Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5555 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כידוע לכם החל מינואר פלאפון התחילו לחייב דמי מנוי את מנויים שהיו במסלול ללא דמי שימוש.

הטענה שלהם שבמסגרת עידכון תעריפים האחרון בינואר הם עידכנו את דמי המנוי מ0 לסכום כלשהו.

מסריח אבל כשר. איפה הקאץ'? הקאץ' בזה שהם לא שולחים חשבוניות אם אין שימוש פחות מ30 ש"ח בקו.

כך שמי שהיו לו קוים עוד מימי המונופול כמוני ולא השתמש בהם, קיבל רק עכשיו את הבשורה יחד עם שטרונגול של חודשיים מבלי שיידעו אותו קודם וללא אפשרות להגיב ולסגור את הקוים לפני שיתחילו לחייב אותו.

כאן ניתן לשהחיל להם בחזרה.

דברתי עם עורך דין כריש בתחום תביעות ייצוגיות והוא אמר שיש בשר, למרות שבתי משפט לא אוהבים לאשר תביעות כייצוגיות.

אבל לצורך הגשה יש צורך בחתימה של לפחות 7 אנשים שנפגעו מאופן פעולה הבזוי ושיטת מצליח.

מי שנמצא במצב כמו שלי שיכתוב כאן איך הוא מתמודד והאם מתאים לו לקפוץ למרכז תל אביב, להציג תעודת זהות ולחתום כאשר תביעה תהיה מוכנה.

פורסם

היות ואני שוהה בחו"ל אשמח אם תבהיר את הנושא:

יש ברשותי קו של פלאפון עוד מ-2002 (מבצע חיילים בזמנו) עוד לפני שהיו להם סימים.

גם מכשיר מאז שבו כיום עושה שימוש סבתי. אכן, אני לא מקבל חשובניות כל חודש אלא כל מס' חודשים היות והיא מדברת נורא מעט.

עד עכשיו תמיד ראיתי חיוב רק על שימוש בפועל בחשבונית. אם הבנתי נכון, מעכשיו אני הולך לשלם דמי מנוי מדי חודש גם אם היא לא תדבר בפועל בכלל ?

ליאור

Veni Vidi Vici

פורסם

יש לי בפלאפון מכשיר במסלול כזה - ללא דמי מנוי - ולא הגיע שום חיוב. זה מכשיר שכמעט אינו בשימוש ונשמר מסיבות משפחתיות.

במסלול הזה צריך לדבר שניה בחודש כדי שלא יהיו דמי מנוי. כלומר תתקשר לאיזה מספר שלך, ונתק אחרי שניה.

מה שהסבירו לי בבירור, לפני ינואר, ששולחים חשבוניות אם החיוב מעל 30 ש"ח ולא משנה על מה: שיחות, שימוש וכיו"ב.

בדוק מה בדיוק ההסכם שלך.

אם אופתע מחיוב על דמי מנוי - אצור קשר.

ילה גבר בא נראה! מר +1
פורסם

כמו שכבר ציינתי באיזה טרד פה בפורום, קרה לי המקרה, חוייבתי משהו כמו 8 שנים בלי שקיבלתי חשבונית ולמרות שביקשתי בכלל לסגור את הקווים , מה שנאמר לי דומה למה שנאמר לך, איפשהו במהלך השנים הייתה עליית תעיריפים והחלה הגביה הלא חוקית. אבל אין לי הוכחה שביקשתי לסגור את הקווים.

יהיה לי בעייתי להגיע, אני בעסק כל היום, אם זה אפשרי דרך פקס, תעדכן אותי.

פורסם

אכן מראשון בינואר הם "מחיים את המתים" ומחייבים בדמי מנוי כל מי שלא בהתחייבות. כך הוסבר לי.

העניין פחות נוגע לכל מי שהשתמש בקוים, אלא למי שלא השתמש וגם לא ביקש לנתק כי הם ל עלו לו כסף במסגרת המסלול. מאין "קוי רפאים".

פורסם

גם אצלי התחילו לחייב

הייתי שמח להצטרף לתביעה, אבל אני לא אהיה באזור תל אביב בזמן הקרוב

יניב

פורד מונדאו סטיישן 2011

פורד פוקוס 5 דלתות 1.6 2008

פורד פיאסטה 2000, כבר לא רכב כל כך פשוט...- נמכרה:cry: אבל עדיין עונה על שאלות

פורסם

ראה שירשור "חברת פלאפון מחייבת אותי על 2 קווים מתים מסוף שנות התשעים-שירשור אזהרה".

קיבלתי כפיצוי חבילה הוגנת. למרות השמחה הרבה שבה הייתי קופץ על ההזדמנות, מאחר והסכמתי לקבל את הפיצוי שלהם, זה לא יהיה אתי להצטרף.

בעוד 18 חודש כשתיגמר לי החבילה, נראה אז :twisted:

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

דווקא לא.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם
לא השתמשתי בקווים משנת 2003. וחוייבתי עד לפני חודשיים בערך, ללא ידיעתי.

כלומר, לא בדקת את חיובי האשראי שלך? מה זאת אומרת "ללא ידיעתי"?

זה לא שהם גנבו לך את הכרטיס של הכספומט ומשכו משם כסף מבלי שתשים לב...

אני מתקשה להבין את הסיטואציה.

פורסם

על מה אתה מתפלא? יש אנשים שמגהצים חופשי,זורקים את כל הדואר שמקבלים הביתה ישירות למכולה השכונתית,ואחר כך בשוק של החיים כשה - בחשבון או הטלפון מהבנק (המוקדם מביניהם) מגיע.

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

יש ברשותי מכשיר עם קו פעיל אך ללא תוכנית מסודרת וללא שימוש מזה 7 שנים בערך. עד לרגע זה, לא ראיתי שום חיוב וכמובן שלא הגיע לידי שום חשבונית.

האם עליי לצפות למשהו? או שעדיף להתקשר מהר לשירות הלקוחות של פלאפון ולבטל את הקו?

פורסם

מדהים!

אני עכשיו נכנסתי לחשבוניות שנשלחו לי במייל, ומגלה שמחייבים אותי מינואר כל חודש ב8 וחצי שקל, על קו שלא בשימוש כבר שנים!

אני אתקשר אליהם מחר, נראה מה יציעו בתור פיצוי.

פורסם

הקטע הוא שכבר שנים אני לא מקבל מהם חשבוניות בכלל.

אני כבר רואה איך מחר אני מתקשר לשירות הלקוחות בכדי לברר האם בכלל חייבו אותי ומגלה שכן :shock:

• תוכן חדש...