Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ייעוץ: פיג'ו 306 דיאמונד

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5578 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

ברצוני לקנות פיג'ו 306 דיאמונד 1.6,

רציתי לדעת כמה דברים לפני הקנייה האם הרכב באמת מהנה לנהיגה גם בגרסאות היותר פשוטות כמו הדיאמונד וה-xr?

אם רכב מטופל בזמן ולא שחוט הוא יראה אמינות?

איך היא מבחינת דלק?

יש לי אקזמפלר שראיתי 160000 ק"מ, 1997, יד ראשונה!, הרכב עבר צבע, ללא תאונות.

המוכר דורש עליה 8500 האם היא שווה את הסכום הנ"ל?

ואיזה רכבים אתם ממליצים בטווח מחירים של 8500 עד 11500 אל"ש.

תודה רבה,

יעקב.

קיטים קסנון למכירה.

פורסם
רציתי לדעת כמה דברים לפני הקנייה האם הרכב באמת מהנה לנהיגה גם בגרסאות היותר פשוטות כמו הדיאמונד וה-xr? כן. לא מבחינת ביצועים בקו ישר, אבל כן מבחינת היגוי ושלדה.

אם רכב מטופל בזמן ולא שחוט הוא יראה אמינות? בהחלט כן. אבל קח בחשבון שכל רכב בגיל מבוגר דורש עלויות אחזקה גבוהות יחסית.

איך היא מבחינת דלק? כ-1:13 ק"מ לליטר בנסיעה משולבת רגועה.

יש לי אקזמפלר שראיתי 160000 ק"מ, 1997, יד ראשונה!, הרכב עבר צבע, ללא תאונות.

המוכר דורש עליה 8500 האם היא שווה את הסכום הנ"ל? תלוי במצב הרכב ובמחירון. על-פניו נשמע כמו מחיר הוגן.

תשובות באדום.

פורסם

תודה על התשובות רועי,

רק מה הכוונה עלוית גבוהות לפני הרכב הזה הייתה לי פאסאט 2003 tdi 130 בהשוואה אליה העלויות נמוכות לא?

אני רוצה את הרכב הזה כרכב ביניים למשך 8 חודשים עד שנה כי אני רוצה לעבור לרכב מתנהג וחזק יותר מהפאסאט ומהפיג'ו

נניח החלקים די זולים וטיפולים אני עושה בבית לא נראה שהאחזקה תהיה כזאת יקרה אלא אם הרכב לא אמין בעליל.

תודה,

יעקב

קיטים קסנון למכירה.

פורסם

הכוונה היא שמכוניות ישנות נוטות לכמות בלאי / תקלות גבוה. בהשוואה לפאסאט ה-306 תהיה זולה יותר לאחזקה

מבחינת עלות חלקים וטיפולים, אבל מדובר במכונית ישנה יותר משמעותית (שנות כביש) - אז קח בחשבון גם את זה.

פורסם

הבנתי תודה,

אני לא חדש בתחום הרכב אני מתעסק ברכבים מגיל קטן אני מכונאי שעובד ולומד הנדסאי רכב,

בגיל 15 עשיתי רצועת תזמון ומשאבת מים שהולכות יחד כידוע, די מכובד 8)

לצערי אין לי ניסיון עם פיגו למיניהם,

דרך אגב גרמניות הן המומחיות שלי אז לא להתבייש אה?

יש עוד רכבים מהנים לנהיגה בטווח מחירים הזה? אני מתכנן ללכת לקורס נהיגה מקצועית עם הרכב שאני כנראה אקנה ביום יומיים הקרובים.

נ.ב אם יש לי שגיאות כתיב או פיסוק אני דיסלקט אז בבקשה תתחשבו :wink:

תודה,

יעקב.

קיטים קסנון למכירה.

• תוכן חדש...