Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5553 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חג שמח.

יש לי דובלו 2002 טורבו דיזל. לאחרונה הרכב צורך הרבה סטרטר עד שהוא מניע.כ-10 שניות.

אשמח אם תכוונו אותי לבעיה. המצבר במצב מצויין חדש. חשבתי על כיוון של משאבת סולר? או אויר במערכת כפי שקראתי כאן בפורום.

יש אפשרות לבדוק את זה בבית לפני שאני הולך למוסך?

ואיזה מוסך מומלץ לבעיה זו באזור המרכז ראשון לציון.

שחרון

תודה

חרדון מקבוצת החרדוניה :roll:

פורסם

DUBINA הכוונה שלך היא למצתי הלהט?

לרוב אין להם השפעה במדינה כמו שלנו, הרכב יניע גם בלעדים.

או שישנה משיכת אוויר או שהמשאבה מזייפת וצריך לכוון אותה(זאת דעתי אבל יש פה מומחים גדולים ממני).

קובי

פורסם

דובלו מתניעה בקלות מופגנת בלי מצטי להט.

אני אפילו אקצין במקצת ואגיד שלא ממש ניתן לשים לב באופי ההתנעה בין אם הם עובדים ובין אם לא, בעיקר בזכות הזרקת המסילה המשותפת.

לא רק שאין להם בערץ שימוש מעשי, כל מכונאי שיודע על מה הוא מדבר יגיד לך שבדובלו לא מחליפים מצטי להט גם כשהם תקולים, ההברגה שלהם ממש עדינה ופגיעה בהברגה מחייבת הורדת ראש מנוע בכדי לעשות הברזה.

בנוסף לשאיבת אויר, תקלה במשאבת ההזרקה, יכול להיות גם מזרק דולף.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

אם זה מסילה משותפת אז אין מצב שיש הזרקה עם תא שריפה מוקדם ואז למצתים יש רק ערך בהפחת זיהום אויר בהתנעה קרה..ותו לא!

פורסם

בדובלו 2002 היא שנה מעורבת שבה שווקה דובלו דיזל אטמוספרית וכמו כן שווקה גם ניצני הטורבו דיזל מסילה משותפת (JTD).

אם הוא טוען שיש לו דובלו טורבו דיזל אז היא ללא ספק מסילה משותפת.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

אכן מסילה משותפת.

הדובלו עושה בעיות התנעה בכל מצב קר או חם.

חקרתי קצת וכניראה זה שאיבת אויר. אני אעדכן לאחר בדיקה מעמיקה.

שחרון

פורסם

אוקי.

התקלה היתה ווסת לחץ סולר. שיושב על המשאבה הקידמית.

הווסת עצמו עולה-(תחזיקו חזק) 3000 ש"ח.

החלטית להביא את החלק מחלקי חילוף. בסוף מצאתי מישהו שמוכר דובלו קומפלט ב-4000 ש"ח. אז קניתי רכב שלם לחלקים :)

אני אעלה מחר תמונות של החלק.

שחרון

פורסם

ואומרים שחלקים לפיאט זולים :-D

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• תוכן חדש...