Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

המלצה לרכב חדש עד 110,000 ש"ח?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5554 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בהמשך לשאלתי על רכב משומש, אני שוקל לשנות קונספציה ולקנות רכב חדש בליסינג עד 110,000 ש"ח

(פשר השינוי בין רכב משומש ב-60 אלף לחדש ב-110 אלף בליסינג נובע מכך שהגעתי למסקנה שבליסינג שכולל התחייבות לרכישת הרכב אחרי 30 חודש אשלם את אותם 60,000 ש"ח ואנהג ברכב חדש.)

הקריטריונים לרכב המבוקש:

מיני או קומפקטי. אוטומטי.

מיועד לנסוע בעיר: תל-אביב. אני מעריך שלא יותר מ-10,000 ק"מ בשנה.

עד היום רכבתי על אופנוע ויש רכב משפחתי בבית.(סונטה). זה יהיה הרכב השני.

מיועד לשימוש יומי שלי (כאמור בעיר) ובסופי שבוע לילדי החיילים.

דגש על: בטיחות, אמינות,אחזקה זולה, חסכון בדלק

על פניו, הדילמה בין מאזדה 2 לפאביה לסיטרואן c3?

מה עדיף?

היש עוד אופציות בכפוף לפרמטרים שלמעלה?

תודה

פורסם

אני הייתי הולך על הפולו מבחינת כל הקריטריונים שכתבת למעלה

HU: pioneer DEH8350SD. COM: FOCAL165VB. 6X9: MOREL TEMPO. AMP: HERTZ HE4. SUB: HERTZ ES300

פורסם

הסיטרואן מעוצבת בצורה מאוד מיוחדת ובדגם היקר מגיעה מאובזרת בצורה טובה בהחלט.

על איזה דגם של הפביה מדובר?

האם לשימוש עירוני בעיקרו ולכמות קילומטרים קטנה שכזו לא עדיף לרכוש מיני שתהיה זולה יותר לאחזקה בכל הקריטריונים ותהיה נוחה יותר בתמרונים וחניות בעיר?

רכב מיני מהדגמים האוטומטיים תוכל לרכוש בסכום שנע סביב 75 אלף שקלים חדשים (I10 אוטומטית). את הסכום שתצטרך בכדי להשלים את הרכישה (בנוסף ל-60 אלף שקלים שלהבנתי נמצאים ברשותך) תוכל ללוות מהבנק ובכך לוותר על עיסקת הליסינג שתגרור העברת יד לאחר תום העיסקה.

בהצלחה.

פורסם

תודה מייק אבל i10 נראית לי קצת צעצוע מדי ולא בטיחותית

לגבי אופן הקנייה, אני חושב שאם חברת הליסינג מתחייבת לרכוש את הרכב במחיר מסויים (ואני מודע לזה שהוא יהיה שונה כי מן הסתם יהיו פגיעות ברכב) אזי יצא שהוצאתי 60 אלף וקניתי אותו חדש.

לגבי המלצה: אני מתכנס לבין מזדה 2 לבין סקודה פאביה. מי לדעתכם עדיפה?

פורסם

פביה ללא כול ספק.

נוחה יותר, חסכונית יותר, מרווחת יותר, חזקה יותר...

הנקודה הטובה היחידה במאזדה היא העיצוב בשאר הפאביה לוקחת

פורסם
תודה מייק אבל i10 נראית לי קצת צעצוע מדי ולא בטיחותית

לגבי אופן הקנייה, אני חושב שאם חברת הליסינג מתחייבת לרכוש את הרכב במחיר מסויים (ואני מודע לזה שהוא יהיה שונה כי מן הסתם יהיו פגיעות ברכב) אזי יצא שהוצאתי 60 אלף וקניתי אותו חדש.

לגבי המלצה: אני מתכנס לבין מזדה 2 לבין סקודה פאביה. מי לדעתכם עדיפה?

אין מתנות חינם

הוצאת 60K ונסעת על רכב חדש במשך שלוש שנים, אבל אחריהן אין לך כלום. במקרה של רכב משומש הוצאת אמנם 60K בהתחלה, אבל תישאר אחרי שלוש שנים עם רכב שיש לו ערך כלשהו (נגיד 30K, סתם דוגמה) ואז אם תמכור אותו (כדי להגיע לאותו מצב סופי כמו בעיסקת הליסינג, בה בסוף אין לך רכב) יצא שהוצאת סה"כ 30K בלבד.

פורסם

ליסינג מימוני משתלם אך ורק אם אתה רוכש את הרכב בסוף וגם ככה אתה מפסיד כמה אלפי שקלים בגלל היד הנוספות ובגלל הבעלות של הליסינג.

לשימוש עירוני I10 ממש לא מצועצעת, לדעתי מדובר בפתרון האולטימטיבי ולדעתי שווה לך לבדוק אותה לעומק בנסיעת מבחן ואולי אפילו בהשכרת רכב זהה לכמה ימים בכדי לבחון את התאמתו.

בהצלחה.

פורסם

יונדאי איי 25, מחליפת האקסנט הושקה השבוע.הדגם המפואר מאוד מאובזר ויפה.שווה לראות בסוכנות.

פורסם
חסכונית גם בתחזוקה שוטפת? בכל זאת מזדה זה יפני

יפני קוראני צרפתי או אסקימוסי זה לרוב שטויות... מחירי התחזוקה השוטפת חופפים ושווים ברוב הרכבים מאותו סגמנט כול עוד לא ידוע על בעיות מיוחדות.

למרות זה אכן התחזוקה השוטפת בפאביה כנראה תעלה יותר בגלל עליונות טכנולוגית של הפאביה (מה שיותר מתקדם נוטה להתקלקל לעתים קרובות יותר) אך מצד שני אתה תרוויח פי כמה וכמה יותר על החיסכון בדלק (במיוחד עם עליית מחירי הדלק שרק ממשיכה וממשיכה) ותצליח למכור אותה בקלות רבה יותר ובמחיר טוב יותר בזכות זאת שזה אוטו חסכוני (יהיה גורם מעוד חשוב בעתיד) שנותן תמורה מצויינת לכסף והשוק לא מוצף בו כמו במאזדה.

סה"כ אין הרבה מה לחשוב...

פורסם

לגבי הרכב עצמו אין לי דעה אבל בעניין הליסינג הפרטי הוא משתלם אך ורק באחת משני המקרים

- בתום התקופה אתה עובר לרכב הבא

- אתה קונה את הרכב כאשר אתה רשום כבעלים הראשון ולא חברת הליסינג

תבדוק אם זה המצב, בהצלחה!

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

תתחדש, בחירה טובה.

האם בחרת בסוף בליסינג מימוני או ברכישה ישירה?

יהיה נחמד אם תרחיב גם לגבי הדגם הספיציפי והעלויות.

נסיעה מהנה ובטוחה.

• תוכן חדש...