Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

MOREL TEMPO

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5563 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מעוניין לקבל חוות דעת על הטמפו האם הוא נחשב קומפוננט רך או חד בצליל ואיך הוא לעומת הרוקפורד P1652-S שמותקן אצלי כרגע ?

תודה ושבת שלום לעונים

פורסם

כמו רוב הרמקולים של מורל, נשמע מצויין בנגינת כלים אמיתיים, מוזיקת ג'אז, בלוז, ווקאל וכו'.

לגבי הרוקפורד אני לא יכול לחוות דעת, פשוט כי לא שמעתי אותם.

מתחדשת*

פורסם

גם אני לא מכיר את הרוקפורד אבל כן מכיר את הטמפו ויכול לומר שמדובר בסט גרוע שלא שווה את הכסף שמושקע עליו

החסרון העיקרי. מיד-וופר אנמי אי אפשר גם להגדיר אותו אפילו חם או חד לא משתלב עם הטוויטר שהוא דווקא מפתיע מאוד לטובה

אצלי היה מותקן על מדף אחורי והסט הזה בעיקר קילקל את הסאונד הכללי ברכב גם שדרוג המגבר לטובת סלסטרה רק חשף יותר את פרצופו האמיתי של הסט

מבחינתי הוא היה ביזבוז כסף אחד גדול- שיפור בסאונד אצלי הורגש ברגע שהסט הזה נותק בכל קונפיגורציה. אצלי הוא רק קילקל ולכן הוא כבר לא מאכלס את הרכב שלי.

לסיכום:

סט בינוני מחירו הנמוך אמנם עושה עימו חסד כלשהוא שכן יש לו טוויטרים יחסית טובים אבל המידוופר שלו גרוע מאוד גרוע.  

היסטורית רכבים: אלפא 33 -91' :wink: \ קליאו 1.4 -ידנית 2003:-o \ניסן טידה 1.6 אוטומטית 2007 :roll: \ מגאן דיזל ידנית 2008 - :-) \פלואנס 1.6 בנזין אוטומטית (:shock: ) \הונדה סיוויק -2010 ידנית :-D \...עכשיו אין כלום...

פורסם

ברור שהמידוופר נשמע גרוע, וזה בעיקר בגלל שהוא לא קיים. הסט הזה מורכב מטוויטר וופר. הוא נחשב כסט שנותן תמורה טובה ביחס למחיר שלו.

החסרון שלו הוא כנראה בקרוס שמבצע חיתוך באיזור ה 8000 במקום ב 3800 כפי שמוצהר. זה למעשה גורם לבור תדרים משום שהוופר לא מסוגל לעלות כל כך גבוה.

ניתן לפתור את הבעיה על ידי החלפת קבל בקרוס או על ידי הגברה אקטיבית (אם אתה יודע מה אתה עושה), או פשוט להתעלם ממנה משום שלא כולם מרגישים אותה .

הייתי מציע לך לשמוע את הסט לפני שאתה מחליט ולא להחליט על סמך נוסחאות כאלה ואחרות משום שזה אחד הסטים הכי מומלצים בפורום לתקציב נמוך , עבודה ללא הגברה או שניהם.

דרך אגב זה הסט שמותקן אצלי ברכב כרגע והוא מותקן כבר כמעט שנה כך שאני מכיר אותו דיי טוב.

• תוכן חדש...