטים זה כבר בידי בורא עולם :twisted: .

Mercedes Benz CLA 200 8)

The best or nothing

• תוכן חדש...